X
 
Nyitólap | Kapcsolat : info@peptidek.hu ; +36(30)-998-7341
Egyéb termékek:

Kövess minket Facebook-on is!

Tájékoztató dokumentumok:

Tartalmi nyilatkozat:

Hivalatos weboldal:
http://npcriz.ru/'!

Termékek - Peptid bioregulátor - Peptidek.hu

- A termékek megrendelésének nem előfeltétele a regisztráció!

peptidek peptidek peptidek
peptidek
Folyékony peptidek
Lingval peptidek
Kapszulás peptidek

Szintetizált kapszulás peptidek
peptidek
peptidek peptidek peptidek
Orr- és szemcsepp peptidek
Mesotel termékek belső használatra
Mesotel termékek külső használatra
Étrendkiegészítők
peptidek peptidek peptidek peptidek
Fitoteák
Ájurvédikus teák
Reviline peptid nanotech sejt-kozmetika
Fog- és szájápolási termékek
peptidek peptidek peptidek peptidek
Hajápolás és tisztálkodás
Dekoratív kozmetika
Revilab termékek
Reviline Pro Kompliment bőr krémek
peptidek
Testsúly normalizálás

 - Szintetizált kapszulás bioregulátorok

peptidek

Vezugen


Ár: 11 581 Ft - 20 db (Egységár: 579 Ft / db)
Ár: 26 017 Ft - 60 db (Egységár: 434 Ft / db)

Leírás

A keringési rendszer betegségei jelentősen csökkenthetik a minőségi hosszú életet. A véráramlás elzáródása szöveti alultápláltságot okoz és a vaszkulárisfal károsodásához vezet. Ez a károsodás fogyatékossághoz vezethet és akár halált is okozhat. A VEZUGENT azért hozták létre, mint bioregulatort, hogy sikeresen korrigálhatja e kóros elváltozásokat.

VEZUGEN egy peptid komplex, amely egy aminosavak működését segítik elő, különösen a lizin, glutaminsav és aszparaginsav. Ezek szabályozhatják a sejtek anyagcseréjét a vaszkulárisfalban, javíthatja az érfalak állapotát, és normalizálhatják lipid metabolizmust.

A VEZUGEN kombinálható bármely, hagyományos kezelésére használt gyógyszerrel.

VEZUGEN klinikai vizsgálata:

Vizsgálatok megerősítették hatékonyságát. Segíthet megelőzni a vaszkulárisfal betegségeit időseknél, valamint a kezelés javíthatja az atherosclerosis (érszűkület) betegeknél az agy, a szív és az alsó végtagok ereit.

VEZUGEN használata csökkentette a koszorúér-betegségben szenvedők anginás rohamainak számát. Csökkentheti a szívritmuszavarok megjelenését. Atherosclerosis betegségben szenvedőknél javíthatja az általános egészségi állapot, normalizálhatja az "alvás-ébrenlét" ciklust. Hosszútávon a VEZUGEN segíthet, a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek dózisának csökkentésében.

Egy klinikai vizsgálatban 87 atherosclerosis-ban szenvedő beteg vett részt. 53 főből állt a teszt csoport (33 férfi, 20 nő) a hagyományos kezelés mellet napi (betegség súlyosságától függően) 1-2 alkalommal 1-2 kapszula VEZUGENT vettek be evés közben, 30 napon keresztül. 34 fő tartozott a kontroll csoportba (18 férfi, 16 nő), Ők csak hagyományos kezelést kaptak. A betegek életkora mindkét csoportban 50-82 év között mozgott.

A betegek mindkét csoportjában figyeltünk az érszűkület különböző klinikai megnyilvánulásait: magas vérnyomás, szívkoszorúér betegségeket, agyi érrendszeri rendellenességeket, memória károsodást, koncentrációt, affektív kórképeket, az agyi érelmeszesedést. Minden betegnél ismertük a betegség kialakulásának és előrehaladásának folyamatát. Minden beteg korábban részesült tüneti és hagyományos kezelésben. Minden betegnél folyamatos vér- és vizeletvizsgálatot folytattunk.

