X
 
Nyitólap | Kapcsolat : info@peptidek.hu ; +36(30)-998-7341
Egyéb termékek:

Kövess minket Facebook-on is!

Tájékoztató dokumentumok:

Tartalmi nyilatkozat:

Hivalatos weboldal:
http://npcriz.ru/'!

Termékek - Peptid bioregulátor - Peptidek.hu

- A termékek megrendelésének nem előfeltétele a regisztráció!

Új termékkategória!
peptidek peptidek peptidek
peptidek
Folyékony peptidek
Lingval peptidek
Kapszulás peptidek

Szintetizált kapszulás peptidek
Új termékkategória! Új termékek!
peptidek
peptidek peptidek peptidek
Orr- és szemcsepp peptidek
Mesotel termékek belső használatra
Mesotel termékek külső használatra
Étrendkiegészítők
Új termékek!
peptidek peptidek peptidek peptidek
Fitoteák
Ájurvédikus teák
Reviline peptid nanotech sejt-kozmetika
Fog- és szájápolási termékek
Új termékek! Új termékek! Új termékek!
peptidek peptidek peptidek peptidek
Hajápolás és tisztálkodás
Dekoratív kozmetika
Revilab termékek
Reviline Pro Kompliment bőr krémek
Új termékkategória!
peptidek
Testsúly normalizálás

 - Orr- és szemcsepp peptidek

peptidek

Rinolax


Ár: 13 800 Ft - 50 ml / 10 ml orrcsepp

A " Tisztító" és "Regeneráló" balzsamok innovatív, hatékony gyógyszerek a megfázás megelőzésére és korrekciójára. Serkentik a regeneratív folyamatokat a felső légutak szöveteiben, aktiválják a helyi immunitást, és segítenek enyhíteni az orrjáratok és az orrmelléküregek torlódásának és szárazságának tüneteit. A legnagyobb hatás elérése érdekében a balzsamokat kombinációban kell használni: először tisztítani, majd regenerálni.


A balzsam "Tisztító" segít elpusztítani az orrnyálkahártya patogén mikroflóráját, enyhíti az orrmelléküregek duzzanatát és szárazságát, valamint helyreállítja az orr légzését. Az orrüreg öntözése speciálisan kifejlesztett oldattal, beleértve a holt tengeri sókat és egyéb helyreállító komponenseket, segít a váladék, az allergének, a szennyező részecskék és a kórokozók kiküszöbölésében.


A „regeneráló” balzsam az immunrendszer és az erek B-kapcsolatának peptidjeit tartalmazza. Erős regeneráló, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és vírusellenes hatása van. A peptidek aktiválják a helyi immunitást és felgyorsítják a nasopharyngealis nyálkahártya regenerálódását, ami atrófiás körülmények között fontos.


A termék összetétele

A termék összetétele: Balzsam "Tisztító"
Tisztított víz, panthenol, holt tengeri só, hialuronsav, mirisztamidopropalkónium-klorid.

Termékösszetétel: „Regeneráló” balzsam
Peptid komplexek AA-3, AA-7, olajok: mandula mag, őszibarack mag, illóolajok: menta, eukaliptusz, mandarin, teafa, fenyő, Kalanchoe kivonat, timol.

Alkalmazási mód

Alkalmazás módja: Balzsam "Tisztítás"
Tisztítsa meg az orrjáratokat. Permetezzen 5-6-szor sprayt az orrlyukba, majd fordítsa el a fejét, és ismételje meg az eljárást a másik orrlyuknál. Az orrát és az orrjáratokat szárítsa meg.

A regeneráló balzsam használatát nem szabad kevesebb, mint 45 perccel az első lépés, a balzsamos tisztítás előtt elkezdeni. Mivel az orrmelléküregekben maradhat víz, a szabadban való tartózkodás hipotermikussá és gyulladásossá válhat. Szükség esetén naponta 2-4 alkalommal alkalmazzák, legalább 10 napos kúrával.

Alkalmazás módja: „Regeneráló” balzsam
Az orrjáratok megtisztítása után csepegtessen „Regeneráló” balzsamot, fejét hátradöntve, minden orrjáratba 1–2 cseppet. Enyhén masszírozza meg az orr szárnyait, hogy jobban eloszthassa a balzsamot a nyálkahártyán. Szükség esetén naponta 2-4 alkalommal alkalmazzák, legalább 10 napos kúrával.

