Termékek - Peptid bioregulátor - Peptidek.hu
X
 
Nyitólap | Kapcsolat : info@peptidek.hu ; +36(30)-998-7341
Legújabb termékeink:

Egyéb termékek:

Kövess minket Facebook-on is!Tájékoztató dokumentumok:

Tartalmi nyilatkozat:

Hivalatos weboldal:
http://npcriz.ru/'!

Termékek - Peptid bioregulátor - Peptidek.hu

- A termékek megrendelésének nem előfeltétele a regisztráció!

peptidek peptidek peptidek
peptidek
Folyékony peptidek
Reviform fogyókúra
Kapszulás peptidek

Szintetizált kapszulás peptidek
Új termékcsoport!
peptidek
peptidek peptidek peptidek
Citaminok
Mesotel termékek belső használatra
Mesotel termékek külső használatra
Étrendkiegészítők
peptidek peptidek peptidek peptidek
Fitoteák
Ájurvédikus teák
Reviline peptid nanotech sejt-kozmetika
Fog- és szájápolási termékek
peptidek peptidek peptidek peptidek
Hajápolás és tisztálkodás
Dekoratív kozmetika
Amitabs termékek
Revilab termékek
peptidek
Reviline Pro Kompliment bőr krémek

 - Kapszulás peptidek - Leírás

Ugrás a kapszulás termékekre>>

Természetes rövid peptidek

Legújabb ismereteink szerint, a szövet specifikus rövid peptidei összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel, előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását. Az idővel és az élet múlásával kialakuló peptidhiány jelentősen felgyorsítja a szövetek elhasználódását és a szervezet öregedését. A helyzet az, hogy a sejtek és szövetek adekvát működéséhez adekvát peptid mennyiség szükséges, amelyek fenntartják a gének működését optimális üzemmódban. A különböző sejtekben működő peptidek azokban is szintetizálódnak.

Ezért az életkor előrehaladtával a sejtek működése megbomlik, ezáltal megbomlik a peptidek újratermelése, aminek következtében a sejtfunkciók újfent kárt szenvednek. A szövetek degenerációja erősödik, ami végső soron klinikai esetet jelent. Ezért a rövid peptidek használata az egyik legfontosabb innováció a gyógyászatban és jelentősen képes lassítani az öregedés folyamatát, köszönhetően a szövetek proliferációjának és regenerációjának ösztönzése, valamint sejtszám növelésük révén. Még egy fontos előnye a peptideknek a daganatellenes hatás. 

Jelenleg a peptidek használata a legjobb kompromisszum nélküli megoldás a daganatos betegségek megelőzése  és  revitalizációja  területén, mivel lehetőséget teremt a sejtek és szövetek megújítására. Nemcsak a ciklikus folyamatok szabályozásával és összehangolásával éri ezt el, hanem a szövet-újjáépítő rendellenesség nélküli sejtosztódás bővülő lehetőségével is.

Gyakorlatból tudjuk, hogy a rövid regulátor peptidek nem transzformálódnak az emésztő rendszerben, ezért könnyen és nyugodtan használhatja szinte bárki, mivel a szernek nincs mellékhatása. 

A természetes peptidek hatásukat egyenletesen fejtik ki, mivel a szövetek irányából jövő visszajelzésekhez bizonyos mennyiségű peptid felhalmozásra van szükség (homing hatás) a hiány feltöltése céljából. A sejtek csak ezután kezdik visszaállítani normális működőképességüket „megállítva a hintázást és az összes folyamatot az arany középútra terelve” (V. Kh. Khavinson, 2009)

- Kapszulás peptidek - Termékek

peptidek

Bonomarlot


Ár: 17 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 38 700 Ft - 60 kapszulás

Kiszerelése: 20 vagy 60 db kapszula

Leírás

A BONOMARLOT fiatal állatok csontvelőjéből nyert komplex peptid frakció. Az izolált peptidek célzott és szelektív hatással vannak a vérképző rendszer sejtjeire, normalizálja az anyagcseréjüket, ezáltal javítja azok funkcionális aktivitását. A BONOMARLOT hatékonyságát klinikai vizsgálatban bizonyították. A BONOMARLOT nagymértékben hozzájárult a vérképző rendszer helyreállításához különböző eredetű sérülések esetén (szélsőséges környezeti tényezők, betegségek után, vérszegénység, alultápláltság, valamint az öregedés).

