X
 
Nyitólap | Kapcsolat : info@peptidek.hu ; +36(30)-998-7341
Egyéb termékek:

Kövess minket Facebook-on is!

Tájékoztató dokumentumok:

Tartalmi nyilatkozat:

Hivalatos weboldal:
http://npcriz.ru/'!

Termékek - Peptid bioregulátor - Peptidek.hu

- A termékek megrendelésének nem előfeltétele a regisztráció!

Új termékkategória!
peptidek peptidek peptidek
peptidek
Folyékony peptidek
Lingval peptidek
Kapszulás peptidek

Szintetizált kapszulás peptidek
Új termékkategória! Új termékek!
peptidek
peptidek peptidek peptidek
Orr- és szemcsepp peptidek
Mesotel termékek belső használatra
Mesotel termékek külső használatra
Étrendkiegészítők
Új termékek!
peptidek peptidek peptidek peptidek
Fitoteák
Ájurvédikus teák
Reviline peptid nanotech sejt-kozmetika
Fog- és szájápolási termékek
Új termékek! Új termékek! Új termékek!
peptidek peptidek peptidek peptidek
Hajápolás és tisztálkodás
Dekoratív kozmetika
Revilab termékek
Reviline Pro Kompliment bőr krémek
Új termékkategória!
peptidek
Testsúly normalizálás

 - Étrendkiegészítők - Leírás

Ugrás a termékekhez>>

A környezetszennyezés és a hiányos táplálkozás okozta legyengült immunrendszerrel rendelkező emberek száma évről évre növekszik. Az egészségügy összes statisztikája azt bizonyítja:  eljött az ideje, hogy  változtassunk  a megszokott életvitelünkön és a gyógyászatról kialakult összképünkön.. Ebben a kérdésben pedig fontos az egyéni hozzáállás.

A szakértők szerint, egy modern ember táplálékbevitele több mint 600 különböző anyagból kell, hogy összetevődjön. Nagyon kevés ember mondhatja el magáról, hogy helyesen táplálkozik, még kevesebben azt, hogy nincsen kitéve a környezetszennyezés ártalmainak. Ennek megfelelően nagyon kevés az optimális intenzitású immunrendszerrel rendelkező, tökéletesen egészséges emberek száma. Adódik a kérdés: hogyan érjük el az ideális egyensúlyt úgy, hogy nemcsak ma  meg holnap gondoskodunk magunkról, hanem  egész aktív életünk során?

Megelőzhető az idő előtti öregség?

A válasz, a NPCRIZ biológiailag aktív étrend-kiegészítő családja, amely a Szentpétervári Egyetem immunológusának, Dr. Theodore Tsyganovnak a munkája. Ezen étrend-kiegészítők segítenek folyamatosan visszaállítani az egészséget. A bemutatásra került étrendkiegészítő-komplex használata az egyik legfontosabb funkciót tölti be: biztosítja az idő előtti öregedés megelőzését, elősegíti az anyagcsere normalizálását , növeli a szervezet ellenállását  és erejét  mindenféle romboló mellékhatás nélkül. Naponta egy  (maximum kettő) kapszula bevétele teljesen elegendő a maximális hatás eléréséhez.

- Étrendkiegészítők - Termékek

peptidek

Complex 3D - Új termék


Ár: 16 800 Ft - 30 kapszulás kiszerelés (0,4 g)

Komplex készítmény "2 az 1-ben" méregtelenítő szerek és antioxidánsok alapján. Az olyan összetevők jelenléte miatt, mint a glutation-tripeptid, az SOD és a kataláz, a dihidrokvercetin, a gyógyszer egyszerre több problémát képes megoldani, lassítani az öregedést sejtszinten, megakadályozni a glikációs folyamat okozta mérgezést, regeneráló, gyulladáscsökkentő, immunvédő, valamint angio- és hepatoprotektív hatást kifejteni. ...


A gyógyszer célja a méregtelenítés második szakaszának felgyorsítása. Csökkenti a kötőszövet és az érfal krónikus gyulladásának szintjét, ami különösen fontos az érelmeszesedés, a visszérgyulladás esetében.

A termék összetétele

MCC (hordozó), zselatin kapszula (zselatin, étkezési színezék E171), aszkorbil-palmitát (C-vitamin), szelénnel dúsított sörélesztő, L-cisztein, dihidrokvercetin, laktóz (töltőanyag), kataláz, tokoferol keverék (E-vitamin), árpa csírakivonat (szuperoxid-diszmutázt tartalmaz), kalcium-sztearát (csomósodásgátló), retinol-palmitát (A-vitamin), glutation, szilícium-dioxid (csomósodásgátló).

Alkalmazási mód

A felnőttek naponta 1 kapszulát fogyaszthatnak étkezés közben. A kúra időtartama 4-6 hét. Szükség esetén a kúra megismételhető. Ismételt kúrákat lehet tartani egész évben.

összetevők

Glutation : Ez egy enyhe méregtelenítő és az egyik legerősebb antioxidáns, a sejtben található szabad gyökök fő "megkötője". A glutation megakadályozza az ellenőrizetlen gyulladásos reakciók kialakulását. Az eikozanoidok aktivitásának szabályozásával képes csökkenteni a gyulladásgátló citokinek aktivitását, csökkentve a C-reaktív fehérje és más gyulladásos tényezők koncentrációját. A glutation rendszer a fő intracelluláris antioxidáns védekező rendszer, amely meghatározza az intracelluláris környezet redox állapotát. A glutation támogatja a csecsemőmirigy funkcionális aktivitását és megakadályozza az életkorral összefüggő involziót. A glutation jelenléte lehetővé teszi, hogy a ß-limfociták az antigénhez kapcsolódjanak, és ha szükséges, disszociálódjanak, hogy a következőhöz kapcsolódjanak, fenntartva aktivitásukat és csökkentve a csontvelő, a lép és a nyirokrendszer terhelését. az autoimmun és allergiás betegségek kialakulásának megakadályozása, valamint a fertőzések utáni fejlődésük megakadályozása. A glutation-rendszer anti-mutagén hatással rendelkezik, és megakadályozza a sejt DNS károsodását és a normális sejt rákos sejtekké történő degenerálódását. Helyreállítja az egyéb antioxidánsokat, például a C- és E-vitamint (a szabad gyökök semlegesítése után maguk is instabil molekulákká válhatnak). Egy másik erős antioxidáns enzim, a glutation-peroxidáz kofaktora. mint például a C- és E-vitamin (a szabad gyökök semlegesítése után maguk is instabil molekulákká válhatnak). Egy másik erős antioxidáns enzim, a glutation-peroxidáz kofaktora. mint például a C- és E-vitamin (a szabad gyökök semlegesítése után maguk is instabil molekulákká válhatnak). Egy másik erős antioxidáns enzim, a glutation-peroxidáz kofaktora.

Szelénnel dúsított sörélesztő: Ellenőrzött adagot biztosít az esszenciális antioxidáns ásványi anyagból. Az aminosavak enzimes szelénezésének folyamata során a sörélesztő szervetlen szelént szervesen kötött szelénné alakítja, ami jelentősen növeli a mikroelem biológiai hozzáférhetőségét és biztonságát. A szervezetben a szervesen kötött szelén jobban felszívódik, mint szervetlen társa, és szelenometionint és szelenociszteint alkot. Így a szelénnel dúsított sörélesztő hatékonyan és biztonságosan kiküszöböli a szelénhiányt, biztosítva a szelenproteinek és a szeléntől függő enzimek, például a glutation-peroxidáz, az egyik fő antioxidáns enzim expresszióját, amely képes reaktív oxigénrészeket inaktiválni, és biztosítja a sejtmembránok és a sejtorganellák membránjainak integritását. ... A szelén alacsony koncentrációja gátolja a hisztamin felszabadulását és felgyorsítja a lebomlását, antiallergiás és antidystrophiás hatást biztosítva. A szelén szabályozza a pajzsmirigy működését, javítja a jód felszívódását és a dejodinázok alkotóeleme, amelyek a tiroxint (T4) aktívabb trijód-tironinná (T3) alakítják. A szelén normalizálja a nemi mirigyek működését, elősegíti a csírasejtek érési folyamatát és javítja a spermatogenezist. Az izomszövet és a szívizom fehérjéinek része, megakadályozva azok degenerációját és fenntartva a funkcionális aktivitást. Részt vesz a nukleinsavak anyagcseréjében és a DNS helyreállításában. amelyek a tiroxint (T4) aktívabb trijód-tironinná (T3) alakítják. A szelén normalizálja a nemi mirigyek működését, elősegíti a nemi sejtek érését és javítja a spermatogenezist. Az izomszövet és a szívizom fehérjéinek része, megakadályozva azok degenerációját és támogatva a funkcionális aktivitást. Részt vesz a nukleinsavak anyagcseréjében és a DNS helyreállításában. amelyek a tiroxint (T4) aktívabb trijód-tironinná (T3) alakítják. A szelén normalizálja a nemi mirigyek működését, elősegíti a nemi sejtek érését és javítja a spermatogenezist. Az izomszövet és a szívizom fehérjéinek része, megakadályozva azok degenerációját és támogatva a funkcionális aktivitást. Részt vesz a nukleinsavak anyagcseréjében és a DNS helyreállításában.

L-cisztein : Feltételesen esszenciális aminosav. Az alfa-keratin, a körmök, a bőr és a haj egyik fő fehérje része elősegíti a kollagén képződést, javítva a bőr rugalmasságát, szerkezetét és textúráját. A cisztein, mint sok proteinogén aminosav, az emberi strukturális fehérje része, beleértve a vázizom fehérjét is, felgyorsítja a fizikai megterhelés utáni gyógyulást és serkenti az izomnövekedést. A cisztein csökkenti a kábítószerek, az alkohol és az orális szteroidhasználat által okozott májkárosodást. Helyreállítja a sérült májsejteket és optimalizálja munkájukat. Antioxidáns tulajdonságai miatt a cisztein megakadályozza a koleszterin oxidációját, amely a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának egyik tényezője. Hozzájárul bizonyos mérgező anyagok semlegesítéséhez. Az a tulajdonsága, hogy megköti és felgyorsítja a nehézfémek és az oldható vas kiürítését. A másik erős antioxidáns, a glutation előfutára, és növeli a glutation szintézisének szintjét.

Árpacsíra kivonat : A SOD természetes forrása (szuperoxid-dismutáz). A szuperoxid-dismutáz a sejtek és szövetek oxidatív roncsolódás elleni védelmének egyik kulcsfontosságú eleme, hidrogén-peroxid képződésével semlegesíti a szuperoxid gyököt. Ez egy rádióvédő, ionizáló sugárzással hatékonyan védi a sejteket a károsodásoktól. A folsav serkenti a fibroblasztok szaporodását, a kollagén és az elasztin szintézisét, befolyásolja a sejtmátrix átalakítását, megzavarja a glikációs folyamatot és csökkenti a kollagén lebomlását. A kivonat magas gyulladáscsökkentő aktivitással rendelkezik, és aktiválja a DNS helyreállítását.

