Termékek - Peptid bioregulátor - Peptidek.hu
X
 
Nyitólap | Kapcsolat : info@peptidek.hu ; +36(30)-998-7341
Legújabb termékeink:

Egyéb termékek:

Kövess minket Facebook-on is!Tájékoztató dokumentumok:

Tartalmi nyilatkozat:

Hivalatos weboldal:
http://npcriz.ru/'!

Termékek - Peptid bioregulátor - Peptidek.hu

- A termékek megrendelésének nem előfeltétele a regisztráció!

peptidek peptidek peptidek
peptidek
Folyékony peptidek
Reviform fogyókúra
Kapszulás peptidek

Szintetizált kapszulás peptidek
Új termékcsoport!
peptidek
peptidek peptidek peptidek
Citaminok
Mesotel termékek belső használatra
Mesotel termékek külső használatra
Étrendkiegészítők
peptidek peptidek peptidek peptidek
Fitoteák
Ájurvédikus teák
Reviline peptid nanotech sejt-kozmetika
Fog- és szájápolási termékek
peptidek peptidek peptidek peptidek
Hajápolás és tisztálkodás
Dekoratív kozmetika
Amitabs termékek
Revilab termékek
peptidek
Reviline Pro Kompliment bőr krémek

 - Imusil

Az Imusil a ma kapható egyik legjobb immunerősítő. Erősíti az immunrendszert, kiküszöböli a környezetszennyezés állandó hatásait, kezeli az allergiát és kiválóan alkalmazható fokozott antibiotikum fogyasztás esetén. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, az Imusil hatóanyagai a következő problémák esetében javulást idéznek elő:

  • Krónikus betegségek,
  • emésztőrendszeri betegségek (elhízás, anyagcserezavarok, krónikus gyomor- és bélbetegségek),
  • szív, tüdő és máj betegségek,
  • onkológiai betegségek,
  • kimerültség,
  • stressz,
  • nagy fizikai terhelés,
  • intenzív sportolás.

Az Imusil a hosszú élet, egészség, a szellemi és fizikai erőnlét záloga.

Hogyan működik az Imusil?

 A születést követő első pár hétben történik meg a bélrendszerben  a  természetes baktériumflóra kialakulása. Egy teljesen egészséges felnőtt ember bélrendszere tele van sok millió baktériummal, amelyek elősegítik a különféle élettani folyamatok lezajlását.

A természetes baktériumflóra elősegíti az emésztést, lebontva az élelmiszerek egyes összetevőit, így gyorsítva a hasznos anyagok mielőbbi felszívódását. E baktériumok szintetizálják a K és C vitaminokat, valamint a B csoport egyes vitaminjait, elősegítik a D vitamin, vas, kalcium és sok más komponens felszívódását.

A lakto- és bifidobaktériumok nem kis szerepet játszanak a bélnyálkahártya helyreállítási folyamatában.  Mennyiségük csökkenésének következménye a káros baktériumok bélrendszeri elszaporodása és aktivizálódása. Megbomlik a bél bakteriális egyensúlya, amely dysbacteriosist idéz elő. A dysbacteriosis,  a bél mikroflórájának felborult mennyiségi és minőségi egyensúlya.  A föld lakosságának több mint 50 %-a szenved különböző fokú dysbacteriosis-ban.

Az antibiotikumok elterjedése és az ennek következtében kialakult túlzott antibiotikum fogyasztás hatására egyre jobban alkalmazkodó-mutálódó baktériumok és egyéb kórokozók jelennek meg, amelyek további fertőző betegségeket okoznak.  A fertőző betegségek számának emelkedése, valamint a vírusos, gombás fertőzések, és az allergia elterjedésével, mind inkább előtérbe kerülnek az ember természetes mikroflóráját támogató, probiotikus készítmények. A hagyományos antibiotikumos kezelések helyett mind inkább használják az úgy nevezett probiotikumokat.

Az Imusil az egyik leghatékonyabb ilyen probiotikum. Összetételében megtalálhatóak az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan sejtfal- lakto- és bifidobaktériumok komponensei, amelyek az emberi test számára a hasznos mikroflóra normális életterét képesek biztosítani. Ezen kívül a készítmény dúsítva van olyan természetes immunmodulátorokkal, mint a C-vitamin és kasvirág kivonat.