Alkalmazható:

  • Különböző eredetű vérszegénység esetén
  • Rákos betegek kiegészítő kezeléséhez
  • hiányos táplálkozásból adódó problémák esetén

Használata: napi 1-2 alkalommal, 1-2 kapszula étkezés közben. Kúra időtartama 30 nap. A kúrát 4-6 havonta célszerű ismételni.

 

Összetétel:

A-20 (csontvelő peptidek) peptid komplex, mikrokristályos cellulóz (E460), zselatin (a kapszulázáshoz), cukorrépa (töltőanyag), laktóz (segédanyag nedvesítőszer), keményítő (stabilizátor), Tween 80 (emulgeálószer), titán-dioxid (E171, kapszula színezék).

A napi adag 2 kapszula tartalmaz: 20 mg A-20 (csontvelő peptid) peptid komplexet.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Bonothyrk - (Új termék)


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Kiszerelése: 20 vagy 60 db kapszula

Leírás

A BONOTHYRK fiatal állatok mellékpajzsmirigyből nyert komplex peptid frakció. Az izolált peptidek célzott és szelektív hatással vannak a mellékpajzsmirigy sejtjeire, normalizálja az anyagcseréjüket, ezáltal javítja azok funkcionális aktivitását. A BONOTHYRK hatékonyságát klinikai vizsgálatban bizonyították. A BONOTHYRK nagymértékben hozzájárult a különböző eredetű mellékpajzsmirigy rendellenességek helyreállításához beleértve hyperparathyreosis, beleértve a csontritkulást, vesekő, izomgyengeség, valamint hypoparathyreosisban, beleértve hypocalcaemia, izomgörcsök, izommerevség.

Alkalmazható:

  • csontritkulás esetén
  • csont ásványianyag-vesztés esetén
  • ha a mellékpajzsmirigy hyperplasia izomgyengeséget okoz
  • a hasfájás, izomgörcsök, zsibbadás, hypocalcaemia okozta izom görcsök esetén

Használata: napi 1-2 alkalommal, 1-2 kapszula étkezés közben. Kúra időtartama 30 nap. A kúrát 4-6 havonta célszerű ismételni.

 

Összetétel:

A-21 (mellékpajzsmirigy peptid) peptid komplex, mikrokristályos cellulóz (E460), zselatin (a kapszulázáshoz), cukorrépa (töltőanyag), laktóz (töltőanyag), keményítő (stabilizátor), Tween 80 (emulgeálószer), titán-dioxid (E171, kapszula színezék).

A napi adag 2 kapszula tartalmaz: 20 mg A-21 (mellékpajzsmirigy peptid) peptid komplexet.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Glandokort


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

A komplex peptid frakciót fiatal állatok mellékveséjéből nyerjük. Az izolált peptidek szelektív hatással vannak mellékvese sejtjeire.

Normalizálja a sejtek anyagcseréjét, fokozza azok funkcionális aktivitását. Az NPCRIZ orosz professzorai klinikai vizsgálat során állapították meg a "Glandakort" hatékonyságát.

Segít helyreállítani a hormon háztartás állapotát és az endokrin rendszer működését, amit különböző eredetű behatások érték (szélsőséges környezeti tényezők, fizikai vagy érzelmi stressz, egészségtelen táplálkozás, öregedés).

Összetétele: (1 kapszula)
peptid komplex A-17 (mellékvese peptidek), mikrokristályos cellulóz, zselatin (a kapszulához), cukorrépa (kötő-, töltőanyag), laktóz (excipiens nedvesítő szer), keményítő (stabilizátor), Tween 80 (emulgeálószer), titán-dioxid (E171, kapszula színezék). A napi adag tartalmaz: (2 kapszula) 20 mg peptid komplex A-17.

Ajánlott:
Fizikai és érzelmi stressz okozta problémák leküzdésére Egészségtelen táplálkozás hatásainak csökkentésére sérült hormonháztartás megsegítése Használata:
felnőttek napi 1-2 alkalommal 1-2 kapszula étkezés közben. Kúra időtartama - 1 hónap. Évente 2-3x ismételni.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Testoluten


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

A peptid komplexumot fiatal állatok heréiből nyerik. Az izolált peptidek, szelektív hatással rendelkeznek a férfi reproduktív rendszerre. Javítja a funkcionalitást és a kapacitást. Növeli spermiumok mozgékonyságát. "Testoluten" segít helyreállítani a komplex férfi reproduktív rendszer működését, miközben csökkenti a tesztoszteron szintet a vérben, és ezt az idősebb korosztály számára is biztosítjat.

