X
 
Nyitólap | Kapcsolat : info@peptidek.hu ; +36(30)-998-7341
Egyéb termékek:

Kövess minket Facebook-on is!

Tájékoztató dokumentumok:

Tartalmi nyilatkozat:

Hivalatos weboldal:
http://npcriz.ru/'!

Termékek - Peptid bioregulátor - Peptidek.hu

- A termékek megrendelésének nem előfeltétele a regisztráció!

peptidek peptidek peptidek
peptidek
Folyékony peptidek
Lingval peptidek
Kapszulás peptidek

Szintetizált kapszulás peptidek
peptidek
peptidek peptidek peptidek
Orr- és szemcsepp peptidek
Mesotel termékek belső használatra
Mesotel termékek külső használatra
Étrendkiegészítők
peptidek peptidek peptidek peptidek
Fitoteák
Ájurvédikus teák
Reviline peptid nanotech sejt-kozmetika
Fog- és szájápolási termékek
peptidek peptidek peptidek peptidek
Hajápolás és tisztálkodás
Dekoratív kozmetika
Revilab termékek
Reviline Pro Kompliment bőr krémek
peptidek
Testsúly normalizálás

 - Hajápolás és tisztálkodás

peptidek

Ultrasept - Higiénikus antiszeptikus krém peptiddel.


Ár: 3 280 Ft - 35 ml (Egységár: 93 714 Ft / l)

Az alkoholmentes antiszeptikus spray gyors és hatékony. Kézkezelésre tervezték. Tisztítja és fertőtleníti a bőrt, megakadályozva a kórokozó mikroorganizmusok terjedését. Biztosíthatja a kezek védelmét és tisztaságát anélkül, hogy érezné a feszességet.

A készítményben szereplő immunrendszer T-linkjének peptidjének köszönhetően az "Ultracept" aktiválhatja a helyi immunitást, az antiszeptikus anyagnak köszönhetően (Myristamidopropalkonium Chloride) - antimikrobiális hatást nyújthat. Kifejezett antimikrobiális hatása lehet a gram-pozitív, gram-negatív, aerob és anaerob baktériumok ellen, fokozhatja a helyi védekezési reakciókat, a regeneratív folyamatokat a celluláris és lokális humorális immunválasz modulációja miatt.

Az "Ultrasept" összetétele tartalmaz egy vonós kivonatot is, amelynek nyugtató hatása lehet. A betain és a glicerin hidratáló, lágyító és tápláló hatású.

Ajánlott :

- a kézbőr gyors tisztításához
- a kis sebek táplálására, lágyítására és gyors gyógyítására


A termék összetétele

AA-2 peptid komplex (az immunrendszer T-kapcsolata), mirisztamidopropalkónium-klorid, húrkivonat.

Alkalmazási mód

Kenje fel a testápolót a tisztításra szoruló bőrfelületre (arc, kéz, láb, test).

összetevők

AA-2 peptid komplex (az immunrendszer T-kapcsolata)Szelektíven hat az immunrendszer különböző sejtjeire, normalizálhatja az anyagcserét a sejtekben és szabályozhatja a helyi immunitás funkcióit.

Mirisztamidopropalkónium-klori d A kationos antiszeptikumok csoportjába tartozik. Aktiválhatja a regenerációs folyamatokat. Serkentheti a védőreakciókat az alkalmazás helyén a fagociták felszívódási és emésztési funkcióinak aktiválásával, fokozhatja a monocita-makrofág rendszer aktivitását. Antiszeptikus hatása lehet a gyógyszer hidrofób kölcsönhatása miatt a mikrobiális sejt citoplazmatikus membránjával, ami annak pusztulásához és halálához vezet. Kifejezett baktericid hatása lehet gram-pozitív (beleértve a Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Streptococcus pneumoniae), gram-negatív (beleértve a Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Klebsiella spp.), Aerob és anaerob baktériumok ellen, meghatározott monokultúrák és mikrobiális asszociációk formájában, beleértve az antibiotikumokkal szemben multirezisztens kórházi törzseket is. Kifejezett hyperosmoláris aktivitása lehet, ennek eredményeként enyhítheti a sebet és a perifokális gyulladást, biztosíthatja a felesleges folyadék kiáramlását, beleértve a gennyes váladékozást is. Nem károsítja a granulációt és az életképes bőrsejteket, nem gátolja a marginális hámképződést, és nem irritálja a nyálkahártya hámját.