Kataláz : Enzim, amely képes katalizálni a biológiai oxidáció során képződött hidrogén-peroxid vízben és molekuláris oxigénben történő bomlását, hatékony védelmet nyújtva a sejtszerkezeteknek a lebomlástól. A kataláz csak elég magas hidrogén-peroxid-koncentrációval reagál, amely az oxidatív stresszt kíséri, és sürgősen helyreállítja az egyensúlyt a szabad gyökök képződése és eliminációja között, és megakadályozza a kontrollálatlan gyulladás kialakulását.

E-vitamin : A sejtmembránok univerzális védője az oxidatív károsodásoktól, inaktiválja a szabad gyököket, és ezáltal megakadályozza a telítetlen lipidek peroxidációjának szabadgyökös folyamatainak kialakulását. Részt vesz a fehérjék bioszintézisében, a sejtek proliferációjában, megakadályozza a kapillárisok fokozott permeabilitását és törékenységét. Az E-vitamin szabályozza az izomaktivitást, megelőzve a fáradtságot; az izmok fehérje-anyagcseréjének fontos szabályozójaként működik, és befolyásolja az ivarmirigyek normális működését. Az E-vitamin oxidált formája redukált formává alakul át aszkorbinsavval reagálva.

Retinol- palmitát (A-vitamin): A zsírban oldódó vitaminokra utal. A retinol általános hatása a fokozott myelopoiesisnek, a makrofág funkciónak, a humorális és a sejtes immunreakcióknak köszönhető, amelyek elősegítik a test védekezésének aktiválását. Fontos szerepet játszik a redox folyamatokban (a telítetlen kötések nagy száma miatt). Serkenti a gyorsan megújuló szövetek - porc, spermatogén hám, méhlepény, bőrhám, nyálkahártyák, az immunrendszer és a vér sejtjeinek szaporodását és differenciálódását. Részt vesz a mukopoliszacharidok, fehérjék, lipidek szintézisében. A bőrben gátolja a keratinizációs folyamatokat, fokozza a hámsejtek szaporodását, megfiatalítja a sejtpopulációkat és csökkenti a terminális differenciálódás útját követő sejtek számát.

Aszkorbil -sav (C-vitamin): Kifejezett antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Koenzimként működik, egy redox rendszert alkot (redox pár), és ebben a formában képes befogadni és feladni a hidrogénatomokat, semlegesítve a szuperoxid gyököt hidrogén-peroxiddá. A C-vitamin szabályozza az immunológiai reakciókat (aktiválja az antitestek szintézisét, a komplement és az interferon C3-összetevőjét), elősegíti a fagocitózist és növeli a szervezet ellenállását a fertőzésekkel szemben. Kifejezett gyulladáscsökkentő és antiallergiás hatása van: gátolja a hisztamin felszabadulását és felgyorsítja a lebomlását, gátolja a prosztaglandinok és más gyulladás- és allergiás mediátorok képződését. Részt vesz a prolin és lizin aminosavak hidroxilezésében, amely szükséges a prokollagén szintéziséhez és kollagénné történő átalakulásához, amikor a csont, porc, szerves anyag retikuláris alapját felépítjük. az intercelluláris terek feltöltése regeneráló kötőszövetekkel. Biztosítja a hialuronsav szintézisét és polimerizációját, gátolja a hialuronidázt. Fenntartja a normál kapilláris permeabilitást.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Amvix - pezsgőtabletta - Új termék


Ár: 5 380 Ft - 10 darabos kiszerelés (2,5 g-os tabletta)

A termék összetétele

szőlőcukor, száraz narancslé, kroszkarmellóz-nátrium, citromsav, eleuthecoccus gyökérkivonat, aszkorbinsav (C-vitamin), taurin, béta-alanin, glutaminsav, BCAA komplex (valin, leucin, izoleucin), karnitin, aszparaginsav, arginin, természetes édesítőszer szteviazid, természetes narancs aroma, PP-vitamin (nikotinamid), E-vitamin (alfa-tokoferol), A-vitamin (retinol-palmitát), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B9-vitamin (folsav).

Alkalmazási mód

Oldja fel a tablettát egy pohár vízben szobahőmérsékleten, erőteljes keverés közben 1-2 percig. Reggel, naponta egyszer, reggeli közben vagy után. A kúra időtartama 1 hónap. Ismételt kúrákat évente 3-4 alkalommal lehet tartani.

összetevők

BCAA Az emberi test számára három esszenciális aminosavból álló komplexet tartalmaz: izoleucin-leucin, valin, az úgynevezett BCAA-komplex - ami „elágazó láncú aminosavakat” jelent - az izomszövet fő energiája. A BCAA aminosavak a test fehérje folyamatában részt vevő aminosavak kategóriája. Az izomépítés a fehérjeszintézis eredménye, amely nélkül lehetetlen megkönnyebbülést létrehozni. A BCAA aminosavak nem tartoznak azokhoz az alkotóelemekhez, amelyeket a szervek termelnek, ezért csak táplálékkal nyerhetők. A testben a BCAA-kra a következők szükségesek: • Energiacsere; • A katabolizmus (fehérjebontás) megelőzése; • izomfehérje termelése; • Az inzulin termelésének stimulálása; • A zsírszövet megsemmisítése.

Taurin A taurin befolyásolja a test különféle funkcióit, beleértve az agy és az idegrendszer működését, a vérnyomás szabályozását, a zsírok emésztését, a zsírban oldódó vitaminok felszívódását és a vér koleszterinszintjének szabályozását, javítja az energiafolyamatokat, ami növeli a szervezet állóképességét magas fizikai megterhelés alatt, kardiotrop hatással bír, ami a fizikai aktivitáshoz is szükséges.

Eleutherococcus gyökér kivonat Az Eleutherococcus serkenti a teljesítményt, az ivarmirigyek működését, csökkenti a vércukorszintet. Segít felépülni az általános gyengeségtől, fáradtságtól, a súlyos betegségek és stressz kimerülése után, normalizálja az alvást, javítja a test általános állapotát, növeli a negatív környezeti tényezőkkel szembeni ellenállást (túlmelegedés, hipotermia, megfázás, oxigén éhezés stb.).

C-vitamin (aszkorbinsav) A C-vitamin antioxidáns, amely megvédi a sejteket a szabad gyököktől, részt vesz az aminosavak anyagcseréjében és a kollagén képződésében, elősegíti a vas felszívódását, ami szükséges a hemoglobin - a vérben lévő speciális vas-tartalmú fehérje - létrehozásához, ami elősegíti az oxigén megkötését a tüdőben és annak felszabadulását a szövetekben. így fenntartva az anyagcsere folyamatok stabilitását a testben.

B6-vitamin ( piridoxin-hidroklorid formájában) A B6-vitamin alapvető szerepet játszik a test normális működésének fenntartásában. Ő javítja a telítetlen zsírsavak felszívódását, amelyek nélkül nincs szépség és egészség. Közvetlenül részt vesz a fehérjék és az aminosavak anyagcseréjében, befolyásolja a hemoglobin termelését, és munkájától függ, hogy a szervezet mennyi energiát kap fehérjékből, zsírokból és szénhidrátokból.

PP-vitamin (nikotinamid) A PP-vitamin biztosítja a fehérje-, szénhidrát-, zsír- és energia-anyagcsere normális lefolyását, segíti az emésztőrendszer működését, fenntartja az idegrendszer, a bőr és a hasnyálmirigy egészséges állapotát. Részvétele nélkül lehetetlen a vörösvértestek, az epe és a gyomornedv termelése, javítja az agyi aktivitást, a nemi hormonok termelését és szabályozza a glükózszintet. Ennek a vitaminnak a hiánya főleg memória- és alvászavarokban, a bőr állapotának romlásában fejeződik ki. A nikotinamid-hiányt leggyakrabban a nők szoptatás és terhesség alatt tapasztalják, sportolók, dohányosok, alkoholisták, krónikus betegségekben szenvedők vagy szigorú diétát követők.

A-vitamin (retinol- palmitát formájában) Az A-vitamin a fehérjék szintézisének aktív résztvevőjeként hasznos, szükséges az izomnövekedéshez, a szerkezeti integritás és az emésztőrendszer működésének fenntartásához, emellett hozzájárul a glikogén megőrzéséhez a szervezetben - a test fő energiaraktárában.

E-vitamin (tokoferol-acetát) Az E-vitamin elengedhetetlen a test összes szövetéhez. Ez egy erős antioxidáns, amely hatékonyan küzd a szabad gyökök ellen, befolyásolja a méreganyagok és vegyi anyagok szervezetből történő eltávolítását, és segít csökkenteni a rákkeltő anyagok kialakulásának kockázatát. Védi a vérsejtek eritrocitáit - a vérsejteket, amelyek hajlamosak nem csak oxigénnel, hanem tápanyagokkal is gazdagítani a szöveteket és szerveket - javítva az oxigén transzportját a szövetekbe, a vérkeringést, a táplálkozási folyamatokat és a sejtek oxidációját. A véralvadásra gyakorolt hatása miatt megakadályozza a vérrögök kialakulását az erekben. Vaszkuláris érelmeszesedés megelőzésére szolgál.

B9-vitamin A B9-vitamin támogatja a test munkaképességét, javítja az ember mentális állapotát, serkenti az anyagok termelését, amelyek közül sok biztosítja az idegi impulzusok időben történő és megfelelő továbbítását, részt vesz a vérképzésben, szabályozza az adrenalin termelését, ami növeli a szervezet ellenálló képességét a külső hatásokkal szemben.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Levain


Ár: 6 800 Ft

Kiszerelése: 30 tabletta

Leírás

A rák sikeres kezelése elképzelhetetlen rákellenes szerek használata nélkül, melyek aktívan vesznek részt, vesz a rákos sejtek elpusztításában. A LEAVIN gyógynövényekből készült immunmodulátor, ami komplexé teszi az alkalmazott terápia daganatellenes hatását és szignifikánsan javítja a kezelés eredményességét. Pozitív hatását közvetlenül a tumor szövetekben fejti ki.

Ezen túlmenően, a LEAVIN antidepresszáns, immunszabályozó és nyugtató hatású. Egyedülálló formulája csökkenti a vázizmok fáradtság, javítja zsíranyagcserét, normalizálja a vérnyomást és javítja az immunitást.

Alkalmazható:

  • Rák terápia kiegészítéseként
  • Csökkent immunitás esetén
  • Keringés javítása érdekében
  • Zsíranyagcsere javítása érdekében
  • Vérnyomás normalizálására

Használata: 14 éves kor felett: napi 1-2 tabletta étkezés közben. A kúra időtartama 4-6 hét. Érdemes évente 2-4 alkalommal megismételni a kúrát.

 

Összetétel:

MCC (csomósodás gátló), laktóz (töltőanyag), Amarant, Tajgagyökér (Eleutherococcus senticosus) kivonat, édesgyökér kivonat, Kínai kúszómagnólia (Schisandra) kivonat, Szekliceimola (Leuzea carthamoides) kivonat, Ivan tea (Epilobium angustifolia) kivonat, Nagy útifű (Plantago major) kivonat, Orbáncfű (Hypericum perforatum), bársonyvirág kivonat, Illatos rózsásvarjúháj (Rhodiola rosea) kivonat, Aerosil (lazító szer), kalcium-sztearát (stabilizátor).

