X
 
Nyitólap | Kapcsolat : info@peptidek.hu ; +36(30)-998-7341
Egyéb termékek:

Kövess minket Facebook-on is!

Tájékoztató dokumentumok:

Tartalmi nyilatkozat:

Hivalatos weboldal:
http://npcriz.ru/'!

Termékek - Peptid bioregulátor - Peptidek.hu

- A termékek megrendelésének nem előfeltétele a regisztráció!

Új termékkategória!
peptidek peptidek peptidek
peptidek
Folyékony peptidek
Lingval peptidek
Kapszulás peptidek

Szintetizált kapszulás peptidek
Új termékkategória! Új termékek!
peptidek
peptidek peptidek peptidek
Orr- és szemcsepp peptidek
Mesotel termékek belső használatra
Mesotel termékek külső használatra
Étrendkiegészítők
Új termékek!
peptidek peptidek peptidek peptidek
Fitoteák
Ájurvédikus teák
Reviline peptid nanotech sejt-kozmetika
Fog- és szájápolási termékek
Új termékek! Új termékek! Új termékek!
peptidek peptidek peptidek peptidek
Hajápolás és tisztálkodás
Dekoratív kozmetika
Revilab termékek
Reviline Pro Kompliment bőr krémek
Új termékkategória!
peptidek
Testsúly normalizálás

 - Imusil

Az Imusil a ma kapható egyik legjobb immunerősítő. Erősíti az immunrendszert, kiküszöböli a környezetszennyezés állandó hatásait, kezeli az allergiát és kiválóan alkalmazható fokozott antibiotikum fogyasztás esetén. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, az Imusil hatóanyagai a következő problémák esetében javulást idéznek elő:

  • Krónikus betegségek,
  • emésztőrendszeri betegségek (elhízás, anyagcserezavarok, krónikus gyomor- és bélbetegségek),
  • szív, tüdő és máj betegségek,
  • onkológiai betegségek,
  • kimerültség,
  • stressz,
  • nagy fizikai terhelés,
  • intenzív sportolás.

Az Imusil a hosszú élet, egészség, a szellemi és fizikai erőnlét záloga.

Hogyan működik az Imusil?

 A születést követő első pár hétben történik meg a bélrendszerben  a  természetes baktériumflóra kialakulása. Egy teljesen egészséges felnőtt ember bélrendszere tele van sok millió baktériummal, amelyek elősegítik a különféle élettani folyamatok lezajlását.

A természetes baktériumflóra elősegíti az emésztést, lebontva az élelmiszerek egyes összetevőit, így gyorsítva a hasznos anyagok mielőbbi felszívódását. E baktériumok szintetizálják a K és C vitaminokat, valamint a B csoport egyes vitaminjait, elősegítik a D vitamin, vas, kalcium és sok más komponens felszívódását.

A lakto- és bifidobaktériumok nem kis szerepet játszanak a bélnyálkahártya helyreállítási folyamatában.  Mennyiségük csökkenésének következménye a káros baktériumok bélrendszeri elszaporodása és aktivizálódása. Megbomlik a bél bakteriális egyensúlya, amely dysbacteriosist idéz elő. A dysbacteriosis,  a bél mikroflórájának felborult mennyiségi és minőségi egyensúlya.  A föld lakosságának több mint 50 %-a szenved különböző fokú dysbacteriosis-ban.

Az antibiotikumok elterjedése és az ennek következtében kialakult túlzott antibiotikum fogyasztás hatására egyre jobban alkalmazkodó-mutálódó baktériumok és egyéb kórokozók jelennek meg, amelyek további fertőző betegségeket okoznak.  A fertőző betegségek számának emelkedése, valamint a vírusos, gombás fertőzések, és az allergia elterjedésével, mind inkább előtérbe kerülnek az ember természetes mikroflóráját támogató, probiotikus készítmények. A hagyományos antibiotikumos kezelések helyett mind inkább használják az úgy nevezett probiotikumokat.

Az Imusil az egyik leghatékonyabb ilyen probiotikum. Összetételében megtalálhatóak az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan sejtfal- lakto- és bifidobaktériumok komponensei, amelyek az emberi test számára a hasznos mikroflóra normális életterét képesek biztosítani. Ezen kívül a készítmény dúsítva van olyan természetes immunmodulátorokkal, mint a C-vitamin és kasvirág kivonat.