Húrkivonat Nyugtató és regeneráló hatása lehet, aktívan használják az exudatív diatézis, furunculosis, pustuláris bőrbetegségek bőrmegjelenéseire.

Betain és glicerin Hidratáló, lágyító, tápláló hatásuk lehet.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Sampon peptid


Ár: 6 970 Ft - 200 ml (Egységár: 34 850 Ft / l)

PA LINE - otthoni használatra szánt termékek sorozata. A test- és hajápolás professzionális eszközei a jelenlegi trendeket és a SPA-kozmetológia területén alkalmazott legújabb innovatív technológiákat figyelembe véve jönnek létre. Tartalmaz sampont és balzsamot peptidekkel minden típusú hajhoz, hajkrém-maszkot peptidekkel, krémszappant peptidekkel, mezotelt illóolajos fürdőkhöz. A SPA LINE termékek közé tartoznak az edények, a porcok, a csecsemőmirigy-peptidek, a bioantioxidáns Neovitin komplex ® és a bioflavolipid Aktivitin komplex.


Megdöbbentő puha sampon, amely a hajnak létfontosságú erőt, rugalmasságot és térfogatot ad A sampon összetevői nem károsítják a fehérje hajszerkezetet, kivételesen puha mosással rendelkezhetnek. Hagyja elérni és támogatni a bőr savasságának állandó szintjét, amely megközelíti a normálist. Jó tisztítást és lágy zsírtalanítást biztosít, amely megelőző hatást fejt ki a fej szőrös részein. Rendszeres használat esetén a sérült haj szerkezetének helyreállítására és egészséges megjelenésére.

Hatás:

puhává és fényessé teheti a hajat,

 • serkentheti a szőrtüszők regenerálódását,
 • erősítheti és táplálhatja a hajgyökereket és a haj bőr szerkezetét,
 • javíthatja a mikrokeringést,
 • aktiválhatja a cserefolyamatokat,
 • könnyebben fésülhető haj

Hozzávalók:

Tisztított víz, peptid-komplexek: A-6, A-4, A-3; kokamidopropil-betain, nátrium-kokoamfoacetát, nátrium-metil-kokoil-taurát, decil-glükozid, kokamid DEA, bio-dioxid-komplex «Neovitin» ®, akrilátok / palmeth-25 akrilát-kopolimer, szilikon-kvaternium-22, tetrahidroxi-propil-etilén-diamin, sztirol-hidro-klorid, sztirol-hidro-klorid, sztirol-hidroxi-sztirol-hidro-klorid, sztirol-hidro-monokril, sztirol-hidro-klór, sztirol-hidroklorid, sztirol-hidroxil sav, parfüm, metil-izotiazolinon, metil-klór-izotiazolinon, BHT, butil-fenil-metil-propionális, hidroxi-metil-pentil-3-ciklohexén-karboxaldehid, hexil-cinnamal.

Hogyan kell alkalmazni:

Vigye fel nedves hajra, habozza fel finom mozdulatokkal. Öblítse le meleg vízzel. Kerülje a szembe jutását. Mindennapi használatra.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Hajkrém-maszk peptid


Ár: 6 560 Ft - 160 ml (Egységár: 41 000 Ft / l)

SPA LINE - otthoni használatra szánt termékek sorozata. A test- és hajápolás professzionális eszközei a SPA-kozmetológia jelenlegi trendjeit és legújabb technológiáit figyelembe véve jöttek létre. Tartalmaz sampont és balzsamot peptidekkel minden típusú hajhoz, hajkrém-maszkot peptidekkel, krémszappant peptidekkel, mezotelt illóolajos fürdőkhöz. A SPA LINE termékek közé tartoznak az edények, a porcok, a csecsemőmirigy-peptidek, a bioantioxidáns Neovitin komplex ® és a bioflavolipid Aktivitin komplex.