Azt tapasztaltuk, hogy a VEZUGENT használó betegeknél javult az általános egészségi állapot, normalizálódott az "alvás-ébrenlét" ciklus, különösen a cerebrovaszkuláris rendellenességeknél tapasztaltunk javulást. Szívkoszorúér betegségben szenvedőknél csökkent a szívritmus zavarok száma és minősége. Csökkent az agyvérzés kialakulásának veszélye. Magas vérnyomásban szenvedő betegeknél normalizálódott a vérnyomás és a VEZUGEN szedése mellet, csökkenteni lehetett a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek dózisát.

Alkalmazható:

 • általános és agyi érelmeszesedés esetén
 • magas vérnyomás esetén
 • szívkoszorúér-betegség esetén
 • perifériás verőér betegségek esetén
 • Vezugen hatékony visszeres alsó végtagok kiegészítő kezelésében is
 • érrendszeri encephalopathia esetén
 • keringési problémák esetén
 • fizikai-érzelmi stressz esetén
 • stroke esetén
 • idősek, vaszkuláris betegség megelőzésére is használhatják

 

Használata: napi 1-2 alkalommal, 1-2 kapszula étkezés közben. Kúra időtartama 10-30 nap. A kúrát 4-6 havonta célszerű ismételni.

 

Összetétel:

peptid komplex (lizin, glutaminsav, aszparaginsav). Segédanyagok: Mikrokristályos cellulóz (E460), cukorrépa, laktóz, keményítő, Tween-80.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Kartalaks


Ár: 11 581 Ft - 20 db (Egységár: 579 Ft / db)
Ár: 26 017 Ft - 60 db (Egységár: 434 Ft / db)

Leírás

A mozgásszervi, kötőszövet és a porc struktúrák megbetegedései igen gyakoriak mind az idősek és a fiatalok között is. Ezen problémák gyors és hatékony megoldása nagyon fontos, mivel ezek munkabírás, terhelhetőség csökkenéshez, ill. fogyatékossághoz is vezethetnek. Ezen betegségek kiküszöbölésére és megelőzésére fejlesztették ki a KARTALAKS-ot.

KARTALAKS egy aminosavakat tartalmazó peptid komplex, amely hozzájárulhat a porcszövet és izomrendszer normalizációjához.

KARTALAKS-ot egy átfogó klinikai vizsgálat alá vetették. Ebben a vizsgálatban olyan betegek vettek részt akik, csontízületi gyulladásban, csontritkulásban, gerinckopásban (osteochondrosis), csonttörésben illetve olyan idős emberek, akik az ízületi és a gerinc szklerotikus és degeneratív megbetegedéseiben szenvedtek. 

A KARTALAKS szedése közben a betegek fájdalom csökkenésre figyeltek fel, ill. jobban reagáltak a hagyományos kezelésre.

A KARTALAKS kombinálható bármely, hagyományos kezelésére használt gyógyszerrel.

KARTALAKS klinikai vizsgálata:

A klinikai vizsgálatban 63 beteg vett részt, ebből térdízület kopással 18 fő (11 férfi, 7 nő), gerinckopással 28 fő (12 férfi, 16 nő), csontritkulással 17 nő. A betegek életkora 45 és 78 év közötti volt.

A térdízületi kopásban szenvedő betegek általában fájdalomra, lecsökkent ízületi mozgástartományra panaszkodtak. Idősebb korban már a deformálódott ízület, a combcsont izmok sorvadása és az ínszalagok gyengülése is jelentkezett.

A gerinckopásban szenvedők gerinc melletti izomzat fájdalmas feszülése, görcseire, melynek következtében az érintett gerincszakasz mozgásai beszűkülnek, a gerinc fájdalomkerülő (antalgiás) tartásáról, karba vagy a lábba sugárzó fájdalomról, zsibbadásról, izomgyengülésről számoltak be.

Csontritkulásos betegek kisebb sérülésekből adódó, vagy akár minden látható ok nélküli gyakori csonttörésekről számoltak be.

Minden beteg előzőleg fájdalom-, és gyulladás gátló szereket szedett, melyek rövidtávon okoztak enyhülést, de hosszútávon e szerek dózisát folyamatosan emelni kellet.

A betegek kontroll csoportját hagyományos módon kezeltük. A teszt csoportban a hagyományos kezelés mellett naponta 2-3 alkalommal, betegség súlyosságától függően 1-2 kapszulát szedtek be étkezés közben 30 napon keresztül.

A KARTALAKS hatékonyságát a betegek panaszai valamint klinikai vér- és vizelet- ill. röntgen vizsgálat alapján mértük.