Összetétele: peptid komplex A-13, mikrokristályos cellulóz (E460), laktóz, kalcium-sztearát sztearát (E470)

Kiszerelése: 20 db, vagy 60 db kapszula

Hatása:
- fokozza a funkcionalitást
- normalizálja a férfi hormon háztartást
- növeli a libidót
- növeli a spermiumok mozgékonyságát

Szedése: 1-2 kapszula, napi 1-2 alkalommal étkezés közben 1 hónapig.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Gotratiks


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Fiatal állatok tricepsz izmából nyert peptid frakció. Az izolált peptidek szelektív hatással vannak a szívizomsejtekre, normalizálja az anyagcserét, növeli a funkcionális aktivitást.

Növeli az izomszövet kapacitását és csökkenti az izmok terhelés alatti fáradságát. Beleértve a sport és különböző nagy fizikai aktivitást igénylő feladatokat.

Kiszerelése: 20, 60 darab kapszula

Összetétel: A-18 peptid komplex, mikrokristályos cellulóz, cukorrépa, laktóz, keményítő, Tween-80.

Ajánlott: sportolóknak és egyéni fizikai munkák alatt, hogy növelje az izomszövet tartalék kapacitását és csökkentse annak fáradtságát.

Használat: napi 1-2 kapszula étkezés közben. Ajánlott kúra időtartama 1 hónap.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Taxorest


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Hörgők nyálkahártyájából származó peptideket tartalmaz.

Az izolált peptidek szelektív hatással vannak a hörgők nyálkahártyája sejtjeire. Normalizálja az anyagcserét, növelik a sejtek funkcionális aktivitását.

Klinikai vizsgálatok igazolták a "Taksorest" hatékonyságát. Segít helyreállítani a hörgők funkcionális aktivitását a különböző eredetű károsodások esetén ( akut és krónikus betegségek, a légúti rendszer fertőzések és nem fertőző eredetű betegségek, beleértve a krónikus hörghurut és bronchitis dohányosok a bronchiális asztma), hogy fenntartsák a légutakat funkcióját.

Kiszerelése: 20 db

Összetétele: A-19 peptid komplex, mikrokristályos cellulóz, cukorrépa, laktóz, keményítő, a Tween-80.

AJÁNLOTT:
• krónikus bronchitis
• bronchitis dohányos
• bronchiális asztma
• krónikus obstruktív tüdőbetegség
• krónikus szívelégtelenségben
• A hörgők és a tüdő különböző betegségei

Alkalmazása: napi 1-2 kapszula étkezés közben. A kúra időtartama 1-3 hónap, érdemes évenként több kúrát is elvégezni.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Chitomur


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Fiatal állatok hugyhólyagából nyert készítmény. A peptidek szelektíven hatnak a húgyhólyag sejtjeire és normalizálják azok anyagcseréjét, javítja a záróizom tónusát. "Chitomur" hatékonyságát klinikai tanulmány bizonyította. Visszaállítja a húgyhólyag funkció csökkenéseit ( menopauza nőknél, prosztata betegségek férfiaknál, szélsőséges környezeti tényezők, alultápláltság, és öregedés).

- Összetétel: peptid komplex A-12 (hólyag peptidek), mikrokristályos cellulóz (E460), cukorrépa, a laktóz, a keményítő, Tween-80.

Az alábbi betegségek esetén ajánlott:
- Krónikus cystitis,
- vizeletürítési gondok prosztata betegség esetén,
- menopauza,
- hólyag problémák,
- Vizelet-inkontinencia,

- Kiszerelés: 20, 60 kapszula

- Használat: felnőtteknek napi 1-2 kapszula 1-2 alkalommal étkezés közben. Kúra időtartama 1 hónap.

A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosa véleményét!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Chelohart


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Fiatal állatok szívizomzatából nyert készítmény. A peptidek szelektíven hatnak a szívizom sejtjeire és normalizálják azok anyagcseréjét, javítja a szívizom tónusát. "Chelohart" hatékonyságát klinikai tanulmány bizonyította. Visszaállítja a szívizom funkció csökkenéseit (kardiomiociták, a myocardialis hipertrófia, a szívkoszorúér-betegség, magas vérnyomás).

- Összetétel: peptid komplex A-14 (szívizom peptidek), mikrokristályos cellulóz (E460), cukorrépa cukor, laktóz, keményítő, Tween-80.