A krémmaszk mélyen bejut a haj szerkezetébe és helyreállíthatja a sérült réteget. Fokozhatja a fejbőr cserefolyamatait, javíthatja a hajgyökerek vérellátását, javíthatja a hajhagymák állapotát, serkentheti a gyökerek cseréjét és a fejbőr sejtjeinek vérellátását, védheti a hajat az agresszív környezeti hatásoktól, tápanyagokkal dúsítja, fényessé teheti a hajat , sima és selymes lesz.

Hatás:

 • serkentheti a szőrtüszők regenerálódását,
 • erősítheti a hajgyökereket és a fejbőr szerkezetét,
 • javíthatja a vér mikrocirkulációját,
 • puhává és fényessé teheti a hajat.

Összetevők

Tisztított víz, peptid-komplexek: A-6, A-4, A-3; olívaolaj, sztearet-21-sztearet-2 PPG / PEG-4/14-dimetikon, bisz-digliceril-poliaciladipát-2, ricinusolaj, kálium-cetearil-foszfát és cetearil-alkohol, sztearin, bioantioxidáns komplex «Neovitin» ®, gliadin (természetes búza) kivonat fehérje), ciklometikon, etilhexilkookoát, dimetikonon és
TEA-dodecilbenzolszulfonát, fenoxietanol és etilhexilglicerin, parfüm, hidroxietilakrilát / nátrium-akriloil-dimetil-taurát, butil-fenil-metil-propionális, hidroxi-metil-benzil-hexén-3-hidroxi-metil-benzil-hexén-3-hidroxi-metil-benzil-hexén.

Hogyan kell alkalmazni:

Egyenletesen vigye fel nedves hajra, hagyja hatni 15-20 percig. Alaposan öblítse le meleg vízzel. Hetente 2-3 alkalommal alkalmazza. Kerülje a szembe jutását. Ajánlott a PeptideShampoo® komplexben történő alkalmazásra.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Hajbalzsam peptid


Ár: 5 330 Ft - 200 ml (Egységár: 26 650 Ft / l)

SPA LINE - otthoni használatra szánt termékek sorozata. A test- és hajápolás professzionális eszközei a SPA-kozmetológia jelenlegi trendjeit és legújabb technológiáit figyelembe véve jöttek létre. Tartalmaz sampont és balzsamot peptidekkel minden típusú hajhoz, hajkrém-maszkot peptidekkel, krémszappant peptidekkel, mezotelt illóolajos fürdőkhöz. A SPA LINE termékek közé tartoznak az edények, a porcok, a csecsemőmirigy-peptidek, a bioantioxidáns Neovitin komplex ® és a bioflavolipid Aktivitin komplex.

A balzsam növelheti a sampon hatékonyságát, intenzív táplálásra és teljes értékű nedvesítésre szolgál. Intracelluláris szinten hat, rekonstruálja a haj szerkezetét, a hajat erősebbé teheti, megerősíti és helyreállíthatja azokat belül. Ennek eredményeként a haj szerkezete helyreáll, az erő megnő, a haj puhává, fényesebbé válik és életfontosságú erővel teli lesz.

Hatás:

 • serkentheti a szőrtüszők regenerálódását,
 • erősítheti és táplálhatja a hajgyökereket,
 • puhává és fényessé teheti a hajat,
 • javíthatja a fej bőrének állapotát

Összetevők:

Tisztított víz, cetearil-alkohol, behentrimonium-klorid, cetrimonium-klorid, lauroil-PG-trimónium-klorid, glicerin, szorbit, ciklometikon, etil-hexil-kokoát, dimetikonon és TEA-dodecil-benzol-szulfonát, olívaolaj, bioflavolipid komplex "Aktivitin" természetes kivonat fehérje), hidroxi-etil-cellulóz, peptid-komplexek: A-4, A-6; fenoxietanol és etil-hexil-glicerin, kaprilil-metikon, dimetikon, guar-hidroxi-propil-trimonium-klorid, bisabolol, parfüm, citromsav, nátrium-metabiszulfit, Trilon B, linalool, butil-hidroxi-toluol.