Az adatok kiértékelése alapján kijelenthetjük, hogy a betegeknél a nagy fájdalmak megszűntek. Állapotjavulást és további fájdalom csökkenést, a térdízület kopásos betegek 72,6%-ban, míg a gerinckopásos betegeknél 65,3%-ban értünk el.

Csontritkulásos betegeknél 4 havonta 30 napos kúrával megfigyelhető volt a csontszövet anyagcseréjének javulása, amit a denzitometriai vizsgálatok is alátámasztottak. Jellemzően csökkentek a csonttörések, és felgyorsult a lábadozási szakasz.

 

Alkalmazható:

 • artrózis és az ízületi gyulladás esetén
 • osteochondrosis esetén
 • csontritkulás esetén
 • degeneratív-disztrófiás betegségek esetén (ízületi, végtagi vagy gerinc)
 • reuma esetén
 • különböző traumák kezeléséhez az ízületekben és a végtagokon
 • artropátia különböző eseteiben
 • köszvény esetén
 • az élsportban csont- és ízületi sérülések maradandó nyomainak csökkentése céljából;
 • szisztémás kötőszöveti betegség megelőzése céljából
 • ízületi műtéteket megelőző és lábadozási szakaszában
 • extrém fizikai megterhelések után
 • a gerinc és az ízületek degeneratív folyamatainak megelőzése céljából idős embereknél

 

Használata: felnőtteknek napi 1-2 alkalommal, 1-2 kapszula étkezés közben. Kúra időtartama 10-30 nap. A kúrát 4-6 havonta célszerű megismételni.

Összetétel:

AC-4 peptid komplex (alanin, glutaminsav, aszparaginsav). Segédanyagok: Mikrokristályos cellulóz (E460), cukorrépa, laktóz, keményítő, Tween-80.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Kristagen


Ár: 11 581 Ft - 20 db (Egységár: 579 Ft / db)
Ár: 26 017 Ft - 60 db (Egységár: 434 Ft / db)

Leírás

Szervezetünk védelméért elsősorban az immun rendszerünk felel. Ez a rendszer véd meg minket a baktériumoktól, toxinoktól, vírusoktól, protozoáktól, parazitáktól, ráktól, stb. Az immunrendszer működését többféle hatás csökkentheti (megfázás, vérveszteség, éhezés, betegségek, stressz stb.). Lecsökkent hatású immunrendszer mellet a szervezetünk sokkal fogékonyabb a fertőzésekre, csökken a gyógyító folyamatok hatásfoka és növekszik a rák kialakulásának kockázata. Az immunrendszer normális működése magas szintű anti-stressz, anti-infektív és anti-tumor védelmet biztosít. Az immunrendszer sérülésének megakadályozására lett kifejlesztve a KRISTAGEN, mint immunrendszer bioregulátor.

A KRISTAGEN-t klinikai vizsgálatban tesztelték. A teszt során, különböző immunrendszert károsító betegségekben szenvedő emberekre gyakorolt hatását vizsgálták. Voltak fertőző betegek, sugár és kemoterápiát kapó betegek, érzelmi stresszben szenvedők és idős betegek is. Az idős betegeknél azt vizsgálták mennyire tudja fenntartani az immunrendszer működését.

A KRISTAGEN biológiai vizsgálata megmutatta, hogy javíthatja az immunsejtek homeosztázisát így elősegítheti a normál funkciójuk minél jobb ellátását. KRISTAGEN használata jelentős javulást hoz az aszténiás szindrómában szenvedők másodlagos immunhiányos állapotában. Pozitív eredményeket hozott különböző sebek, műtétek utáni szöveti gyógyulás felgyorsításában, sugár és kemoterápia után.

 A KRISTAGEN kombinálható bármely, hagyományos kezelésére használt gyógyszerrel.

KRISTAGEN klinikai vizsgálata:

A klinikai vizsgálatban az immunrendszer működését figyelték meg. 96 rákos beteget vizsgáltak sugárkezelés és a kemoterápia után. A vizsgálati csoportban 58 beteg volt (32 férfi, 26 nő), a hagyományos kezelés mellett KRISTAGEN-t is szedtek napi 2 alkalommal 1-2 kapszulát evés közben. A kúra 20-30 napig tartott, súlyosságától függően. 38 beteg volt a kontroll csoportban, Ők csak hagyományos kezelést kaptak. A betegek életkora mindkét csoportban 48-70 év között mozgott.