Amarant nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat és biológiailag aktív anyagokat. Például, Az amarant 16% -a natív fehérje ami lizinben dúskál. Amarant meghaladja a búza és más gabonafélék telített zsírsav tartalmát. Levelei és szára számos vitamin és flavonoid forrás (C-vitamin, E és B, valamint flavonoidok).

Édesgyökér népi gyógyászatban is ismert köptető és enyhe hashajtó hatásáról. Köptető tulajdonságát a gyökér glycyrrhizin tartalmának tulajdonítják. Felerősíti a felső légutak szekréciós funkcióját és javítja mukociliáris aktivitását. A növényben található szaponinok irritálják a nyálkahártyát, nemcsak a légúti, hanem más szervekét is. Ezáltal növeli a mirigyek váladék termelését. Az édesgyökérben található flavonoid vegyületek görcsoldó hatásúak, ezért jótékonyan kezeli a hörgők simaizomzatát. Az édesgyökér olyan anyagot is tartalmaz, mely hasonló mind felépítésében mind hatásában a szteroid hormonokhoz. Ezen hormonok előállítása a mellékvesék kortikális rétegének feladata. Erős gyulladás gátló hatása is bizonyított. Édesgyökérben azonosítottak számos biológiailag aktív anyagokat, amik csökkenti a vér koleszterin szintjét, és segíti az erekben lévő koleszterin plakkok eltűnését.

Szekliceimola kivonatnak frissítő és stimuláló hatása van. A fő farmakológiai tulajdonságai: javítja az izmok és az agy vérellátását. Használata kimondottan alkalmas a központi idegrendszer funkcionális zavarai esetén, erőtlenség, mentális és fizikai fáradtság esetén, ha extrém körülmények között dolgozik, álmatlanság, cukorbetegség, krónikus alkoholizmus esetén. Használata fokozza a statikus állóképesség, javítja a szellemi teljesítményt, növeli a fehérvérsejtek és a vörösvértestek termelését, növeli a vér hemoglobin tartalmát. Szekliceimola kivonat stimulálja a központi idegrendszert, enyhe fiziológiai értágító, jelentősen növeli a férfiak szexuális aktivitását.

Illatos rózsásvarjúháj javítja az epe és a szívműködést és emeli a vérnyomás. A gyökere olyan anyagokat tartalmaz, melyek vérzéscsillapító hatásúak és erővel töltik fel a fáradt szervezetet. Illatos rózsásvarjúháj hatásai: kiváló frissítő és nyugtató, sebek gyorsabban gyógyulnak, javítja a látást és a hallás élessége is javul, jó hatással van a tüdő tuberkulózis, bőrbetegségek és csonttörésekre is. Gyakran használják étvágytalanság és különböző gyulladások esetén. Meg kell jegyezni, antiallergén és lázcsillapító hatással is rendelkezik.

Tajgagyökér (Eleutherococcus senticosus) sokrétű hatást gyakorol a szervezetünkre: stimulálja a központi idegrendszert, fokozza a motoros aktivitás és a szellemi teljesítmény, növeli a látásélességet, növeli az anyagcsere folyamatokat. Bizonyított, hogy a tajgagyökér növeli a szervezet ellenálló képességét a káros külső hatásokkal szemben, valamint csökkenti a gyulladások kialakulását, szabályozza a szervezet stressz szintjét, erősíti az immunrendszert és regeneratív folyamatokat, késlelteti a tumorsejtek növekedését, markáns radioprotective hatású.

Kínai kúszómagnólia gyümölcseinek magas az almasav, citromsav és borkősav tartalma. Ezen túlmenően, a bogyók nagy mennyiségben tartalmaznak ásványi sókat és vitaminokat, nyomelemeket (cink, réz, vas, mangán, nikkel, foszfor, kálium, kén, ezüst, kalcium, titán és molibdén). Serkenti az agykéreg működését, valamint fokozza a reflex aktivitást a központi idegrendszerben. Ezáltal hatással van a kardiovaszkuláris és légzési rendszer működésére.

Orbáncfű gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, görcsoldó, antiszeptikus tulajdonságokkal bír. Ajánlott gyomor-bélrendszer, idegesség, álmatlanság, fejfájás, valamint vizelethajtó vesebetegség esetén.

Nagy útifű készítmények regenerálják a sérült szöveteket, nyugtató és altató hatásúak. Csökkenti vérnyomást, szabályozza az emésztést és javítja az étvágyat. Gastritis és más gyomor-bélrendszeri gyulladásos betegségeknél regeneráló és gyulladáscsökkentő hatású.

Ivan-tea elsősorban a vitamin (B, C és PP) és ásványi anyag és nyomelem (kalcium, nátrium, vas, foszfor, cink, szelén, réz, mangán) összetétele miatt használják.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Previn


Ár: 6 800 Ft

Kiszerelése: 30 db tabletta

Leírás

Heszperidinen, nikotinsavon és egyéb növényi összetevőkön alapuló készítmény. Erős antioxidáns és érvédő hatású. Tágítja az ereket, javítja a mikro keringést, elősegíti a vénás pangás eltávolítását. Erősíti az érfalakat és a hajszálereket. Csökkenti a vérnyomást, ezáltal megakadályozza a stroke és a szívroham kialakulását.

Nikotinsav aktív összetevője a PREVIN-nek. Nikotinsav részt vesz a szervezetünk redox folyamataiban melyek a cukor és zsír energiává való átalakításáért felelősek. Pozitív hatással van a lipid-metabolizmus-ra és segít csökkenteni a vér koleszterin szintjét.

Alkalmazható:

- heszperidin és nikotinsav forrásként

- értágító szerként és antioxidánsként

- stroke és szívroham megelőzése érdekében

- vér koleszterin szintjének csökkentése érdekében

- érfalak erősítése és a vér áramlásának növelése érdekében

Használata: 14 éves kor felett: napi 1 tabletta étkezés közben. A kúra időtartama 4-6 hét. Érdemes évente 2-4 alkalommal megismételni a kúrát.

Összetétel:

MCC (csomósodás gátló), L-arginin, heszperidin, laktóz (töltőanyag), kolin-tartarát, zöld tea kivonat, nikotinsav (PP vitamin), Aerosil (lazító szer), kalcium-sztearát (csomósodás gátló).

Heszperidin

növényi flavonoid amit citrushéjból vonnak ki. Aktiválja a kollagén termelést és javítja a kötőszövetek tulajdonságait. Erős antioxidáns, melynek tulajdonságai nagyon hasonlítanak a kvercetin-hez és a rutin-hoz. Támogatja és aktiválja sok más antioxidáns munkáját, és megvédi őket a pusztulástól, ezáltal biztosítja annak lehetőséget, hogy maximális hatásukat ki tudják fejteni.

Heszperidin ismert és hatásos, érvédő. Általános görcsoldó, tágítja az ereket, javítja a mikro keringést, normalizálja a vér reológiai tulajdonságát és permeabilitását. Csökkenti a vénás pangást, erősíti az érfalakat és a hajszálereket, növeli a vér áramlását a koszorúerekben, csökkenti a vérnyomást és a vérzés mennyiségét. Segít a gombás fertőzések, az érelmeszesedés, a fekélyek, az allergiák és daganatok leküzdésében.

 

Nikotinsav

A B3-vitamin (niacin, nikotinsav, nikotinsavamid) egy vízoldékony vitamin. A niacin egy gyűjtőfogalom, mely magába foglal két vegyületet, a nikotinsavat, és a biológiailag hatékony formát, a nikotinsavamidot. A gyomor-bél rendszerből jól felszívódik, a felesleges mennyiség a veséken keresztül kiürül. B1-, B2- és B6-vitamin jelenlétében a máj képes előállítani egy triptofán nevű aminosavból.

Elengedhetetlen az ideg-, a keringési- és az emésztőrendszer megfelelő működéséhez. Olyan enzimeket aktivál, amelyek a szénhidrátok, zsírok és fehérjék anyagcseréjéhez szükségesek. Fontos szerepet játszik a méregtelenítésben, a koleszterin és a nemi hormonok képződésében. Egészségesebb bőrt kölcsönöz. Mérsékli, illetve megakadályozza a migrénes fejfájást. Csökkenti a magas vérnyomást, fokozza a vérkeringést, csökkenti az LDL- és triglicerid-szintet („rossz koleszterin”), emeli a HDL-szintet („jó koleszterin”).

Arginin

Az arginin egy esszenciális aminosav és neurotranszmitter, mely javítja a vérkeringést. Az elfogyasztott élelmiszer is tartalmazza (csokoládé, kókusz, tejtermékek, zselatin, hús, zab, földimogyoró, szójabab, dió, fehér liszt, búza, búzacsíra, hal és őz). Fontos szerepet játszik a fehérje-anyagcsere folyamatokban, részt vesz a karbamid szintézisben. Támogatja, az optimális nitrogén egyensúlyt és részt vesz a felesleges ammónia elszállításában.

Az arginin csökkenti a testsúlyt, mivel elősegíti az elraktározott zsír energiává való alakítását, fenntartja a normál koleszterinszintet. Serkenti az inzulin a vazopresszin (hipofízis hormon), és a növekedési hormon termelését.

Zöldtea kivonat

széleskörűen elismert tonizáló és erősítő szer, mely csökkenti az étvágyat. A zöld tea hatásai közt szerepel, hogy semlegesíti a toxinokat és eltávolítja radionuklidokat a szervezetünkből.

Az elmúlt tíz évben folyamatos az érdeklődés és a kutatás a zöld tea hatóanyagainak és azok alkalmazhatósága érdekében. Számos területen tanulmányozzák a bioflavonoidok és a zöld tea hatását (onkológia, kardiológia, endokrinológia, gerontológiai és az orvostudomány más területeiben). A zöld tea sejtvédő (citoprotektív) és antioxidáns tulajdonságait gyakorlatilag bármilyen betegség kezelésében lehet alkalmazni. Azt tapasztaltuk, hogy a zöld tea flavonoidjai (kvercetin, kempferol, miricetin) javítják a mikro keringést és fokozza az agykéreg neuronjainak stabilitását, ami különösen fontos a stroke megelőzésében.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Hondromiks Gél


Ár: 6 880 Ft

Leírás

A HONDROMIKS Gél pihentető hatású, helyreállítja a vérkeringést, csökkenti a duzzanatokat, visszaadja az ízületek mobilitását és könnyedségét. Aktív komponensei nagyon óvatosan és finoman távolítja el az ízület körüli izmokban lévő gyulladásokat, görcsöket. Javítja a helyi vérkeringést, és a szövetek tápanyag ellátását.

Porc és ér peptideket tartalmaz, ezáltal segíti elő a minél gyorsabb regenerálódást az izmokban, az erekben és az ízületekben.

Izom fájdalom esetén első dolog, hogy helyreállítsuk a normális vérkeringést, hogy a szövetek anyagcseréje is visszaálljon, így gyorsan tud regenerálódni. Az izom fájdalmak, görcsök megszűnése után már az ízületek is megkönnyebbülnek.

Mozgás - az élet!

Az élet fájdalom nélkül - a boldog élet!

