X
 
Nyitólap | Kapcsolat : info@peptidek.hu ; +36(30)-998-7341
Egyéb termékek:

Kövess minket Facebook-on is!

Tájékoztató dokumentumok:

Tartalmi nyilatkozat:

Hivalatos weboldal:
http://npcriz.ru/'!

Termékek - Peptid bioregulátor - Peptidek.hu

- A termékek megrendelésének nem előfeltétele a regisztráció!

Új termékkategória!
peptidek peptidek peptidek
peptidek
Folyékony peptidek
Lingval peptidek
Kapszulás peptidek

Szintetizált kapszulás peptidek
Új termékkategória! Új termékek!
peptidek
peptidek peptidek peptidek
Orr- és szemcsepp peptidek
Mesotel termékek belső használatra
Mesotel termékek külső használatra
Étrendkiegészítők
Új termékek!
peptidek peptidek peptidek peptidek
Fitoteák
Ájurvédikus teák
Reviline peptid nanotech sejt-kozmetika
Fog- és szájápolási termékek
Új termékek! Új termékek! Új termékek!
peptidek peptidek peptidek peptidek
Hajápolás és tisztálkodás
Dekoratív kozmetika
Revilab termékek
Reviline Pro Kompliment bőr krémek
Új termékkategória!
peptidek
Testsúly normalizálás

 - Dekorativ kozmetika

peptidek

Krém-balzsam a csodálatos szempillákért


Ár: 3 200 Ft

Krém-balzsam táplálja és erősíti a szempillákat a gyökerüktől kezdve. Helyreállítja annak szerkezetét és színét, elősegíti a növekedést és javítja a megjelenését. Krém-balzsam szempillaspirál visszaállítja a szempillák egészséges ragyogását, vastagságát és sűrűségét.

Összetevők: tisztított víz, ricinusolaj, ciklopentasziloxán polipropilsilseskvioksan, candelilla viasz, polivinil-pirrolidon-vinil-acetát kopolimer, propilén-glikol, bioantioksidantny összetett "Neovitin" , sorbitanizostearat, hidrogénezett ricinusolaj, cerezin, méhviasz, cetil-alkohol, magnézium-alumínium-szilikát, PEG- 40 hidrogénezett ricinusolaj, karnauba viasz, sztearinból, Polidon, hidrolizált csillagfürt fehérje kivonat, természetes búzafehérje gliadin, trietanol-amin, fenoxi-etanolt és ethylhexylglycerin, hidroxi-etil-cellulóz, citromsav, peptid komplexek A-4, A-6.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Peptides Fekete Szempilla Festék


Ár: 3 200 Ft

A PETID LASHES peptideket tartalmazó barna színű szempillaspirál. A kényelmesen használható keféjével minden egyes szempilla külön festhető, ettől tekintete világossá és kifejezővé válik. A szempillaspirál peptid tartalmának köszönhetően táplálja a szempillákat, javítja struktúrájukat, csökkenti a töredezést és aktívan hozzájárul növekedésükben, megújulásukban.

A PETID LASHES peptideket tartalmazó szempillaspirál használata megőrzi a szempillák szépségét, egészségét miközben tekintetét ellenállhatatlanná teszi.

Aktív összetevők: Neovitin bio-anti-oxidációs komplex – szabadalommal védett technológia, amely a ginzeng gyökér sejtanyagra gyakorolt biokultivációs hatásának köszönhetően kifejezetten aktív hatás érhető el. A Neovitin aktív összetevői nem csak az antioxidáns enzimek termelődését segítik a szervezetben, hanem egyidejűleg az interferonét is. Ez gátolja a sejtek membránjaiban létrejövő lipid-peroxidációs reakciót, erősíti a szöveteket, így növelve a szervezet adaptív erőforrásait.

Ugrás a lap tetejére>>