A KRISTAGEN hatékonyságát a betegek panaszainak és számos objektív mutatók: a klinikai vér-és vizeletvizsgálat, immunológiai vizsgálatok alapján mérték.

Az említett vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy a KRISTAGEN hatékony eszköze másodlagos immunhiányos betegségek kiegészítő kezelésre. A hagyományos kezelés mellett alkalmazott KRISTAGEN hozzájárult, hogy a rákos betegeknél 83%-ban normalizálódott a károsodott immunrendszer.

Az immunológiai vizsgálatok a perifériás vérből kimutatták, hogy szinte minden paraméter az élettani normális sávban mozgott. Nem volt jelentős növekedés a CD3; CD4; CD8 limfociták értékében sem. Ugyanakkor a betegek általános közérzet, étvágy és izomtónus javulásról számoltak be. Csökkentek a mérgezési tünetek. Érdemes megjegyezni, hogy a KRISTAGEN szedésével minden beteg képes volt végigcsinálni a kezelést (sugár, kemoterápia) a kontroll csoport 79%-val szemben.

Alkalmazható:

 • akut és krónikus gyulladásos betegségek esetén
 • ARI, mandulagyulladás, hörghurut, középfülgyulladás, arcüreggyulladás, tüdőgyulladás esetén
 • hólyaghurut, vesemedence-gyulladás, prosztatagyulladás, adnexitis esetén
 • műtét előtti és műtét utáni időszakban
 • generalizált fertőzés esetén
 • szisztémás kötőszöveti betegség esetén
 • autoimmun betegségek esetén
 • A csökkent immunitás esetén
 • Idős embereknél az immunrendszer megerősítése érdekében
 • rák megelőzés érdekében
 • krónikus mérgezés esetén
 • A rehabilitációs időszakban, szívroham és a stroke után

 

Használata: felnőtteknek napi 1-2 alkalommal, 1-2 kapszula étkezés közben. Kúra időtartama 10-30 nap. A kúrát 4-6 havonta célszerű megismételni.

Összetétel:

AC-6 peptid komplex (prolin, glutaminsav, aszparaginsav). Segédanyagok: Mikrokristályos cellulóz (E460), cukorrépa, laktóz, keményítő, Tween-80.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Ovagen


Ár: 11 581 Ft - 20 db (Egységár: 579 Ft / db)
Ár: 26 017 Ft - 60 db (Egységár: 434 Ft / db)

Leírás

Májunk az emberi szervezet életfenntartó laboratóriuma. Ezért betegségeinek megelőzése, kezelése ill. elváltozásainak gyors helyreállítása rendkívül fontos feladat. A máj fertőzése, vírusok, kábítószer, alkohol, toxikus természeti hatások akut vagy krónikus májelégtelenséghez vezethetnek. Ezek a tényezők negatív hatással lehetnek az antitoxikus, kiválasztó máj funkcióra. Májunk védelmére és regenerálására lett kifejlesztve az OVAGEN.

OVAGEN egy peptid komplex, amely aminosavak segítségével segíti a máj a gyomor és a bél traktus funkcióinak normalizálását.

Klinikai vizsgálatban különböző betegségek és szövődményeinek (különböző hepatitis, sugár és kemoterápia, toxikus környezeti hatások) ill. antibiotikumok és más gyógyszerek kedvezőtlen hatásainak csökkenését vizsgálták.

Az OVAGEN kezelés után több különböző betegségben szenvedő ember számolt be általános közérzet javulásról, fokozott étvágyról és teljesítmény növekedésről. Fájdalom és diszpepsziás tünetek csökkenéséről.

Az OVAGEN kombinálható bármely, hagyományos kezelésére használt gyógyszerrel.

OVAGEN klinikai vizsgálata:

Az OVAGEN klinikai vizsgálatában 106 ember vett részt. Ezek az emberek különböző hepatitis betegségben szenvedtek vagy olyan rákbetegek, akik sugár és/vagy kemoterápia után voltak. 60 férfi és 46 nő volt köztük, életkoruk 35-68 év között mozgott. A betegségük időtartama 3-10 év között mozgott. A betegek teszt csoportja 68 főből állt. Ők hagyományos kezelés mellett OVAGEN-t szedtek napi 2x2 kapszulát étkezés közben 20 napig. A kontroll csoport 38 főből állt kik hasonló betegségben szenvedtek, Ők csak hagyományos kezelést kaptak.