Alkalmazható:

  • Arthritis esetén
  • Arthrosis esetén
  • Neuralgia esetén
  • Fájdalom, gyulladás és duzzanat az ízületekben és az izmokban
  • Külső fizikai traumák esetén

 

Használata: a megtisztított bőrt a problémás helyen naponta 2-3 alkalommal, körkörös mozdulatokkal finoman bekenni, amíg teljesen fel nem szívódik.

 

 

Összetétel:

Desztillált víz, etilhexil kokoát, olívaolaj, ciklometikon, cetearil-izononanoátok, Ceteareth-20,  cetearil-alkohol, gliceril-sztearát, Glicerin, Ceteareth-12, cetil-palmitát, sztearinsav, Comarum és Boswelia kivonatok, bors kivonat, kámfor, mentol, nátrium karbomer, boróka és rozmaring illóolajok, porc és az ér peotidek, fenoxietanol, metil-izotiazolinon, metilhloroizotiazolinon.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Felicita


Ár: 8 880 Ft

Termék kiszerelése: 30 tabletta 710 mg.

Leírás:

Új generációs természetes antidepresszáns

Felicita jótékony hatással van a szív-érrendszeri illetve idegrendszeri betegségekre. Hatását, az alkotó elemek természetgyógyászati tapasztalatai igazolják. Felicita tartalmaz különböző aminosavakat, szegfűszeg kivonatot, gyógynövény kivonatokat, bazsalikom kivonatot, fahéj kivonatot, B-vitamint; folsavat és a kalcium-pantotenátot. Ezen alkotóelemek fontos szerepet játszanak az immunrendszer normális működésének fenntartásában. Felicita természetes komplex, segít felgyorsítani a szervezetben lejátszódó kémiai reakciókat, optimalizálja gondolkodási folyamatokat, támogatja az anyagcserét.

Felicita természetes komplex, segít megszűntetni az erős érzelmi és fizikai stressz okozta panaszokat. Csökkenti az akut neurózisok tüneteit, normalizálja az "alvás-ébrenlét" ciklust, csökkenti e betegségekkel összefüggő fizikai tüneteket (szabálytalan szívverés, izzadás, stb).

Összetétel:

magnézium-karbonát, tapadásgátló (MCC), vitamin premix (C-vitamin, B1, B6, B12, PP, kalcium-pantotenát, folsav, biotin), szegfűszeg, bazsalikom, lecitin, fahéj, tirozin, arginin, fenilalanin, 5-hidroxi-triptofán, kalcium-sztearát (csomósodásgátló szer).

Használat:

Felnőtteknek, és 14 éves kor feletti gyermekeknek: napi 1 tabletta étkezések közben. Kúra időtartama  4-6 hét. Ha szükséges, akkor ismételje meg a kúrát. 

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Temero Genero


Ár: 11 880 Ft

Kiszerelése: 60 db tabletta (30 db napocskás és 30 db holdacskás)

TEMERO GENERO komplex összetétele segíti a neuroendokrin és az immunrendszer működését. A termék fő feladata, hogy összehangolja a tobozmirigy, a csecsemőmirigy, a máj, a lép és az agy működését.

TEMERO GENERO - a két termék egy dobozban a komplex kezelés érdekében.

TEMERO – (a tablettán napocska található) serkenti a tobozmirigy és az agy működését, jótékony hatással van a neuroendokrin rendszerre az anyagcserére, és a máj működésére. Reggel kell bevenni, hogy hatása akkor érvényesüljön, mikor a tobozmirigy fizikailag aktív.

GENERO - (a tablettán holdacska található) serkenti az immunrendszer működését és a regeneratív folyamatokat. Esti bevételre tervezték, így segítve a regenerációs folyamatokat.

TEMERO GENERO két termék, mely egymást kiegészítve hoz létre egy szilárd alapot a hosszú és egészséges élethez.

Alkalmazás:
- visszaállítja bioritmus és immunitás
- szabályozza a neuroendokrin egyensúlyt
- normalizálja a neurotranszmitterek anyagcseréjét
- csökkenti az alvászavarokat
- menopauzás tünetek komplex korrekciója
- serkenti a szöveti regenerációt
- elősegíti a méregtelenítést
- lassítja az öregedési folyamatokat

Összetétel:
Temero 1 tabletta tartalmaz legalább: Cink - 2,8 mg, ami megfelel 18,7% * folsav - 0,225 mg, ami megfelel a 112,5% **

Genero 1 tabletta tartalmaz legalább: Cink - 2,8 mg, ami megfelel 18,7% * folsav, 0,15 mg, ami megfelel a 75% **

* felnőttek ajánlott napi bevitele.
** A tabletták (Thémereau és Genero) egész nap biztosítják a megfelelő folsav szintet, amely nem haladja meg az elfogadható maximális szintet.

Glutaminsav:
A glutamin alapvető szerepet játszik a stresszre adott szervezeti válaszreakciókban, ennél fogva hiánya következtében sérül a szervezet védekezőkészsége. A glutamin ugyanis kulcsszerepet játszik számos metabolikus és immunológiai folyamatban, ezenkívül a legfontosabb energiaforrás a gyorsan osztódó sejtek, mint enterociták, limfociták számára, csökkenti a gyulladáskeltő és fokozza az gyulladáscsökkentő gyulladásos mediátorok termelődését, fokozza a sejt immunitást. A legfontosabb celluláris antioxidáns, a glutation prekurzora. Ezenkívül fokozza a bélnyálkahártya barrier funkcióját.

Aszparaginsav:
A glutaminsavval együtt a gerincesek központi idegrendszerében a szinapszisok több mint 50%-ában neurotranszmitterként (ingerületátadás) működik.

Szerepe a központi idegrendszer védelmében van. Segíti a hangulatingadozások elkerülését, mind az extrém idegesség, mind az extrém nyugalom kialakulását megelőzi. Mind az urea-, mind a Krebs-ciklus közti eleme. Az urea cikluson keresztül méregtelenítő hatású aminosav, részt vesz az ammónia eltávolításában.

Glicin:
A legtöbb fehérjében csak kis mennyiségben fordul elő, kivéve a kollagént, melynek kb. 35%-a glicin.

Intermedier:
A glicin számos biomolekula alkotórésze. Az eukariótákban a δ-aminolevulinsav, amely a porfirinek fő prekurzora, glicinből és szukcinil-koenzim A-ból képződik. A glicin alkotja a purinok központi C2N egységét.[3]

Neurotranszmitter:
A glicin egy gátló neurotranszmitter a központi idegrendszerben, különösen a gerincvelőben, az agytörzsben és a retinában. Amikor a glicinreceptorok aktiválódnak, kloridionok lépnek be a sejtbe az ionotróp receptorokon keresztül és a sejtben gátló posztszinaptikus potenciált (IPSP) váltanak ki. A sztrichnin az ionotróp glicinreceptorokon antagonista hatású. A glicin szükséges az NMDA receptorokon, mint a glutamát ko-agonistája.

Alanin:
Ez egy fontos energiaforrás az agy és a központi idegrendszer számára. Erősíti az immunrendszert, és aktívan részt vesz az anyagcsere folyamatokban. Alanin , nyersanyaga lehet a szervezetünkben végbemenő glükóz szintézisének. Ez teszi fontos energiaforrássá. Megakadályozza éles gyulladásos mediátorok felszabadulását - hisztamin, de nem blokkolja a hisztamin receptorokat. Ez kiküszöböli a perifériás értágulatot.

Lizin: Esszenciális aminosav. Katalizálja az enzimes átalakításokat metabolizmusában résztvevő fehérjék és szénhidrátok. L-lizin-csökkenti a triglicerid-szintjét, elősegíti a kalcium felszívódását és javítja nitrogén egyensúlyt a felnőtt szervezetben. Részt vesz az antitestek, enzimek és hormonok termelésében. Növeli immunitás vírusfertőzésekkel szemben, hozzájárul a kollagén képződéséhez.

Lizin segítséget nyújt a csontritkulás megelőzésében, szürke hályog elkerülésében, segíti az izomszövetet, oldja a stresszt. C vitaminnal együtt részt vesz a karnitin kialakulásában.

Proline:
Elősegíti a gyógyulást, javítja a tanulás képességét. Fő összetevője a kollagének. Fontos az ízületek működéséhez. Erősíti a szalagokat, inakat és a szívizomzatot, javítja a bőr állapotát.

5-HTP (5-hidroxi)
Triptofán részt vesz a nitrogén egyensúly létrehozásában, az emberi szervezetben. Rendkívül fontos az általános egészségi állapot megőrzéséhez és az izomtömeg munka felvételéhez. Továbbá ennek hiánya depresszióhoz és az álmatlansághoz vezet.

5-HTP elősegíti a melatonin szintézist. Pozitív hatást gyakorol az alvási ciklusra.

Kolin:
Természetes előfutára a fő ingerületátvivő – acetilkolinnak. Az acetil-kolin, az elsőként felfedezett neurotranszmitter molekula. Mind a perifériás, mind a központi idegrendszerben ingerületátvivő anyagként működik, sok fajban, köztük az emberben is. Az acetil-kolin az autonóm ganglionok neurotranszmittere.

Folsav (B9-vitamin):
A folsav B9-vitamin, M-vitamin. A folsav vízben oldódó vitamin. Nagyon fontos szerepe van a szervezetben, különösen a várandós édesanyáknál, mert a terhesség korai szakaszában a fejlődő embrió gerincét, a velőcsövet lezáró folyamat csak folsav jelenlétében hibátlan. Ezért várandós édesanyáknak mindenképpen ajánlott a folsav pótlása. A sejtek osztódása szempontjából nélkülözhetetlen vitamin.

Szerepe van még a fehérvérsejtek, vörösvértestek, vérlemezkék képzésében, az aminosavak, és nukleinsavak anyagcseréjében, de hozzájárul a gyomor-bélrendszer, és a szájnyálkahártya épségéhez is. A raktározott folsav teljes mennyiségének kb. fele található a májban. Az egészséges ember mintegy 5–15 mg folsavat raktároz szervezetében.

Kálcium:
Részt vesz az összes, szervezetünkben lezajló létfontosságú folyamatban.

Magnézium:
Az összes sejtnek és szövetnek alapvető része.

Cink:
A biológiai rendszerekben a cink egyrészt enzim aktivátor, másrészt szerkezetalakító ion. Ez a két szerep nem teljesen független egymástól, mert egyes esetekben a cinkionok közbenjárásával kialakult fehérjeszerkezet eredményezi a fehérje megnövekedett enzimaktivitását. A cinket tartalmazó metalloenzimekben a cinkion elsősorban elektronpár-akceptorként, Lewis-savként játszik szerepet. A metalloenzimekben sokkal elterjedtebb központi ion, mint a réz(II)-ion. Azok az enzimek, amelyek karbonsav észterek, amidok, peptidek vagy foszfátok hidrolízisében vesznek részt, majdnem mindig cink(II)iont tartalmaznak az aktív centrumban. A cink egy újabban felfedezett szerepe azokhoz a fehérjékhez kapcsolódik, amelyek a DNS bázisszekvenciájának a felismerésében játszanak szerepet, a genetikai információ átadását szabályozzák. Ezek az úgynevezett “cink ujjak” (zinc fingers) 9–10 cink(II)iont tartalmaznak tetraéderes koordinációban.