Az alábbi betegségek esetén ajánlott:
- Szívkoszorúér-betegség,
- Hypertonia betegség,
- Szívizomgyulladás,
- cardio postinfarctusos,
- szívizom különböző eredetű betegségei,
- Szívelégtelenség,

- Kiszerelés: 20, 60 kapszula

- Használat: felnőtteknek napi 1-2 kapszula 1-2 alkalommal étkezés közben. Kúra időtartama 1 hónap.

A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosa véleményét!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Zhenoluten


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Fiatal állatok petefészkéből nyert készítmény. A peptidek szelektíven hatnak a petefészek sejtjeire és normalizálják azok anyagcseréjét, indukálják a petesejtek érését, stabilizálja a ciklust. "Zhenoluten" hatékonyságát klinikai tanulmány bizonyította. Visszaállítja a különböző petefészek betegségek okozta funkció csökkenést (menstruációs zavarok, menopauzás rendellenességek, női terméketlenség okozta hormonális zavarok, optimalizálja a reproduktív rendszer működését idősebb hölgyeknél is. Összetétel: mikrokristályos cellulóz (E460), cukorrépa, a laktóz, a keményítő, peptid komplex A-15 (petefészek peptidek) Tween-80-

Az alábbi betegségek esetén ajánlott:
- Zavar a petefészkek,
- menstruációs szabálytalanságok,
- endometriózis,
- női terméketlenség,
- menopauzás rendellenességek,
- hormon-függő betegségek, a női reproduktív rendszer,
- Csökkent libidó,

- Kiszerelés: 20, 60 kapszula

- Használat: felnőtteknek napi 1-2 kapszula 1-2 alkalommal étkezés közben. Kúra időtartama 1 hónap.

A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosa véleményét!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Libidon


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Fiatal állatok prosztatamirigyéből nyert készítmény. A peptidek szelektíven hatnak a prosztata sejtjeire és normalizálják azok anyagcseréjét. "Libidon" hatékonyságát klinikai tanulmány bizonyította. Visszaállítja a különböző prosztata betegségek okozta funkció csökkenést ( jóindulatú prosztata-megnagyobbodás, prosztata adenoma, krónikus prosztatagyulladás, valamint segít fenntartani a reproduktív rendszer működését idősebb férfiaknál).

- Összetétel: mikrokristályos cellulóz (E460), cukorrépa, a laktóz, a keményítő, peptid komplex A-16 (prosztata peptidek), Tween-80

Az alábbi betegségek esetén ajánlott:
- A krónikus prosztatagyulladás,
- BPH,
- Merevedési zavar,
- Csökkent sperma minőségére,
- Csökkent libidó,
- Férfi meddőség,

- Kiszerelés: 20,60 kapszula

- Használat: felnőtteknek napi 1-2 kapszula 1-2 alkalommal étkezés közben. Kúra időtartama 1 hónap. A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosa véleményét!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Endoluten


Ár: 30 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 73 700 Ft - 60 kapszulás

- Termék leírása: Komplex polipeptid frakciókat tartalmaz. Alkalmazásakor szelektív és célzott hatást gyakorol az epifízis sejtjeire, normalizálja a melatonin szintézisének folyamatát és a neuroendokrin rendszer működését, szabályozva a szervezet összes ciklikus folyamatát, helyreállítva az antioxidációs és immunstátuszt. Ez az egyetlen készítmény, amely 42%-al hosszabbítja meg a szervezet sejtjeinek élettartalmát.

- Javaslat: • a neuroendokrin rendszer működésének normalizálása
• az összes ciklikus folyamat szabályozása a szervezetben
• a szervezet „biológiai órájának” szinkronizálása
• a reproduktív rendszer működésének normalizálása
• a menopauza késleltetése és tüneteinek enyhítése

- Kiszerelés: 20,60 kapszula

- Alkalmazása: Felnőtteknek 1-2-kapszulla naponta 1-2 alkalommal evés közben. 30 napos kúra javasolt, amely 4-6 havonta ismételhető.

- Ellenjavallat: egyéni érzékenység, terhesség, szoptatás.

- Tárolás: gyermekektől elzárva, száraz, fénytől védett helyen, hőmérséklet +2C° és +25C° között.

- Szavatossági idő: a gyártástól számított 5 év.
A készítmények nem gyógyszerek!
A szer használata előtt kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Pielotax


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás

Komplex polipeptid frakciókat tartalmaz. Szelektív, célirányos hatása van a vese sejtjeire. A készítmény használata normalizálja az anyagcsere folyamatokat és szabályozza a vizeletkiválasztó rendszer működését.