A legtöbb beteg jobb bordaív fájdalomra, általános gyengeségre és fáradtságra panaszkodott. A betegek 73%-nak volt a hasmenése a hagyományos kezelésnél. 53%-nál regisztráltak hiperbilirubinémiát, emelkedett alanin aminotranszferáz szintet, emelkedett globulin és immunglobulin szintet, ami azt jelzi, hogy gyulladásos folyamat lehet a szervezetben.

Szubjektív panaszokat a betegek értékelték. Elvégzett klinikai vér-és vizeletvizsgálat, biokémiai és immunológiai vérvizsgálatok (immunglobulinok Mancini szint meghatározása), és a máj ultrahang pedig a számszerű bizonyítékot szolgáltatták.

Az OVAGEN használata után a legtöbb beteg a gyengeség megszűnéséről, fokozott étvágyról és teljesítményről számolt be. A betegek 53%-nál jelentős fájdalom intenzitás csökkenés is történt. A daganatos betegeknél általános közérzet javulás, csökkent fáradtságérzet és emésztési problémák jelezték az OVAGEN hatékonyságát.

A biokémiai vizsgálatok fokozott aminotranszferáz aktivitást és májműködést mutattak. Stabilizálódott a bilirubin és az alanin szint. Az immunglobulinok szintje pedig csökkent, ami párhuzamot von a gyulladásos folyamatok javulásával.

Ezen eredmények után kimondható az OVAGEN májvédő tulajdonságának hatékonysága.

Alkalmazható:

 • anyagcsere-betegség esetén
 • csökkent májfunkció esetén
 • bőrbetegségek esetén
 • lipid anyagcsere normalizálására, ateroszklerózis és elhízás esetén
 • cukorbetegség megelőzés esetén
 • gyulladásos betegségek esetén
 • vírusos májgyulladás (minden fajta) esetén
 • alkoholos és toxikus májkárosodás esetén
 • akut májelégtelenség esetén
 • máj műtét előtt és után
 • krónikus májelégtelenség esetén
 • hosszabb antibiotikumos kezelés esetén
 • kemoterápia és sugárkezelés esetén
 • cholestasis, epeúti dyskinesia esetén
 • cirrhosis esetén
 • enteropathia, emésztési zavar esetén
 • idős embereknél, máj betegségek megelőzése érdekében

 

Használata: felnőtteknek napi 1-2 alkalommal, 1-2 kapszula étkezés közben. Kúra időtartama 10-30 nap. A kúrát 4-6 havonta célszerű megismételni.

 

Összetétel:

AC-3 peptid komplex (leucin, glutaminsav, aszparaginsav). Segédanyagok: Mikrokristályos cellulóz (E460), cukorrépa, laktóz, keményítő, Tween-80.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Pinealon


Ár: 11 581 Ft - 20 db (Egységár: 579 Ft / db)
Ár: 26 017 Ft - 60 db (Egységár: 434 Ft / db)

Leírás

Traumák, fertőzések, anyagcsere-betegségek és kardiovaszkuláris rendszer betegségei vezethetnek a központi idegrendszer betegségeihez, valamint agyi elváltozásokhoz. PINEALON egy olyan bioregulator mely segíthet megelőzni az agyi, a központi és a perifériás idegrendszer rendellenességeinek kialakulását.

PINEALON egy peptid komplex, amely aminosavakkal segíti az agysejtek funkciójának normalizálását.

A PINEALON hatékonyságát egy átfogó klinikai vizsgálattal szeretnénk igazolni.  A vizsgálat során többféle betegségben (traumatikus agysérülés, agyvérzés, központi idegrendszer betegségei, szorongás, depresszió) szenvedő embert figyeltünk meg. A vizsgálat során azt figyeltük, mennyire befolyásolja a mentális egészséget, az emlékező képességet (idős betegeknél fellépő szenilitás), a koncentrációt.

A PINEALON kombinálható bármely, hagyományos kezelésére használt gyógyszerrel.