A cink-ujj alakjáról és arról kapta a nevét, hogy egy cinkatom koordinatív kötéseivel tartja össze a motívumot. Előfordulása széleskörű, például szteroid hormonokkal aktiválódó szabályzó fehérjék DNS-kötő motívuma.

Használat:
14 év felettieknek napi 1-1 tabletta. 1 tabletta Temero reggel és 1 tabletta Genero délután étkezés alatt. Kúra időtartama 4-6 hét. Ha szükséges, meg lehet ismételni, akár egész évben is.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Adestab


Ár: 6 380 Ft

Kiszerelés: 60 db tabletta

Egészséges erek = hosszú élet

A modern életmód, a stressz és a testmozgás hiánya hátrányosan befolyásolhatja az egész szervezetet. Az egyik legfontosabb, de szervezetünk leggyengébb pontja a vaszkuláris fal. Az egészségtelen táplálkozás ennek rugalmasságát. Ennek következtében megjelennek a plakkok és az érelmeszesedés. Az érelmeszesedés alapját képzi a koszorúér-betegségeknek és a magas vérnyomásnak.

Különböző módszerek vannak a szívroham és a stroke megakadályozására. A siker fő kulcsa a rugalmas érfalakban van. Ehhez segít hozzá a most kifejlesztett ADESTAB.

Az egész szervezet életképességét biztosító keringési rendszer, megfelelő működéséhez elengedhetetlen a jó állapotban lévő rugalmas érhálózat. Az egészséges rugalmas ér képes kitágulni és összehúzódni, attól függően, hogy mire van szükség. A könnyen kitáguló erekben megnő a véráram, mely hozzájárul a szövetek és szervek intenzív anyagcseréjéhez. Ez fordítva is igaz. A beszűkült erekben kisebb a véráramlás és a szövetek szervekben felhalmozódik az anyagcsere mellékterméke, mely akadályozza azok működését.

A rugalmas erek képesek szabályozni a vérnyomást, és ez a vérnyomás különbség hajtja a vért a artériából a kapillárisok felé.

Fontos még a sima ér fal is a keringés megfelelő működéséhez. Ha sima az érfal, a véráram nem ütközik akadályokba. A rugalmatlan érfal belső fala megsérülhet és vérlemezkék tapadhatnak hozzá, így képződhet a vérrög vagy érelmeszesedés.

Az ADESTAB javítja az érfal anyagcseréjét és fenntartja annak integritását.

Összetétele: kálium-klorid, magnézium-citrát, mikrokristályos cellulóz, berkenye gyümölcs por (Aronia melanocarpa), citromfű gyógynövény por ( Melissa officinalis), körömvirág virág por (Calendula officinalis), komlótoboz por (Humulus lupulus ), édeskömény por (Foeniculum vulgare), kalcium-sztearát, hidroxi-propil-metil-cellulóz (E464), polietilén-glikol (PEG 4000), galagonya gyümölcs kivonat (Crataegus oxyacantha), mezei zsurló kivonat (Equisetum arvense), élelmiszer színezőanyag titán-dioxid (E171).

Szedése: 14 év felett napi 2x2 tabletta. Kúra időtartama 4-6 hét.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Trezvon


Ár: 2 800 Ft

Kiszerelés: 10 db tabletta

A statisztikák szerint minden második ember legalább egyszer életre szóló „élményt” szerez az alkohol tartalmú italoktól, pszichológiai és fiziológiai értelemben is. Fejfájás, ingerlékenység, szájszárazság, stb. Nem kellemes dolog a másnaposság, de azt már kevesen tudják, hogy a szervezetünk sokkal erősebben szenved, mint mi azt érezzük. A tünetek csak a jéghegy csúcsát jelentik. A legsúlyosabb kár sejtszinten keletkezik!

Ennek a romboló folyamatnak a májunk „issza meg a levét”, ha szabad így fogalmaznom. Mikor a nagymennyiségű mérgező anyag lép be a szervezetünkbe, a máj nem tud megbirkózni a feldolgozással, így elkezdődik a mérgező anyagok felhalmozódása, beleértve a szabad gyököket, lebomló sejtek, szövetek anyagai. A folyamat a szervezet glükóz szintjének csökkenésével folytatódik, ami az agyunk energiaforrása. A glükóz szint csökkenés miatt érezzük a másnaposság tüneteit. Ezek a romboló folyamatok, a korai szakaszban, szinte észrevétlenül, belűről teszik tönkre a szervezetünket, ezáltal elősegítve a korai öregedést és a súlyos betegségek kialakulását.

Összetétele: nyírfalevél kivonat, glicin, mikrokristályos cellulóz, porított citromfű gyógynövény, kevés őrölt fahéjjal, kolin-tartarát, bojtorján gyökér kivonat, articsóka kivonat, kakukkfű, babérlevél por, szilícium digidrokvertetsin, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin)

Hatása: csökkenti az alkoholmérgezés tüneteit és az alkohol utáni vágyat, így segít megszabadulni az alkoholfüggőségtől.

Alkalmazása:
- alkoholmérgezés esetén
- alkohol elvonási tünetek enyhítésére
- alkohol iránti vágy enyhítése
- a máj munkájának támogatása
- anyagcsere normalizálása

Szedése: napi 1 maximum 4 tabletta evés közben

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

3R komplex


Ár: 9 800 Ft

Komplex 3R antioxidáns védelem A 3R komplex a ma ismert legerősebb antioxidánsokat tartalmazza: Q10 koenzim, rezveratrol és dihydroquercetin (Taxifolin). Hatékonyan védi a szervezetet a káros szabad gyökök hatásától. Visszaállítja az immunrendszer működését, aktiválja antimikrobiális és antivirális védelemet. Növeli az erek rugalmasságát és átjárhatóságát. Rák megelőző hatású.

Hatása:
• segít a különböző immunhiányos eredetű betegségek leküzdésében
• gyakori vírusos betegségek
• lipid anyagcsere
• erős antioxidáns hatás
• rák megelőző hatású
• szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére

Összetétele: Dihydroquercetin (Taxifolin), resveratrol, Q10 koenzim. Segédanyagok: MCC, kalcium-sztearát.

Kiszerelése: 30 db tabletta

Szedése: Felnőttek és 14 év feletti gyermekek: 1 tabletta naponta 1-2 alkalommal, étkezés közben. A kúra időtartama 4-6 hét. A kúrák ismétlése egész évben lehetséges.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Imusil


Ár: 5 800 Ft

A természetes baktériumflóra elősegíti az emésztést, lebontva az élelmiszerek egyes összetevőit, így gyorsítva a hasznos anyagok mielőbbi felszívódását. A lakto- és bifidobaktériumok nem kis szerepet játszanak a bélnyálkahártya helyreállítási folyamatában. Mennyiségük csökkenésének következménye a káros baktériumok bélrendszeri elszaporodása és aktivizálódása.7

Összetételében megtalálhatóak az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan sejtfal-lakto- és bifidobaktériumok komponensei, amelyek az emberi test számára a hasznos mikroflóra normális életterét képesek biztosítani.

Összetétele: lakto- és bifidobaktériumok, echinacea kivonat, C-vitamin, laktóz, Ca sztearát, kovasav.

A csomagolás tartalma - 20 kapszula /0,31g

Alkalmazás:
• emésztőrendszeri betegségek (elhízás, anyagcserezavarok, krónikus gyomor- és bélbetegségek)
• szív, tüdő és máj betegségek
• gyakori megfázás
• allergiás betegségek
• krónikus gyomor és bélbetegségek
• krónikus idegrendszeri betegségek
• onkológiai betegségek
• kimerültség
• stressz
• nagy fizikai terhelés
• intenzív sportolás

A bél mikro-flórájának felborulhat mennyiségi és minőségi egyensúlya. Az antibiotikumok elterjedése és az ennek következtében kialakult túlzott antibiotikum fogyasztás hatására, egyre jobban alkalmazkodó-mutálódó baktériumok és egyéb kórokozók jelennek meg, amelyek további fertőző betegségeket okoznak. A fertőző betegségek számának emelkedése, valamint a vírusos, gombás fertőzések, és az allergia elterjedésével, mind inkább előtérbe kerülnek az ember természetes mikroflóráját támogató, probiotikus készítmények. A hagyományos antibiotikumos kezelések helyett egyre elterjedtebb az úgy nevezett probiotikumok használata.

A készítmény dúsítva van olyan természetes immunmodulátorokkal, mint a C-vitamin és kasvirág kivonat.

Használati utasítás: Felnőtteknek és 14 év feletti gyerekeknek, 1 kapszula evés közben, 2 alkalommal naponta, egy hónapon keresztül. Szükség esetén ismételhető.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Regenart


Ár: 5 800 Ft

A gyermekláncfű gyökér kivonata monoterpén glikozidet, vagyis tarakszacint tartalmaz. Az emberi szervezetben a tarakszacin kettős funkciót tölt be. Egyfelől hat az ízület belső folyadékának (ami az ízületi porc tápláló környezete) minőségi összetételére, másfelől ösztönzi a porcszövet helyreállító tényezők kialakulását. Erős májvédő, növeli a kitermelt epe mennyiségét, valamint az epe-sók kiválasztását. Elősegíti az emésztést, megelőzi az epehólyag-gyulladás kialakulását, csökkenti a gáztermelést és szabályozza a bélműködést.

Az immunrendszer különböző folyamataiban, mint anyagcsere-szabályozó vesz rész, valamint gátolja a gyulladásos folyamatok kialakulását. Célszerű a használata allergiák és gyulladások esetén, csökkenti a daganatos megbetegedések kialakulásának lehetőségét.

Összetétele: Gyermekláncfű gyökér kivonata, kondroitin-szulfát, articsóka kivonat, dihydroquercitin, segédanyagok:MKC, burgonya keményítő.
A csomagolás tartalma - 20 kapszula /0,30g

Alkalmazás:
• degeneratív ízületi és hátgerinc betegségek
• krónikus mérgezés,
• krónikus hepatitis
• biliáris dyskinesia (epehólyag rendszertelen összehúzódása)
• csökkent májfunkció

A Regenart védi a csont- és porcrendszert, ösztönzi a porc helyreállításához szükséges faktorok létrehozását, helyreállítja a sérült ízületeket, degeneratív ízületi és gerinc betegségekben is hatásos. Csökkenti az ödémát és gyulladást.

Mindez a máj anyagcsere folyamatainak gyorsításával következik be. A Regenart védi és helyreállítja az ízületi felületeket a tarakszacin kettős hatásán keresztül (a porcszövet természetes cseréje az ízület belső folyadéka által). Ennek köszönhetően a porcszövet kitisztul, és újfent visszanyeri önlétrehozó, megújulási képességét.

Az articsóka kivonat csökkenti a vér koleszterin tartalmát. Az érelmeszesedés megelőzésében és gyógyításában is használják, erős májvédő, a tartalmát képező aktív anyagok védik a májsejteket (a nitrovegyületek, alkaloidák, nehézfémek sói, alkohol okozta) mérgezéssel szemben. Az articsóka kivonat hatással van a lipidek, koleszterin, ketontestek anyagcseréjére és javítja a máj méregtelenítő funkcióját.