összetevők

Közepes molekulatömegű hialuronsav Poliszacharid, amely részt vesz a sejtek regenerálódásának folyamatában. Hidratálja és fenntartja az orrnyálkahártya hámjának vízháztartását, helyreállítva annak rugalmasságát, megakadályozva a vékonyodást, a kiszáradást és a mikrorepedések megjelenését. Serkenti a hámsejtek osztódását és biztosítja azok vándorlását a sérült területre, felgyorsítva a sebek és mikrorepedések gyógyulását. Elősegíti a kapilláris falak helyreállítását, javítja a nyálkahártya vérellátását és megújítja az orrüreg intercelluláris térének gátfunkcióját.

Holt-tengeri só 0,9% -os koncentráció mellett hatékonyan nedvesíti az orrnyálkahártyát, hígítja a nyálkahártya váladékát és normalizálja annak összetételét, helyreállítva a nyálkahártya tisztulási folyamatait (mukociliáris clearance). A Holt-tengeri sóásványok egyedi koncentrációja nem jellemző más tengerek sókészítményére. A magnéziumvegyületek erősítik a sejteket, kiküszöbölik az allergiás megnyilvánulásokat. A nátriumsók stabilizálják a folyadék mennyiségét a szövetekben, biztosítják a sejtek energiapotenciálját. A kalciumvegyületek stabilizálják az anyagcsere folyamatokat, sebgyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek és védenek a fertőző ágensek nyálkahártyán keresztüli behatolásával szemben. A káliumsók megkönnyítik a hámsejtek táplálkozását. A holt-tengeri só jódja csökkenti a nyálkahártya ödémáját és antibakteriális hatást fejt ki. Általában,

Pantheno l A B-vitamin könnyen behatol az orrnyálkahártya hámjába, pantoténsavvá alakulva, aktiválja az ATP-t és a javítási folyamatokért felelős fibroblasztok szaporodását. Helyi gyulladáscsökkentő hatása van, és megvédi az orrnyálkahártyát a további mechanikai károsodásoktól

Mirisztamidopropalkónium-klorid A kationos antiszeptikumok csoportjába tartozik. Aktiválja a regenerációs folyamatokat. Serkenti a védőreakciókat az alkalmazás helyén a fagociták felszívódási és emésztési funkcióinak aktiválásával, fokozza a monocita-makrofág rendszer aktivitását. Antiszeptikus hatása van a gyógyszer hidrofób kölcsönhatása miatt a mikrobiális sejt citoplazmatikus membránjával, ami annak pusztulásához és halálához vezet. Kifejezett baktericid hatása van gram-pozitív (beleértve a Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Streptococcus pneumoniae), gram-negatív (beleértve a Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Klebsiella spp.), Aerob és anaerob baktériumok ellen, meghatározott monokultúrák és mikrobiális asszociációk formájában, beleértve az antibiotikumokkal szembeni multirezisztens kórházi törzseket is. Kifejezett hyperosmoláris aktivitása van, ennek eredményeként enyhíti a sebet és a perifokális gyulladást, biztosítja a felesleges folyadék kiáramlását, beleértve a gennyes váladékozást is. Nem károsítja a granulációt és az életképes bőrsejteket, nem gátolja a marginális hámképződést, és nem irritálja a nyálkahártya hámját.

Az immunrendszer B-kapcsolatának peptidje (AA-3 peptid komplex)Befolyásolja a sejtes, humorális immunitás és a szervezet nem specifikus rezisztenciájának reakcióit. Stimulálja a regeneráció folyamatait elnyomásuk esetén, javítja a sejtanyagcsere folyamatainak menetét.

Érfalfal-peptid (AA-7 peptid komplex)Szabályozza az érfal anyagcsere folyamatait. Elősegíti az erek rugalmasságának növekedését az artériás, vénás és nyirokcsatornákban. Csökkenti az érfal károsodásának, vérzésének és trombusképződésének kockázatát. Javítja a szervek és szövetek vérellátását.

Mandula magolaj Gyulladáscsökkentő hatása van. E-vitamint tartalmaz, amely természetes antioxidáns, amely lassítja a sejtek öregedését és kiküszöböli a bőr gyulladását, valamint az F-vitamint, amely megakadályozza a pórusok megnagyobbodását, és regenerálja a bőrsejteket is.