PINEALON klinikai vizsgálata:

Klinikai vizsgálatba 109 embert vontunk be. Ők különböző betegségekben szenvedtek: traumás agysérülés, stroke, vaszkuláris encephalopathia, valamint az egészséges egyének állapotban fellépő fáradtság, csökkent mentális teljesítmény, emlékezet, figyelem és érzelmi egyensúly. A betegek életkora 30-74 év között mozgott.

72 beteg alkotta a teszt csoportot. A hagyományos kezelés mellett PINEALON-t szedtek napi 2x2 kapszulát 20-30 napig a betegség súlyosságától függően.

A kontroll csoport 37 főből állt, akik hasonló betegségekben szenvedtek, Ők csak hagyományos kezelést kaptak.

Szubjektív panaszokat a betegek értékelték, az objektív mutatókat tesztekkel és electroencephalographia-val (EEG) értékeltük. A betegek szubjektív mutatóit összehasonlítottuk a PINEALON-os kezelés előtt és után. Az összehasonlítás után azt tapasztaltuk, hogy számos egészségügyi panasz csökkent. A betegek emlékezet és intelligencia javulásról, érzelmi stabilitásról számoltak be. A fejfájások ismétlődésének számának, időtartamának és intenzitásának csökkenéséről is számot adtak. Traumás agysérülésben, szélütésben szenvedők a tünetek, beszéd funkció, motoros és szenzoros afázia, görcsösség mérsékelt csökkenéséről beszéltek.

Betegeknél fellépő tünetek gyakorisága:

                      kezelés előtti %                     hagyományos kezelés %                   hagyományos + PINEALON kezelés %

Fejfájás                  76,6                                             47,2                                                                    34,1 

Alvászavarok        54,9                                              34,0                                                                    24,3

Érzelmi labilitás    75,8                                             43,0                                                                     21,4

Memóriazavar       54,5                                            45,2                                                                     28,5

Szórakozottság      48,7                                            43,9                                                                      14,6

Fáradtság               72,0                                             53,2                                                                      32,4

 

Alkalmazható:

 • érelmeszesedés következtében csökkent agyi aktivitás esetén
 • stroke vagy traumás agysérülés utáni rehabilitációs időszakban
 • sclerosis multiplex, Alzheimer-kór és Parkinson-kór, neuralgia, ideggyulladás esetén
 • javíthatja a memóriát, figyelmet,
 • agyi vérellátási zavarok kiegészítő kezelésére, autonóm diszfunkció esetén
 • segíthet az álmatlanság, depresszió, ingerlékenység, a krónikus fáradtság esetén

 

 

Használata:

felnőtteknek napi 1-2 alkalommal, 1-2 kapszula étkezés közben. Kúra időtartama 10-30 nap. A kúrát 4-6 havonta célszerű megismételni.

 

 

Összetétel:

AC-5 peptid komplex (arginin, glutaminsav, aszparaginsav). Segédanyagok: Mikrokristályos cellulóz (E460), cukorrépa, laktóz, keményítő, Tween-80.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Honluten


Ár: 11 581 Ft - 20 db (Egységár: 579 Ft / db)
Ár: 26 017 Ft - 60 db (Egységár: 434 Ft / db)

Leírás

A légző rendszerünk sok elemből áll, ezen elemek feladata, hogy megkösse az oxigént, eljuttassa a sejtekhez, illetve a széndioxidot eltávolítsa a szervezetünkből. A tüdő betegsége egy sor betegség alapja lehet, hiszen csökken a vér oxigén szintje, így a sejtjeink se jutnak megfelelő oxigénhez. A tüdő kóros elváltozásainak normalizálására fejlesztettük ki a HONLUTEN bioregulátort.

HONLUTEN egy peptid komplex, amely aminosavak segítségével normalizálhatja a tüdő és a hörgők funkcióit.

Egy átfogó klinikai tesztelésben vizsgáltuk a HONLUTEN hatékonyságát. A vizsgálatban olyan betegeknek adtuk kiegészítő kezelésként, akiknek már károsodott a tüdő és/vagy a hörgők funkciója, krónikus fertőző vagy nem fertőző légzőszervi betegségeik voltak. Adtuk még idős embereknek is, hogy lássuk mennyire képes fenntartani időskorban a légzésfunkciót.

Azt találtuk, hogy a hagyományos kezelés kiegészítőjeként szedett HONLUTEN nagyban csökkentette a betegek panaszait, csökkentette a köhögési rohamok számát, a fulladások számát és minőségét, a tüdő nyálka termelését (köpet) melyből a tüdő gyulladásos megnyilvánulásának csökkenésére lehet következtetni.