Hogyan kell alkalmazni:

Kis mennyiségű balzsamot kell nedves hajra alkalmazni. Várjon 3-5 percig. Óvatosan mossa ki meleg vízzel. Kerülje a szembe jutását. Ajánlott a PeptideCream-Mask® komplexben történő alkalmazásra.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Krémszappan peptidekkel


Ár: 4 920 Ft - 150 ml (Egységár: 32 800 Ft / l)

A termék összetétele

AA-2 peptid komplex (az immunrendszer T-kapcsolata), mirisztamidopropalkónium-klorid, húrkivonat.

Alkalmazási mód

Kenje fel a testápolót a tisztításra szoruló bőrfelületre (arc, kéz, láb, test).

összetevők

AA-2 peptid komplex (az immunrendszer T-kapcsolata)Szelektíven hat az immunrendszer különböző sejtjeire, normalizálhatja az anyagcserét a sejtekben és szabályozhatja a helyi immunitás funkcióit.

Mirisztamidopropalkónium-klori d A kationos antiszeptikumok csoportjába tartozik. Aktiválhatja a regenerációs folyamatokat. Serkentheti a védőreakciókat az alkalmazás helyén a fagociták felszívódási és emésztési funkcióinak aktiválásával, fokozhatja a monocita-makrofág rendszer aktivitását. Antiszeptikus hatása lehet a gyógyszer hidrofób kölcsönhatása miatt a mikrobiális sejt citoplazmatikus membránjával, ami annak pusztulásához és halálához vezet. Kifejezett baktericid hatása lehet gram-pozitív (beleértve a Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Streptococcus pneumoniae), gram-negatív (beleértve a Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Klebsiella spp.), Aerob és anaerob baktériumok ellen, meghatározott monokultúrák és mikrobiális asszociációk formájában, beleértve az antibiotikumokkal szemben multirezisztens kórházi törzseket is. Kifejezett hyperosmoláris aktivitása lehet, ennek eredményeként enyhítheti a sebet és a perifokális gyulladást, biztosíthatja a felesleges folyadék kiáramlását, beleértve a gennyes váladékozást is. Nem károsítja a granulációt és az életképes bőrsejteket, nem gátolja a marginális hámképződést, és nem irritálja a nyálkahártya hámját.

Húrkivonat Nyugtató és regeneráló hatása lehet, aktívan használják az exudatív diatézis, furunculosis, pustuláris bőrbetegségek bőrmegjelenéseire.

Betain és glicerinHidratáló, lágyító, tápláló hatásuk lehet.


A termék összetétel e

Tisztított víz, nátrium-metil-koko-taurát, kokamidopropil-betain, nátrium-kokamfoacetát, kókuszolaj zsírsavak dietanol-amidjai, sztirol / akrilát kopolimer, akrilát és palmet-25 akrilát kopolimer, glicerin, bioflavolipid komplex "Activitinum", 4-polikvaterin-A -6, parfümösszetétel.

Alkalmazási mód

Vigyen fel kis mennyiségű krémes szappant a nedvesített bőrre, habozza fel, majd alaposan öblítse le meleg vízzel. Kerülje a szembe jutást.

összetevők

A-4 (porcpeptidek) Megakadályozzák a bőr kollagénszerkezetének romboló változását, elősegítik annak megerősödését és hatékony feszesítését, valamint szabályozhatják az anyagcsere folyamatait a kötőszövetben.

A-6 (thymus peptidek) Serkenthetik a bőrsejtek regenerálódását, erősítik annak kollagénszerkezetét és növelhetik a rugalmasságot, gyulladáscsökkentő, antioxidáns hatásúak és felgyorsítják a sebgyógyulást.