- Javaslat:
• normalizálja a húgyuti funkciókat
• krónikus vesemedencegyulladás
• interstitialis nephritis, glomerulonephritis
• különböző eredetű tubulopatia
• húgyuti rendellenességekvese
• kövesség
• veseelégtelenség

- Alkalmazása: felnőtteknek 1-2-kapszulla naponta 1-2 alkalommal evés közben. 30 napos kúra javasolt, amely 4-6 havonta ismételhető. Mellékhatása nincs!

- Ellenjavallat: egyéni érzékenység, terhesség, szoptatás.

- Tárolás: gyermekektől elzárva, száraz, fénytől védett helyen, hőmérséklet +2C° és +25C° között.

- Szavatossági idő: a gyártástól számított 5 év.
A készítmények nem gyógyszerek!
A szer használata előtt kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Stamakort


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Komplex polipeptid frakciókat tartalmaz. Szelektív és célzott hatása van a gyomor nyálkahártyáját alkotó sejtekre, normalizálja az anyagcsere funkciókat.

- Javaslat:
• a tápcsatorna funkcióinak normalizálása
• a gyomorhurut és a gyomorfekély megelőzése
• felgyorsítja a gyomor nyálkahártyájának gyógyulását
• a gyomorban képződő polip kezelése
• gyomorrák megelőzése (anatsidnom gastritis)
• gyomorégés, böfögés és egyéb emésztési problémák esetén

- Alkalmazása: felnőtteknek 1-2-kapszulla naponta 1-2 alkalommal evés közben. 30 napos kúra javasolt, amely 4-6 havonta ismételhető. Mellékhatása nincs!

- Ellenjavallat: egyéni érzékenység, terhesség, szoptatás.

- Tárolás: gyermekektől elzárva, száraz, fénytől védett helyen, hőmérséklet +2C° és +25C° között.

- Szavatossági idő: a gyártástól számított 5 év.
A készítmények nem gyógyszerek!
A szer használata előtt kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Vizoluten


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Polipeptid frakciókat tartalmaz. Szelektív és célzott hatással van a retina, a sugárizom és a kötőhártya sejtjeire. Normalizálja az anyagcsere funkciókat, szabályozza a vizuális elemző rendszer működését.

Javaslat:
• a vizuális elemző rendszer működésének normalizálása
• görcs enyhítése
• zöld hályog és szürke hályog kialakulásának kezdeti szakaszában
• cukorbetegség és magas vérnyomás okozta retinopathia
• látómező beszűkülés
• degeneráció és retina leválás
• látóideg sorvadás

- Alkalmazása: felnőtteknek 1-2-kapszulla naponta 1-2 alkalommal evés közben. 30 napos kúra javasolt, amely 4-6 havonta ismételhető. Mellékhatása nincs!

- Ellenjavallat: egyéni érzékenység, terhesség, szoptatás.

- Tárolás: gyermekektől elzárva, száraz, fénytől védett helyen, hőmérséklet +2C° és +25C° között.

- Szavatossági idő: a gyártástól számított 5 év.
A készítmények nem gyógyszerek!
A szer használata előtt kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Cerluten


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Természetes peptid frakciók komplexuma, mely kiválasztott peptidek szelektív hatással vannak az agy és az idegrendszer sejtjeire, regenerálják és szabályozzák az agy és az idegrendszer sejtjeit, optimalizálják a szövetek sejt-anyagcseréjét, funkcióját, valamint az agy és idegrendszer funkcióit.

- Összetétele: PETIDES komplexum "A 5"(agyi peptidek), mikrokristályos cellulóz, laktóz, Ca sztearát

A Cerluten nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő természetes peptid hatóanyag a következő problémák esetében javulást idéz elő:

- idegrendszeri és agyi eredetű betegségek (agyi aktivitást normalizálja, szabályozza működését),
- károsodott memória és koncentrálóképesség zavara,
- agyi érelmeszesedés,
- stroke utáni kezelés,
- Alzheimer- és Parkinson-kór,
- krónikus fáradtság szindróma,
- depresszió,
- idegfájdalmak és ideggyulladás

- Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Sigumir


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Természetes peptid frakciók komplexuma, mely kiválasztott peptidek szelektív hatással vannak a porcos és csontos szövetek sejtjeire regenerálják, és szabályozzák a porc, ízület és csontszövetek sejtjeit, optimalizálják a szövetek sejt-anyagcseréjét, funkcióját, valamint az ízületek és gerinc funkcióit.

