Termékek - Peptid bioregulátor - Peptidek.hu
X
 
Nyitólap | Kapcsolat : info@peptidek.hu ; +36(30)-998-7341
Legújabb termékeink:

Egyéb termékek:

Kövess minket Facebook-on is!Tájékoztató dokumentumok:

Tartalmi nyilatkozat:

Hivalatos weboldal:
http://npcriz.ru/'!

Termékek - Peptid bioregulátor - Peptidek.hu

- A termékek megrendelésének nem előfeltétele a regisztráció!

peptidek peptidek peptidek
peptidek
Folyékony peptidek
Reviform fogyókúra
Kapszulás peptidek

Szintetizált kapszulás peptidek
Új termékcsoport!
peptidek
peptidek peptidek peptidek
Citaminok
Mesotel termékek belső használatra
Mesotel termékek külső használatra
Étrendkiegészítők
peptidek peptidek peptidek peptidek
Fitoteák
Ájurvédikus teák
Reviline peptid nanotech sejt-kozmetika
Fog- és szájápolási termékek
peptidek peptidek peptidek peptidek
Hajápolás és tisztálkodás
Dekoratív kozmetika
Amitabs termékek
Revilab termékek
peptidek
Reviline Pro Kompliment bőr krémek

 - Dekorativ kozmetika

peptidek

Krém-balzsam a csodálatos szempillákért


Ár: 3 200 Ft

Krém-balzsam táplálja és erősíti a szempillákat a gyökerüktől kezdve. Helyreállítja annak szerkezetét és színét, elősegíti a növekedést és javítja a megjelenését. Krém-balzsam szempillaspirál visszaállítja a szempillák egészséges ragyogását, vastagságát és sűrűségét.

Összetevők: tisztított víz, ricinusolaj, ciklopentasziloxán polipropilsilseskvioksan, candelilla viasz, polivinil-pirrolidon-vinil-acetát kopolimer, propilén-glikol, bioantioksidantny összetett "Neovitin" ®, sorbitanizostearat, hidrogénezett ricinusolaj, cerezin, méhviasz, cetil-alkohol, magnézium-alumínium-szilikát, PEG- 40 hidrogénezett ricinusolaj, karnauba viasz, sztearinból, Polidon, hidrolizált csillagfürt fehérje kivonat, természetes búzafehérje gliadin, trietanol-amin, fenoxi-etanolt és ethylhexylglycerin, hidroxi-etil-cellulóz, citromsav, peptid komplexek A-4, A-6.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Peptides Fekete Szempilla Festék


Ár: 3 200 Ft

A PETID LASHES peptideket tartalmazó barna színű szempillaspirál. A kényelmesen használható keféjével minden egyes szempilla külön festhető, ettől tekintete világossá és kifejezővé válik. A szempillaspirál peptid tartalmának köszönhetően táplálja a szempillákat, javítja struktúrájukat, csökkenti a töredezést és aktívan hozzájárul növekedésükben, megújulásukban.

A PETID LASHES peptideket tartalmazó szempillaspirál használata megőrzi a szempillák szépségét, egészségét miközben tekintetét ellenállhatatlanná teszi.

Aktív összetevők: Neovitin ® bio-anti-oxidációs komplex – szabadalommal védett technológia, amely a ginzeng gyökér sejtanyagra gyakorolt biokultivációs hatásának köszönhetően kifejezetten aktív hatás érhető el. A Neovitin aktív összetevői nem csak az antioxidáns enzimek termelődését segítik a szervezetben, hanem egyidejűleg az interferonét is. Ez gátolja a sejtek membránjaiban létrejövő lipid-peroxidációs reakciót, erősíti a szöveteket, így növelve a szervezet adaptív erőforrásait.

Ugrás a lap tetejére>>