Activitin

Az ipar által előállított kivonatokban, beleértve az alkoholt, a propilén-glikolt, az olajat, a szén-dioxidot stb., A biológiailag aktív anyagok összetételét az extraktánsban való oldhatóságuk határozza meg, és jelentősen eltér a bennszülött növény biológiailag aktív anyagainak összetételétől. Az ismert kivonatoktól eltérően az ACTIVITIN bioflavolipid komplexben a biológiailag aktív anyagok a növény által jellemzett, a természet által meghatározott arányban lehetnek, amely a legkifejezettebb gyógyító hatást nyújtja, és a vállalat szakemberei által javasolt kétfázisú extrakciós technológia, ellentétben más ismert extrakciós módszerekkel, biztosíthatja a teljes extrakciót. a biokomponensek natív komplexe. Az ACTIVITIN bioflavolipid komplex növényeinek gyűjtése nem véletlen.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Kézzel készített ápoló szappan


Ár: 3 690 Ft - 100 g (Egységár: 36 900 Ft / kg)

A SPA LINE sorozatból készült, kézzel készített szappan nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású. A modern anti-age komponensek, a HPE-4, a szőlőcsiga titkának szűrlete természetes olajokkal és növényi kivonatokkal kombinálva segíthet megelőzni a bőr öregedését, táplálhatja, növelheti a rugalmasságot és a nedvességet, javíthatja annak textúráját és minőségét. Antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik, gyengéden és gondosan tisztítja a bőrt, visszaállítva annak egészségét és kényelmét.


Ajánlott:

A termék összetétele

HPE-4, csigaváladék szűrlet, elszappanosított növényi olajok (olíva, camelina, kókuszdió, pálma, kukorica, ricinus), növényi glicerin, olívaolaj, kakaóvaj, klorofill paszta, kamilla virágok, hársvirágok, körömvirág virágok, E-vitaminok , F, parfümkészítmény, Glycoderm ™ komplex.

Alkalmazási mód

Tegye össze a szükséges mennyiséget a tenyerével, és kenje fel a kezére vagy a testére. Masszírozza és alaposan öblítse le meleg vízzel. A kéz, az arc és a test mindennapi bőrápolásához.

összetevők

HPE-4 A biogén aminok új generációjára vonatkozik. Ez a komponens lehetővé teheti az öregedésgátló hatás elérését, a finom ráncok kisimítását, a bőr hidratálását, rugalmasságának növelését és textúrájának jelentős javítását.

Glycoderm Hialuronsavat, mézet, foszfolipideket és szfingolipideket tartalmazó liposzómás multivalens hidratáló komplex. Segíthet újjáépíteni a lipidgátat és fenntartja a bőr természetes hidratáló tényezőjét (NMF). A Glycoderm ™ növényi kétrétegű növényi liposzóma természetes virágmézet és biológiai eredetű hialuronsavat tartalmaz.

Csigaváladék szűrlet Antioxidáns és erőteljes regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik: segíthet megszabadulni a hegektől, hegektől és striáktól, harcol a megereszkedett bőr és a narancsbőr megjelenése ellen, elősegítheti a sérült szövetek regenerálódását, segíthet megbirkózni az öregedési foltokkal, jelentősen javíthatja a pattanások bőrállapotát, megakadályozhatja a baktériumok szaporodását, enyhítheti a baktériumok szaporodását, enyhítheti a gyulladásokat és az égési sérüléseket, nagyszerű ellátás napozás után.

Olíva, ricinus, camelina, pálmaolajok Tápláló szerként használják száraz bőrre. Nagyon erős tápláló és lágyító hatással segíthetnek megbirkózni olyan bőrproblémákkal, mint a szárazság, nedvességhiány, hámlás, érdesség, egyenetlenségek és a bőr rugalmasságának elvesztése. Nagy mennyiségű vitamint tartalmaznak, amelyek jelentősen meghosszabbítják a bőr fiatalosságát, és felelősek annak hidratálásáért és rugalmasságáért. Ezért, ha rendszeresen helyileg alkalmazza az olívaolajat, akkor nemcsak megfelelő táplálékkal és hidratálással tudja ellátni a bőrt, hanem elkerülheti az idő előtti öregedést is.

E-vitamin Az egyik legértékesebb kozmetikai összetevő, aktív antioxidáns. Védheti a kutikulák lipidjeit és a kollagén rostokat az oxidációtól és a roncsolódástól, ezáltal fenntartva a bőr rugalmasságát. Véd a káros környezeti tényezők okozta idő előtti öregedés ellen. Hidratáló hatású és rugalmasságot kölcsönöz az epidermisznek.