A dihydroquercetin meggátolja a normális sejtek átváltozását degeneratív sejtekké, lassítja a daganatos szövetek terjedését, ezért fogyasztása csökkenti a daganatos megbetegedések kialakulásának lehetőségét. Az immunrendszer különböző folyamataiban, mint anyagcsere-szabályozó vesz rész, valamint gátolja a gyulladásos folyamatok kialakulását. Célszerű a használata allergiák és gyulladások esetén.

Használati utasítás: Felnőtteknek és 14 év feletti gyerekeknek, 1 kapszula evés közben, 2 alkalommal naponta.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Cinsil


Ár: 5 380 Ft

A Cinszil-T táplálék kiegészítő hatóanyagai elősegítik az idő előtti öregedés megelőzését, az immunitás és antioxidáns státusz erőteljes növelését. A cink elengedhetetlenül szükséges szervezetünk összes sejtjének egészséges működéséhez. Fontos szerepet lát el az anyagcsere szabályozásában, főbb hormonjaink, valamint több mint 200 enzim működését szabályozza. Segít beállítani vérünk sav-bázis egyensúlyát. A cink elősegíti a fehérje szintézisét és az egészséges testsúly visszaállítását.

Az aszkorbinsavhoz hasonlóan a cink hátráltatja a vírusos fertőzések kialakulását, ösztönzi a fehérvérsejt-képződést (immunrendszerünk egyik daganatellenes összetevőjét) - és védi a neutrofilokat, a T-limfocitákat és a természetes daganatellenes sejtjeinket.

Összetétele: Porcukor, glicerin, cink-citrát, B6 vitamin, stevioside-természetes édesitőszer, narancs aroma, tartrazin-szintetikus festőanyag, segédanyagok: MKC, Ca sztearát.
A csomagolás tartalma - 20 kapszula /1,0g

Alkalmazás:
• feszültség, stressz
• álmatlanság
• stroke
• agy- és fejsérülések
• allergia
• bőrbetegségek
• szénhidrát- és zsíranyagcsere
• cukorbetegség
• érelmeszesedés
• vasoneurosis (ér betegség)
• magas vérnyomás

Az aszkorbinsavhoz hasonlóan a cink hátráltatja a vírusos fertőzések kialakulását, ösztönzi a fehérvérsejt-képződést (immunrendszerünk egyik daganatellenes összetevőjét) - és védi a neutrofilokat, a T-limfocitákat és természetes daganatellenes sejtjeinket.

A cink másik fontos tulajdonsága, hogy képes korrigálni a vér cukorszintjét. Az ásvány segít a hasnyálmirigynek kitermelni az enzimet, és védi a vele összekapcsolt területeket azokon a sejtmembránokon, amelyek felelősek a hormon bejutásáért a sejtekbe.

A piridoxin (B6 vitamin) különféle feladatokat lát el, amelyek közül a legfontosabb, hogy biztosítja az aminosavak anyagcseréjét. Emellett részt vesz olyan neuromediátorok cseréjében, mint a szerotonin és a dopamin.

A piridoxin nem csak a fehérje-anyagcserében játszik fontos szerepet, hanem a zsír- és szénhidrát-anyagcserében is. Fontos szerepe van az izmokban és májban összegyűlt szénhidrát vérbe történő eljuttatásában.

Használati utasítás: Felnőtteknek és 14 év feletti gyerekeknek, 1 tabletta evés közben, 2 alkalommal naponta, egy hónapon keresztül.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Kalcil-T


Ár: 5 380 Ft

A Kalcil-T összetétele természetes citrátokat, kalcium- és magnézium karbonátot, A, D3, E vitaminokat tartalmaz.

A különleges fehérjék mellett a kalciumionok biztosítják a bőr feszességét és rugalmasságát. Immunrendszer javító és antioxidáns hatása van. Csontritkulás és daganatos betegségek megelőzésére szolgál. Kiválóan alkalmazható bőrbetegségek és májgyulladás esetén is.

Összetétele: Porcukor, kalcium citrát, kálcium karbonát, magnézium citrát, magnézium karbonát, vitaminos premix amely A, D és E vitaminokat tartalmaz, zöldalma szintetikus festőanyag, borsmenta aroma, segédanyagok:MKC, Ca sztearát.

A csomagolás tartalma - 20 kapszula /1,0g

Alkalmazás:
• idő előtti öregedés
• idegrendszeri-agyi problémák
• agyi elégtelenség, depresszió, álmatlanság
• memóriazavar, szédülés, fülzúgás
• fokozott szellemi és fizikai stressz
• szív és érrendszer zavarok
• fejfájás, hipertóniás betegség
• koszorúér-betegség, véralvadási zavarok
• csontritkulás, törés, reuma, ízületi gyulladás
• növekedés-lassulás
• klimax, cukorbetegség

A kalcium részt vesz az idegimpulzusok átadásában és az izmok összehúzódásában. A kalcium biztosítja az izmok megfeszülését és elernyedését. A szervezet kalciumhiánya csontritkuláshoz és törékenységhez vezet. Kalciumhiány esetén álmatlanság, idegesség, növekvő pulzusszám, magas vérnyomás jelentkezik.

A szerves kalcium nagyon fontos szerepet tölt be a rákmegelőzésben. A kalcium működésével válik aktívvá a kalmodulin - a fehérje sejtjeinek regulátora. A kalcium sejten belüli és kívüli aránya, a kalcium ionok membrán permeabilitása alapvető fontosságú a sejtek mitotikus aktivitásánál.

Szívvédő hatással rendelkezik, kedvező hatást vált ki ritmuszavaroknál, szívkoszorúérnél, beleértve a szívizom infarktust. Javítja a szívizom oxigén ellátását, és ez által korlátozza a károsult területet. Egyidejűleg a magnézium értágító hatással is bír és elősegíti a vérnyomás csökkenést.

Cukorbetegségnél a magnézium megakadályozza az érrendszeri szövődményeket és javítja a hasnyálmirigy béta sejtjeinek funkcióit. A légúti rendszerek megbetegedésénél elősegíti a hörgők tágulását és a hörgőgörcs megszűnését.

Használati utasítás: Felnőtteknek és 14 év feletti gyerekeknek, 1 tabletta evés közben, 2 alkalommal naponta, egy hónapon keresztül.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Olekap


Ár: 6 800 Ft

Az Olekap hatékonyan segíti elő az öregedési folyamat lassulását. Az Olekap étrend-kiegészítőben található A és E vitaminok, valamint a többszörösen telítetlen zsírsavak kombinációja elősegíti a véralvadás és vérnyomás helyreállítását, meggátolja a trombózis kialakulását. Nagy koncentrátumban vannak jelen Omega3 zsírsavak, melyek csökkentik a vér koleszterinszintjét, megelőzik az érelmeszesedés kialakulását, a sejtfalak építőanyagaként szolgálnak, valamint csökkentik a krónikus gyulladások kialakulását. Összetétele: Írlazac-olaj, vörös pálmaolaj, szójaolaj, vitaminok A és E, antioxidáns Grindoksz 109. Kapszula héj: zselatin, glicerin, víz.

A csomagolás tartalma - 30 kapszula /0,84g

Alkalmazás:

• idő előtti öregedés, idegrendszeri-agyi problémák

• trombózis, hipertónia, koszorúér-betegség

• szívinfarktus és a stroke

• zsíranyagcsere-problémák

• cukorbetegség, magas koleszterinszint

• Kemo- vagy sugárterápia utáni alkalmazása nagyban hozzájárul a rehabilitációhoz,

• allergiás reakciók esetén.

A tiszta vörös pálmaolaj használata nagyon hatékony cukorbetegség, elhízás, gyomor- és bélpanaszok, fekély, magas vérnyomás, az angina, a szívizom infarktus, a bőrbetegségek, csontgyulladás, katarakta ( szürke hályog ) esetén. A vörös pálmaolaj gátolja a torok-, tüdő-, mell-, bél-, és gyomorrák kialakulását. A szójaolaj a létszükséglethez nélkülözhetetlenül fontos, többszörösen telítetlen zsírsavat ( tokoferolt ) tartalmaz, amely egyben természetes antioxidáns is. Tartalmaz még lecitint, amely szabályozza a koleszterin szintet. A szójaolaj javítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert.

Használati utasítás: Felnőtteknek és 14 év feletti gyerekeknek, 1 kapszula evés közben, 2 alkalommal naponta, egy hónapon keresztül. Szükség esetén ismételhető.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. 

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Ensil


Ár: 7 800 Ft

Összetétele: Koenzim Q10 molekula, Nikotinamid, Folsav, Echinacea (kasvirág), Borostyánsav, L-karnitin, Vitaminok (B1 vitamin (tiamin); B5 (pantoténsav); B6 (pyridoxine); C; E)

Kiszerelés: 90 kapszula.

Alkalmazás:
• különféle típusú immunhiányok
• daganatos megbetegedések megelőzése
• súlyos sérülések és betegségek utáni rehabilitáció
• szívroham és szélütés utáni rehabilitáció
• műtét előtti és utáni időszak
• ízületek és hátgerinc degeneratív megbetegedései
• légzőszervek krónikus betegségei
• bél, gyomor és húgyúti krónikus megbetegedések
• a szervezet oxidációs folyamatainak zavara
• hypovitaminose
• megnövelt fizikai leterheltség
• anyagcserezavar
• idő előtti öregedés megelőzése

Használati utasítás: Felnőtteknek 1 hónapon keresztül 1-2 szem naponta evés közben.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Renefort Vese védő


Ár: 5 380 Ft

Gyulladás csökkentő hatással van a vese működésére, antioxidáns, mérsékelten görcsoldó és vizelethajtó hatású. Oldja a veseköveket, amelyek húgysavból és oxálsavból termelődik. Korlatozza a veseelégtelenség kialakulását.

Kiszerelés: 20 kapszula

Összetétele: Magnézium-oxid, vörösáfonya levél, zsurló fű, csipkebogyó kivonat, rozmaring kivonat, ascorbin sav (C vitamin), hibiszkusz kivonat, takoferol acetát(E vitamin), béta-karotin, dipidrokvertsetin, koenzim Q10, citrom sav, natrium citrát, mikrokristályos celluloz, kalcium steorat, szilícium-dioxid
A csomagolás tartalma - 20 kapszula /0,39g

Alkalmazás:
• krónikus pyelonephritis (a vese súlyos bakteriális megbetegedése)
• cystitis (húgyhólyaggyulladás)
• húgykövesség
• krónikus glomerulonephritis (a vesék kétoldali, nem bakteriális gyulladása)
• nephroptosis (a vese süllyedése)
• húgyúti fejlődési rendellenességek
• krónikus veseelégtelenség

Használati utasítás: Kiegészítő forrásként C és E vitamin, magnézium, Arbutin, gesperedin, béta-karotin, dipidrokvertsetina, koenzim Q10.
1 kapszula evés közben, 2 alkalommal naponta.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

REVIMITE - Új szó a dietetikában


Ár: 6 180 Ft

Az első készítmény, amely étrendi mikroelemeket és egyéb tápanyagokat pótol. Pótolja a B és F vitaminokat. Antioxidáns és immunmodulációs hatással bír. Fogyás, vérszegénység fizikai és érzelmi terheléskor javasolt.