Őszibarackmagolaj Serkenti az immunaktivitást, kiküszöböli az opportunista flórát az orrmelléküregek belső membránjából; hidratálja a nyálkahártyát, megakadályozza a kéreg kialakulását, lágyító hatással van rájuk; felgyorsítja az orrüreg hámképződésének folyamatát; normalizálja az ENT szerv véráramlását, ellenőrzi az erek kitöltését, csökkenti a lágyrészek gyulladásának és ödémájának intenzitását; növeli a hajszálerek fiziológiai tulajdonságait, erősíti az erek falát.

Kalanchoe kivonat Antiszeptikus, ödémaellenes, regeneráló hatású. Véráramlást vált ki a nyálkahártyában, amelynek következtében a szövetekben felgyorsulnak a biokémiai reakciók, és a nyálkahártya gyors gyógyulása következik be. A Kalanchoe segít csökkenteni a szövetek gyulladását és fokozza a helyi immunitást.

Eukaliptusz illóolaj Hatékony megfázás esetén, mivel kifejezett vírusellenes és antibakteriális hatása van, enyhíti a gyulladást, elősegíti a szövetek gyors regenerálódását.

Borsmenta illóola j Antiszeptikus és gyulladáscsökkentő, valamint görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása van.

Mandarin illóolaj Gombaellenes és antiszeptikus tulajdonságairól ismert. Gombaölő és baktériumölő tulajdonságokkal rendelkezik. Elősegíti a szövetek regenerálódását.

Timol A kakukkfű illóolajában és a kakukkfűolajban található összetevő. Gyulladáscsökkentő és antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik. Antimikrobiális hatást fejt ki a patogén flóra és egyes gombatípusok ellen.

Fenyő illóolaj Erősíti a helyi és általános immunitást, gyakran köhögésként alkalmazzák köptetőként, enyhíti a nyálkahártya gyulladását. Kifejezett érszűkítő hatás észlelhető szinte azonnal alkalmazása után.

Teafa illóolaj Enyhíti a gyulladást és elpusztítja a kórokozó mikroorganizmusokat. antimikrobiális aktivitása 11-szer meghaladja az orvostudományban széles körben alkalmazott antiszeptikus fenolt. Aktív komponensei képesek harcolni még azok ellen a mikroorganizmusok ellen is, amelyek ellen számos antibiotikum tehetetlen.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Pinalex


Ár: 13 800 Ft - 10 ml-es kiszerelés

Kiszerelése: 10 ml 

Leírása:

Peptid bioregulátor célja, hogy segítse a retina és a szaruhártya sérülései vagy betegségei utáni regeneratív folyamatokat a szem szöveteiben. A PINALEX peptid balzsam több peptid komplexet tartalmaz (A-6 (csecsemőmirigy peptid), A-3 (érfal peptid) és A-7 (máj peptid) ) így több oldalról támogatja a regenerációs folyamatokat. Sejt szinten javítja az érfalakat, a sejtek anyagcseréjét segíti az immunrendszer működését. Segít elkerülni a retina véna trombózist, atherosclerosis és a diabetikus angiopátiákat. Segíti a sejtlégzést, növeli a retina oxigénellátását, csökkenti a fényérzékenységet.

A PINALEX-nek ellenjavallata nincs, köszönhető a szintetizált peptideknek és a természetes aminosavaknak, valamint a hipo allergén, bőrpuhító, hidratáló és regeneráló összetevőinek. A PINALEX olyan eszközt ad a kezünkbe, mely segít megelőzni a szem betegségeit, illetve javítja annak működését.


Használata:

reggel és este, tegyen (3-6) csepp balzsamot az aló és felső szemhéjára, óvatosan masszírozza be felszívódásig.


Összetétele:

Tisztított víz, panthenol, kétbázisú nátrium-foszfát, kálium-dihidrogén-foszfát, hialuronsav, A-6 peptid komplex (csecsemőmirigy peptid), A-3 peptid komplex (érfal peptid) és A-7 peptid komplex (máj peptid), kálium-szorbát, a borostyánkősav. 

Ugrás a lap tetejére>>