F-vitamin Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően gyógyítja a sebeket és fekélyeket, serkentheti a regenerációt és az anyagcserét. Ezért a szépség vitaminjának is nevezik, akárcsak a biotinnak - a H-vitaminnak.

Kamilla virág Erős baktericid, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatásuk lehet, valamint serkenthetik a vérkeringést. Ezek a tulajdonságok a kamillát nélkülözhetetlenné tették a különféle gyulladásos folyamatok kezelésében.

Hársvirág Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, nyugtató, baktericid és antiallergén hatásúak. Ezenkívül erős antihypoxant és antioxidáns.

Körömvirág virág Serkenthetik az anyagcserét a bőrsejtekben, megakadályozzák a szabad gyökök képződését, védik a sejteket az idő előtti pusztulástól, baktericid, fertőtlenítő és sebgyógyító hatással bírnak. Természetes UV-szűrőként védik a bőrt a leégéstől és elősegítik a bőr regenerálódását.

Kakaóvaj A gyógynövényes termék gyógyító tulajdonságait gazdag összetételének köszönheti. Vitaminokat és mikroelemeket tartalmaz, emellett az olaj gazdag zsírsavakban található, amelyek természetes antioxidánsként funkcionálnak. Segíthet az A-vitamin, sztearinsav, laurinsav, palmitinsav és más savak jelenléte miatt a száraz bőrproblémákban. Az olaj magas antiallergén és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik.

Klorofill paszta összetétele Gazdag, mikro- és makroelemeket, vitaminokat (E, D), klorofillt, karotint, illékony és viaszos anyagokat, sztearinokat és más biológiailag aktív anyagokat tartalmaz, és fitoncid multivitamin készítménynek nevezhető. A klorofill paszta serkentheti a biológiailag aktív folyamatokat, stimuláló, szagtalanító tulajdonságokkal rendelkezik. Gyógyító sebgyógyító hatása lehet.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Kézzel készített öregedésgátló szappan peptidekkel


Ár: 3 690 Ft - 100 g (Egységár: 36 900 Ft / kg)

A SPA LINE sorozat kézzel készített szappanja "fiatalító" nemcsak gyengéden tisztítja, helyreállíthatja, hidratálja a bőrt, hanem védheti az öregedéstől is. A rendkívül aktív összetevők, a GHK-Cu (réz-tripeptid), a HPE-4 és a növényi kivonatok teljes spektruma együtt működnek, hogy a bőr fiatalosabb, üdebb, feszesebb és hidratáltabb legyen. A szappan tonizálja és frissítheti a bőrt, javíthatja a hangulatot, lendületet ad az egész napnak.


Ajánlott :


A termék összetétele

Réz-tripeptid-1 (GHK-Cu), elszappanosított növényi olajok (olíva, camelina, kókuszdió, pálma, kukorica, ricinus), növényi glicerin, olívaolaj, ricinusolaj, grapefruit illóolaj, E-, F-vitamin, HPE-4, 2-pirrolidon-5-karbonsav-nátriumsó (Na PCA), tejsav, paprika, fahéj, őrölt kávé.

Alkalmazási mód

Tegye a szükséges mennyiséget a tenyerére, és kenje fel a kezére vagy a testére. Masszírozza és alaposan öblítse le meleg vízzel. A kéz, az arc és a test mindennapi bőrápolásához. Alkalmas smink eltávolítására.

összetevők

GHK-Cu (réz-tripeptid) Helyreállító, fiatalító és védő hatása lehet a bőrön, szabályozhatja a bőr megújulásának és átalakításának folyamatait, felgyorsíthatja a sebek és egyéb sérülések gyógyulását, serkentheti a kollagén és a glikozaminoglikánok szintézisét a bőrmátrixban, és fenntartja az egyensúlyt szintézisük és pusztulásuk folyamata között, valamint közvetlen és közvetett antioxidáns hatásokat biztosít. ... Ezenkívül képes helyreállítani a sérült bőrsejtek, különösen a fibroblasztok funkcionalitását, és fenntartani az őssejtek reparatív potenciálját.