Összetétele: Fruktóz, víz, gránátalma koncentrátum, szója szósz, szójalecitin, Pektin étrend kiegészítő, zab fű kivonat, Echinacea purpurea kivonat, zöld tea kivonat, szőlő mag kivonat, szója izoflavon kivonat, élesztő kivonat, száraz gyömbér, brazil ginseng, Grindszted FF M 612 étrend kiegészítő, vas-pirofoszfát, szegfűszeg, kálium-szorbát, Nizin étrend kiegészítő, vitaminok B3, B6, B1.

Alkalmazás:
• elsődleges és másodlagos immunhiány
• antioxidáns státusz csökkentése
• atherosclerosis (az artéria-fal megkeményedésével járó érelmeszesedés)
• cukorbetegség
• különböző eredetű vérszegénység
• vitamin és mikroelemek hiánya diétázás és éhezés következtében
• fokozott fizikai aktivitás

Kiszerelés: Tubusos paszta 100 g

Használati utasítás: Kiegészítő forrásaként, B1, B3 és B6 vitamin, vas, koffein, izoflavon, polifenol anyagok oxycinnamic és szerves savak. Felnőtteknek 1 hónapon keresztül 1 teás kanál(10 g) 1-2 alkalommal naponta evés közben.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Revifort


Ár: 16 800 Ft

Összetétele Shii-Take, Reishi, Maitake, Cordyceps, Lángvörös kasvirág, tengeri hínár

60 kapszula

Alkalmazás
• különböző stádiumban lévő daganatos betegek patológiai megelőzése komplex kezelés keretében
• különféle immunhiányok
• autoimmun betegségek (multiplex sclerosis, vesegyulladás, reuma, scleroderma, lupus (SLE), stb
• májgyulladás
• cukorbetegség
• szív-és érrendszeri patológia
• az idő előtti öregedés megelőzése
• anyagcserezavar

Használati utasítás: Felnőtteknek 1 hónapon keresztül 1-2 szem naponta evés közben.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Ardiliv


Ár: 5 880 Ft

Összetétele: articsóka kivonat, szőlőlevél kivonat, eper kivonat, rezveratrol, flavonoid.

Kiszerelés: 30 db kapszula.

Alkalmazás:
• Krónikus mérgezés
• Hepatitis
• Alkohol, kábítószer okozta májkárosodás
• a máj méregtelenítést
• Zsírmáj
• Májzsugor
• máj rák megelőzése

Használati utasítás: Felnőtteknek 1 hónapon keresztül 1-2 szem naponta evés közben.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Reviplant


Ár: 16 800 Ft

Toxikus és daganatellenes terápia (kemoterápia, sugárkezelés) mérgező hatásainak csökkentése.

Kiszerelés: 200 ml.

REVIPLANT segít a különböző mérgezések esetén is:
- alkoholmérgezés;
- veszélyes ipar;
- antibiotikumok;
- sugár terhelés;
- nagyfokú környezetszennyezés.

Összetevők: Valin - az esszenciális aminosav. Valin szükséges az izmok anyagcseréjéhez, és a sérült szöveteket anyagcsere-folyamat fenntartásához.

Taurin - természetes aminosulfonovoy sav. Nagy koncentrációban található a szívizomban, a fehérvérsejtekben, a vázizomzatban, a központi idegrendszerben. Segíti az epe működését Ezért hasznos a taurin érelmeszesedésnél, ödémánál, szívbetegségnél, magas vérnyomásnál, és a hipoglikémiánál. Megakadályozza a kálium-kiválasztást a szívizomban, így segít megelőzni bizonyos szívritmus zavarokat. A taurin védő hatást gyakorol az agyra. Segít a szorongás és izgalom, epilepszia, hiperaktivitás, görcsök kezelésénél is.

Az arginin lassítja a daganatok növekedését, beleértve a rákot, serkenti a szervezet immunrendszerét. Ez növeli a csecsemőmirigy tevékenység és méretét, amely gyártja a T - limfociták. Segít a HIV fertőzés és rosszindulatú daganatok kezelésében és a krónikus májbetegségeknél. Ondófolyadék arginint tartalmaz, férfiak meddőségének kezelésére alkalmazzák. A kötőszövet és a bőr is tartalmaz arginin, ezért hatékony a különböző sérülések kezelésében is. Az arginin is alapvető eleme az izmok anyagcseréjénak. Segít fenntartani az optimális nitrogén egyensúlyt a szervezetben, mivel részt vesz a felesleges nitrogén szállításában és ártalmatlanításában. Az arginin egyik összetevője a sok enzimek és hormonak. Serkenti a hasnyálmirigy inzulin termelését.

Leucin - egy esszenciális aminosav, tekintettel a három elágazó aminosavat tartalmaz. Együtt védi az izomszövet és energiaforrásként szolgál. Hozzájárul a csontok a bőr és az izmok helyreállításában.Leucin szintén csökkenti a vércukorszintet és serkenti a növekedési hormon termelést.

Izoleucin - az egyik esszenciális aminosav ami szükséges a hemoglobin szintéziséhez. Stabilizálja és szabályozza a vércukorszintet és az energia folyamatokat. Szükséges a sportolók, mert növeli az állóképességet, és elősegíti a regenerálódást.

REVIPLANT egyedülálló nemcsak Oroszországban, hanem a külföldi piacokon.

​Alkalmazása: Felnőtteknek és 14 évnél idősebb gyermekeknek napi 2 alkalommal 1 teáskanállal evés közben. A kúra időtartama 1 hónap. Szükség​ esetén a kúra megismételhető. A kúra javasolt száma évente 3-4 alkalom.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Panaksod


Ár: 10 880 Ft

PANAKSOD szuperoxid dizmutáz (SOD) enzim forrás. Gyorsítja a normál kezelés hatását gyomor-és nyombélfekélynél.

PANAKSOD gyorsan csillapítja a fájdalmat, csökkenti a fekély kialakulásának esélyét és segít megelőzni a műtétek utáni nyálkahártya gyulladás kialakulását.

Kiszerelés: 60 db kapszula

Hatásai:
- fájdalomcsillapítás különböző gyomorbetegségeknél (gyomorhurut, gyomorfekély, nyombélfekély, gyomornyálkahártya-gyulladás)
- kifejezetten pozitív hatást gyakorol a standard terápiára
- erős antioxidáns hatású.

Összetevöi: Szuperoxid dizmutáz (SOD) - egy enzim, amely biztosítja az emberi test létét oxigéndús légkörben. Antioxidáns, gyulladáscsökkentő és tonizáló tulajdonságokkal rendelkezik. Véd az ionizáló sugárzástól, megakadályozza a szabad gyökök a kialakulását, semlegesíti a káros sugárzás és a kemoterápia káros hatásait.

Bioantioksidantny komplex (RF szabadalmi szám 2095052)

Rutin - normalizálja a hajszálerek áteresztőképességét, és gyulladáscsökkentő hatású.

Nikotinamid (PP-vitamin) - Javítja a szénhidrát-anyagcserét, amelynek értágító hatása van. Segíti a bél, hasnyálmirigy, máj működését és elősegíti a vérképzést.

​Alkalmazása: Felnőtteknek 1 kapszula napi 3-4 alkalommal evés közben. A kúra időtartama 2-3 hét.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Pangluin


Ár: 5 880 Ft

I . és II. cukorbetegség hatékony kezelésére készült természetes alapanyagokból. Javítja a hasnyálmirigy béta-sejt termelését. Megakadályozza a cukorbetegség okozta érrendszeri elváltozásokat. Mérsékelten vércukorszint csökkentő hatású.

Javaslat:
• lipid és a szénhidrát anyagcsere rendellenességei
• csökkent glukóz tolarencia
• I és II típusú cukorbetegség
• véralvadás zavarai
• kapilláris törékenység
• a diabétesz szövődményeként a lábon
• agyban és a retinán kialakuló angiopathya

Kiszerelés: 120 ml

Összetevők: édes gyökér, gotu kola, ördögcérna

Alkalmazása: felnőtteknek és 14 évesnél idősebb gyermekeknek napi egy alkalommal 1 kávéskanál evés közben. A kúra időtartalma 1 hónap. Évente 3 - 4 alkalommal ismételhető.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Tárolás: gyermekektől elzárva, száraz, fénytől védett helyen, hőmérséklet maximum +25C°. Tárolás során az üveg alján üledék keletkezhet. Használat előtt felrázandó. A felbontott üveget tároljuk hűtőszekrényben.

Szavatossági idő: a gyártástól számított 2 év.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Retisil


Ár: 5 880 Ft

Fáradt szeme szindróma, a retina degenerációja, látóideg sorvadás, szürkületi és éjszakai látás zavar.

Kiszerelés: 120 ml

Javaslat:
• fáradt szeme szindróma
• cyclospasm
• a retinát érintő diabetikus angiopathya és arteriosclerosis
• a retina degenerációja
• látóideg sorvadás
• szürkületi és éjszakai látás zavar

Összetevők:
• csipkebogyó
• csalán
• édes gyökér
• fekete áfonya
• vörös áfonya
• citromfű
• zöld tea
• szőlőmag
• cink

Alkalmazása: Felnőtteknek és 14 évesnél idősebb gyermekeknek napi két alkalommal 1 kávéskanál evés közben. A kúra időtartalma 1 hónap. Évente 3 - 4 alkalommal ismételhető.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Tárolás: Gyermekektől elzárva, száraz, fénytől védett helyen, hőmérséklet maximum +25C°. Tárolás során az üveg alján üledék keletkezhet. Használat előtt felrázandó. A felbontott üveget tároljuk hűtőszekrényben.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Kanakor


Ár: 5 880 Ft

A KANAKOR javítja a szívizom szöveteinek oxigén ellátását, csökkenti a vérszegénység kialakulásának lehetőségét, csökkenti a szív ritmuszavar előfordulási gyakoriságát, segít normalizálni a vér reológiai tulajdonságait, az artériákat és a hajszálereket rugalmassá teszi, csökkenti a szívizom terhelését.

Összetétel: víz, fruktóz, almalé-koncentrátum, taurin, nikotinamid, arginin, galagonya kivonat, fehér fűz kéreg kivonat, csalán DKV, nátrium-benzoát, kálium-szorbát.

Kiszerelés: 120 ml

Javallat:
• Koszorúér betegség
• Érelmeszesedés
• Fokozott véralvadás
• Kóros ér törékenység
• Hypertonia
• Különböző eredetű szívizom gyulladás
• Szívizom elhalás
• Szívritmus zavar
• Stroke és szívroham megelőzése

Alkalmazása: felnőtteknek és 14 évesnél idősebb gyermekeknek napi egy alkalommal 1 kávéskanál evés közben. A kúra időtartalma 1 hónap. Évente 3 - 4 alkalommal ismételhető.

Ellenjavallat: egyéni érzékenység, terhesség, szoptatás.

Tárolás: gyermekektől elzárva, száraz, fénytől védett helyen, hőmérséklet maximum +25C°. Tárolás során az üveg alján üledék keletkezhet. Használat előtt felrázandó. A felbontott üveget tároljuk hűtőszekrényben.

Szavatossági idő: a gyártástól számított 2 év.