A HONLUTEN sportolók körében való alkalmazása is hatásos. Hiszen a felkészülési időben alkalmazott HONLUTEN hozzájárulhat a tüdő aerob kapacitás növeléséhez, ezáltal jobb oxigénellátást és fokozott légúti tartalékot biztosít. Ez a fokozott és stabil oxigén ellátottság a fizikai teljesítményt is növelheti. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a HONLUTEN képes stimulálni a tüdőszövet fő celluláris komponenseinek funkcionális aktivitását és csökkentette a spontán sejt elhalás mértékét. Így trófikus és stabilizáló hatása lehet a tüdőszövetre és a hörgőkre is.

A HONLUTEN kombinálható bármely, hagyományos kezelésére használt gyógyszerrel.

HONLUTEN klinikai vizsgálata:

Klinikai vizsgálatban 47 fő vett részt akik, krónikus bronchitis-ben, asztmában szenvedtek. 26 férfi és 21 nő, életkoruk 38-65 év között mozgott.

A betegek köhögésről (főleg reggel), általános gyengeségről, izzadásról, terhelésre légszomjról, visszatérő köhögési rohamról, légszomjról, alvászavarokról, fejfájásról panaszkodtak. A teszt csoport a hagyományos kezelés mellett HONLUTEN-t kaptak kiegészítő kezelésként, napi 2 szer 1-2 tabletta a betegség súlyosságától függően 20-30 napig.

A kontroll csoportban 29 fő vett részt akik, hasonló betegségben szenvedtek és hasonló életkorúak is voltak.

Szubjektív panaszokat a betegek értékelték, az objektív mutatókat tesztekkel, klinikai vér-és vizeletvizsgálattal, radiográfiával, pulmonális köpet mikroszkópos elemzésével és légzés vizsgálattal mértük.

A klinikai vizsgálat tapasztalata azt mutatta, hogy a betegek 82%-nál általános közérzet és egészség javulás következett be. Csökkentek a köhögési rohamok, a fulladás, a köpetek száma. Nőtt a fizikai terhelhetőség. A tüdő auszkultációs vizsgálata kimutatta, hogy nagymértékben csökkent, némely esetben teljesen eltűnt, a száraz fütyülő és/vagy zümmögő hang. A köpet mikroszkópos vizsgálata kimutatta, hogy csökkent a fehérvérsejtek, hámsejtek, Curschmann spirálok száma. Ezen eredmények a tüdő gyulladásos betegségének csökkenésére engednek következtetni.

Légzési mutatók asztmás betegeknél:

                                                               Terápia előtt     Hagyományos kezelés    Hagyományos kezelés + HONLUTEN

Tüdő kapacitás (ml)                          3830,8 ± 312,7            3950,3 ± 298,12                    4150,4 ± 265,6

Teljes tüdő kapacitás (ml)               4800,6 ± 334,7             5050,3 ± 236,9                      5200,7 ± 247,4

Kilégzési (erőltetett)

vitálkapacitás (ml)                             2850,6 ± 158,4            3200,7 ± 187,5                       3800,8 ± 136,9 *

* P <0,05 összehasonlítva a kezelés előtt

 

Alkalmazható:

 • Krónikus légzési elégtelenség esetén
 • Krónikus cardiopulmonalis elégtelenség esetén
 • tüdőgyulladás után
 • elhúzódó gépi lélegeztetés esetén
 • légzőszervi distressz-szindróma esetén
 • tüdőbetegség esetén
 • mellkasi trauma esetén
 • felső légúti betegségek esetén
 • Tüdő toxikus elváltozásai, beleértve a szén-monoxid-mérgezés esetén
 • intenzív sport esetén
 • Idős emberek légutak funkcióinak fenntartása esetén

 

Használata: felnőtteknek napi 1-2 alkalommal, 1-2 kapszula étkezés közben. Kúra időtartama 10-30 nap. A kúrát 4-6 havonta célszerű megismételni.

 

Összetétel:

AC-7 peptid komplex (glicin, glutaminsav, aszparaginsav). Segédanyagok: Mikrokristályos cellulóz (E460), cukorrépa, laktóz, keményítő, Tween-80

Ugrás a lap tetejére>>