NUF Lactone Lehetővé teheti, hogy a stratum corneum megtartsa a nedvességet a környezet szárító hatása alatt, megvédve a bőrt a repedéstől és hámlástól. Ez a komponens csak 1 aminosavat - glicint tartalmaz, de nagyon kiegyensúlyozott összetételű hidratáló komponenseket tartalmaz. A természetes hidratáló faktor tökéletesen javíthatja a bőr megjelenését és serkentheti annak alapvető funkcióit. Elősegítheti a bőr regenerálódását, javíthatja a védő funkciót és kisimítja az életkor vizuális megnyilvánulásait, segíti a bőr hidratálását, segíthet abban, hogy a víz visszatartsa benne, és rugalmasabbá és egészségesebbé tegye.

HPE-4 A biogén aminok új generációjára vonatkozik. Ez a komponens lehetővé teheti az öregedésgátló hatás elérését, a finom ráncok kisimítását, a bőr hidratálását, rugalmasságának növelését és textúrájának jelentős javítását.

Grapefruit illóola j Immunmoduláló és antibakteriális hatású; optimalizálhatja a hangulatot azáltal, hogy megszabadul a rögeszmés depressziós gondolatoktól; ellazít, enyhítheti a stresszt; afrodiziákum tulajdonságait mutatja be, hangosítja és növelheti a hatékonyságot. A grapefruitolaj tonizálja és felfrissíti a bőrt, javíthatja a hangulatot és élénkít.

Ricinusolaj Elsősorban száraz bőr tápanyagaként használják. Nagyon erős tápláló és lágyító hatással bír, segíthet megbirkózni az olyan bőrproblémákkal, mint a szárazság, nedvességhiány, hámlás, érdesség, egyenetlenségek és a bőr rugalmasságának elvesztése. A ricinusolaj kiváló lágyító és nyugtató szer lehet az érzékeny bőr számára is.

E-vitamin Az egyik legértékesebb kozmetikai összetevő, aktív antioxidáns. Védheti a kutikulák lipidjeit és a kollagén rostokat az oxidációtól és a roncsolódástól, ezáltal fenntartva a bőr rugalmasságát. Véd a káros környezeti tényezők okozta idő előtti öregedés ellen. Hidratáló hatású és rugalmasságot kölcsönöz az epidermisznek.

F-vitamin Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően gyógyítja a sebeket és fekélyeket, serkentheti a regeneráció és az anyagcsere folyamatait. Ezért a szépség vitaminjának is nevezik, mint a biotin - a H-vitamin.

Hársvirág Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, nyugtató, baktericid és antiallergén hatásúak. Ezenkívül erős antihypoxant és antioxidáns.

Körömvirág virág Serkenthetik az anyagcserét a bőrsejtekben, megakadályozzák a szabad gyökök képződését, védik a sejteket az idő előtti pusztulástól, baktericid, fertőtlenítő és sebgyógyító hatásúak. Természetes UV-szűrőként védik a bőrt a leégéstől és elősegítik a bőr regenerálódását.

Kakaóvaj A gyógynövényes termék gyógyító tulajdonságait gazdag összetételének köszönheti. Vitaminokat és mikroelemeket tartalmaz, emellett az olaj gazdag zsírsavakban található, amelyek természetes antioxidánsként funkcionálnak. Segíthet a száraz bőrproblémákban, mivel az A-vitamin, sztearinsav, laurinsav, palmitinsav és más savak lehetnek jelen a készítményben. Az olaj magas antiallergén és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik.

Klorofill paszta összetétele Gazdag, mikro- és makroelemeket, vitaminokat (E, D), klorofillt, karotint, illékony és viaszos anyagokat, sztearinokat és más biológiailag aktív anyagokat tartalmaz, és fitoncid multivitamin készítménynek nevezhető. A klorofill paszta serkentheti a biológiailag aktív folyamatokat, stimuláló, szagtalanító tulajdonságokkal rendelkezik. Gyógyító sebgyógyító hatása lehet.

Ugrás a lap tetejére>>