A készítmények nem gyógyszerek!
A szer használata előtt kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

ActiMAN - A férfiasság motorja


Ár: 6 280 Ft

Acti M A N. Nagyon sok komponensből álló potencia növelő készítmény. Javítja a férfiak húgyi-nemi rendszerének teljes működését. Javítja a sperma érésének procedúráit, valamint azok mozgási sebességét, az ejakuláció mennyiségét és minőségét. Csökkenti a dugulásokat, gyulladásos szindrómákat. Elősegíti a véráramlást a barlangos üregeiben a nemi szervnek. Akadályozza a prosztatanagyobbodás esélyét.

Javasolt alkalmazási területek:
• erekció funkció zavarok
• krónikus prosztata zavarok
• libidó csökkenés
• korai magömlés
• ejakuláció minőség és mennyisége csökkenése
• terméketlenség
• prosztatarák megelőzése

Kiszerelés: 30 db kapszula

Alkalmazása: ​Naponta kétszer egy tabletta étkezés közben.

​A kúra időtartama 14-30 nap. A kúra ismételhető évente 3-4 alkalommal.

Összetevők: tökmag​ kivonat​, kéreg pidzheuma​ (Afrikai szilva​)​ ​, fügekaktusz kaktusz virág​ (​Opuntia kaktusz virág​)​, Yohimbe Afrikai fa kéreg kivonata, Muira puama, Sabal ​pálma kivonat​ (fűrészpálma), Epimedium, karnitin, acetil-L-karnitin, koenzim Q10. Segédanyagok: laktóz, vagy MCC, a kalcium-sztearát.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Gelmigon


Ár: 7 180 Ft

Egy új fajta parazitaellenes szer.

Növényi eredetű széles spektrumú parazita ellenes hatóanyagot tartalmaz. Ezen túlmenően a Gelmigon fokozza a szervezet ellenálló képességét.

Sikeresen küzd a test különböző részein megtelepedő parazitákkal. Ellentétben sok modern gyógyszerrel, a Gelmigon - természetes, nem-toxikus és biztonságos.

30 Kapszula

Javasolt alkalmazási terület:
• parazitafertőzések
• Allergia
• Immunhiányos
• krónikus fáradtság szindróma
• májműködési zavar
• gyomor-bél rendszer fertőzéseinél

Adagolás: Felnőttek és gyermekek 14 év fölött: napi 1 kapszula 2-3 alkalommal. Kúra időtartama 1 hónap. Évente 3-4 alkalommal ismételhető.

Összetevők: ánizs mag, fű, zsurló, gyömbér, szegfűszeg, homoktövis kéreg, fokhagyma, fahéj, útifű levél,

Kivonatok: gyümölcsök embliki, édesgyökér, dió levelek, görögszéna és a cickafark.

Segédanyagok: MCC vagy laktóz, kalcium-sztearát.

1 kapszula tartalma:
glycyrrhizasav - 2,4 mg, szükséges napi bevitel 24%
flavonoidok - 7,4 mg, szükséges napi bevitel 24,7%
tanninok - 60 mg, szükséges napi bevitel 20%
allicin - 0,4 mg, szükséges napi bevitel 10%

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Mamiton


Ár: 7 800 Ft

Természetes alapanyagok felhasználásával készül, amely normalizálja a női reprodukciós rendszert. Javítja az immunrendszer állapotát. Erős antioxidáns, antimitotikus. Csökkenti a rák kialakulásának kockázatát. Rezveratrol, csökkenti a csontritkulás és a rák kialakulásának kockázatát. Stimulálja a kollagén szintézisét, ezáltal javítja a haj és a bőr állapotát.

Javasolt alkalmazási terület:
• tőgygyulladás különböző formái
• menstruációs rendellenességek
• hormon-függő betegségek, női reproduktív rendszer betegségeinek megelőzése
• női rák megelőzése
• endokrin rendszer működésének javítása
• Női nemi hormon termelés optimalizálása

Tartalma: 60 kapszula

Összetétel: zsurló, csalán, hínár thallus, motherwort, csípő, keserűfű, menta, komló, dió, resveratrol, valamint vitamin A és E

Segédanyagok: MCC vagy laktóz, kalcium-sztearát.

Adagolás: Felnőttek és gyermekek 14 év fölött: napi 1 kapszula 1-2 alkalommal. Kúra időtartama 1 hónap. Évente 3-4 alkalommal megismételhető.

1 kapszula tartalma:
Resveratrol - 4,7 mg, szükséges napi bevitel 15,7%
A-vitamin - 0,35 mg, szükséges napi bevitel 38,9%
E-vitamin - 2,9 mg, szükséges napi bevitel 19,3%

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Digemaksz


Ár: 6 780 Ft

COMFORT a gyomornak és a beleknek

A termék célja, hogy megoldja az emésztési problémákat. A komplex szerkezete és változatos összetevők biztosítják a sokoldalú hatást. Javítja a máj és hasnyálmirigy működését. Normalizálja a gyomor-bél rendszet. Gyors fájdalomcsillapító hatás, csökkenti a görcsöket. Nyugtatja a gyulladt gyomrot és a beleket. Normalizálja székletet.

120 ml

Javasolt alkalmazási terület:
• bélműködés normalizálása
• antibiotikum kezelés után visszaállítja a helyes bélflórát
• krónikus hasnyálmirigy-gyulladás, gastroduodenitis, fekélyek és enterocolitis
• Védelem enterális fertőzés
• dyspepsia szindróma
• allergiás betegségek (dermatitis, ekcéma, csalánkiütés)

Felnőttek és gyermekek 14 év fölött: napi 1 teáskanál (5 ml) 2 alkalommal. Kúra időtartama 2-3 hét. Évente 3-4 alkalommal ismételhető. Használat előtt felrázandó.

Összetevők: víz, almalé koncentrátum (lot. Malus silvestris), laktulóz, fruktóz, aronia sűrítmény (lot. Aronia melanocarpa), körömvirág kivonat (lot. Calendula officinalis), édesgyökér kivonat (lot. Glycyrrhiza glabra), citromsav, kamilla (lot. Chamomilla recutita), orbáncfű kivonat (lot. Hypericum perforatum), aloe vera (lot. Aloe vera), hibiszkusz kivonat (lot. Foeniculum vulgare), borsmenta kivonat (lot. Mentha piperita), cickafark kivonat (lot. Achillea millefolium), édeskömény kivonat (Lot . Foeniculum vulgare), nátrium-benzoát (E211) és a kálium-szorbát (E202).

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Femalin


Ár: 6 380 Ft

Lányok és nők legjobb barátja. Femalin normalizálja a női test funkcióit. Segít a hormonális, szexuális és pszichoszomatikus problémák megoldásában, bármely életkorban.

Alkalmazása:

• normalizálja a urogenitális rendszert

• növeli a libidót

• normalizálja a menstruációs ciklus

• segít a menopauza tüneteinek csökkentésében

• csökkenti a kismedencei, ágyéki fájdalmat a menstruáció alatt

• növeli az érzékenységet a genitális traktusban

• segít az anorgasmia megszüntetésében

• javítja a neuroendokrin rendszer egyensúlyát

• megszünteti agresszió, neurózis, pszichopátia, depresszió

• segít a pihentető alvásban

• pozitív hatással van a női nemi szervekre: a méh mióma, petefészek ciszták, petefészek-diszfunkció

• segít normalizálni a vérnyomást és a szív funkcióját

• hozzájárul a súly, a vércukorszint és ásványianyag-metabolizmus, klimax normalizációjához

Összetétele: L-arginin, yam kivonat, Muira puama kivonat, Yohimbe kéreg kivonat és rezveratrol. Segédanyagok: laktóz, vagy MCC, a kalcium-sztearát.

Ajánlott rezveratrol forrás! 1 kapszula 8,5 mg-ot tartalmaz ami a napi szükséglet 28,33%-át fedezi.

Szedése: napi 1 kapszula étkezés közben. Kúra időtartama 1 hónap.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Hondromix tabletta


Ár: 7 380 Ft

A statisztikák szerint, 60 év felettiek több mint 80%-a szenved degeneratív mozgásszervi megbetegedésekben: ízületi gyulladás, derékfájás. Hondromiks - komplex többértékű táplálékkiegészítő termék. Pozitívan befolyásolja a porc javulási folyamatait. A hatás fokozható antioxidáns enzimek együttes használatával, ami megakadályozza a kollagén molekulák károsodását (a porc egyik fő alkotóeleme).
Glükózaminoglikán forrás!

Kiszerelése: 30 db / doboz

Hatása:
- Csökkenti a duzzanatokat
- Csökkenti hátfájást és ízületi fájdalamat
- Felgyorsítja a porcszövet regenerációt
v Összetétele: glükózamin-szulfát, MSM, kondroitin-szulfát, szőlőmag kivonat, az extraktumot Boswelia, kataláz, szuperoxid dizmutáz. MCC, kalcium-sztearát vagy talkum, sellak, titán-dioxid, polietilén-oxid, maltodextrin, akutsel.

Ajánlott forrása a következőknek: glükózamin, kondroitin-szulfát, polifenol vegyületeket tartalmazó MSM és Boswelia sav.

A 2 tabletta tartalmaz legalább:
glükózamin - 140 mg, ami megfelel napi bevitel 20% *
kondroitin-szulfát - a 90 mg-os, ami megfelel napi bevitel 15% *
polifenolok - 18 mg, ami megfelel napi bevitel 18% *

* a megfelelő szintű fogyasztás

Alkalm​azása: Naponta kétszer egy tabletta étkezés közben. Kúra időtartama 4-6 hét, szükség esetén a kúra ismételhető.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje az orvos tanácsát!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Indozin


Ár: 7 800 Ft

Egy termékben egyesítettük azokat a vitaminokat, koenzimeket, anti-oxidánsokat amik, már eddig is bizonyítottak a rák elleni küzdelemben.

Kísérleteink alapján mondhatjuk, új eszközt tartunk kezünkben, a rák kialakulásának megelőzésére.

Hatásai:
- szabályozza a sejtosztódási folyamatokat
- segít a természetes immunitás visszaállításában
- csökkenti a légúti rák kockázatát
- csökkenti a hormon függő tumorok kialakulását
- csökkenti a gyulladások során kialakult súlyos szöveti károsodásokat.
- gátolja a papilloma fertőzéseket

összetétele: MCC tejfehér írisz (Iris Lot. lactea), kataláz, burgonyakeményítő, szuperoxid-dizmutáz, a koenzim Q10, brokkoli extraktum (Lot. Brassica oleracea vagy Brassica silvestris), indol-3-karbinol, sellak, maltodextrin, polietilén-glikol, titán-dioxid, Réz-klorofill komplex, propilén-glikol, kalcium-sztearát, talkum.

Ajánlott , Q10 koenzim forrás, flavonoidokat tartalmaz.

1 tabletta tartalmaz legalább: 8,5 mg Koenzim Q10, ami megfelel napi fogyasztásunk 28,33%-ának.

Alkalmazása: Naponta egy alkalommal 1 tabletta étkezés közben​. ​A kúra időtartama 4-6 hét.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén. Szedés előtt kérje

Ugrás a lap tetejére>>