- Összetétele: PETIDES komplexum "A 4"(porc peptidek), mikrokristályos cellulóz, laktóz, Ca sztearát

A Sigumir nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő természetes peptid hatóanyag a következő problémák esetében javulást idéz elő:

- Gerincbetegségek,
- reuma,
- csontritkulás,
- köszvény,
- ízületi gyulladások (arthritis),
- ízületi kopás és gyulladás,
- osteochondrosis

- Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Suprefort


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Természetes peptid frakciók komplexuma., mely kiválasztott peptidek szelektív hatással vannak a hasnyálmirigy sejtjeire, regenerálják és szabályozzák a hasnyálmirigy sejtjeit, optimalizálják a szövetek sejtanyagcseréjét, valamint a pajzsmirigy funkcióit.

- Összetétele: PEPTIDES komplexum "A 1"(hasnyálmirigy peptidek), mikrokristályos cellulóz, laktóz, Ca sztearát

A Suprefort nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő természetes peptid hatóanyag a következő problémák esetében javulást idéz elő:

- hasnyálmirigy funkció zavar,
- krónikus hasnyálmirigy-gyulladás,
- hasnyálmirigy-elégtelenség,
- a lipid és szénhidrát anyagcsere normalizálása,
- cukorbetegség,
- emésztési folyamatok korrekciója

- Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Svetinorm


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Természetes peptid frakciók komplexuma., mely kiválasztott peptidek szelektív hatással vannak a máj sejtjeire, regenerálják és szabályozzák a máj sejtjeit, optimalizálják a szövetek sejtanyagcseréjét, funkcióját, valamint a máj funkcióit.

- Összetétele: PETIDES komplexum "A 7"(máj peptidek), mikrokristályos cellulóz, laktóz, Ca sztearát

A Svetinorm nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő természetes peptid hatóanyag a következő problémák esetében javulást idéz elő:

- különböző máj-epe anyagcserezavarok korrekciója,
- csökkent májfunkció,
- különböző eredetű krónikus májgyulladások,
- mérgezés,
- krónikus mérgezések,
- különböző eredetű bőrbetegségek,
- sárgaság, korrigálja a kórós zsíranyagcserét,
- ezáltal gyógyítja az érelmeszesedést,
- elhízást,
- cukorbetegséget

- Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Tireogen


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Természetes peptid frakciók komplexuma., mely kiválasztott peptidek szelektív hatással vannak a pajzsmirigy sejtjeire, regenerálják és szabályozzák a pajzsmirigy sejtjeit, optimalizálják a szövetek sejt-anyagcseréjét, valamint a pajzsmirigy funkcióit.

- Összetétele: PETIDES komplexum "A 2"(pajzsmirigy peptidek), mikrokristályos cellulóz, laktóz, Ca sztearát

A Thyreogen nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő természetes peptid hatóanyag a következő problémák esetében javulást idéz elő:

- pajzsmirigy betegségek (az ezekből eredő másodlagos betegségek)
- anyagcserezavarok,
- metabolikus zavarok (hormonális problémák, hormonszabályozás visszaállítása),
- pajzsmirigy csökkent vagy fokozott működése (hypo-és hyperthyreosis),
- golyva,
- autoimmun pajzsmirigy-gyulladás,
- pajzsmirigy betegségek megelőzése

- Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Ventfort


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Természetes peptid frakciók komplexuma, amely a fiatal állatok érfalából nyert kivonat. Szelektív hatással van a különböző érfal sejtekre, szabályozza a sejten belüli anyagcserét, valamint az érrendszer működését. A klinikai kísérletek eredményei igazolták a "Ventofort" jótékony hatását az érrendszer helyreállításában a különböző megbetegedések után: pl. kóros állapotok során, amelyek érrendszeri zavarhoz vezetnek, szélsőséges külső környezeti tényezők károsító hatása ellen, alultápláltság esetén, az öregedési folyamat lassításában valamint dyslipidaemia –ban (zsíranyagcsere zavarban) szenvedőknél.

- Összetétele: PETIDES komplexum "A 3"(érfal peptidek), mikrokristályos cellulóz, laktóz, Ca sztearát

- Az alábbi betegségek esetén ajánlott:
• magas vérnyomás
• érelmeszesedés a végtagokban
• endarteritis (érelzáródás, érszűkület következtében keletkezett gyulladás)
• agyi erek és agyi keringési zavarok, agyi érelmeszesedés
• szívkoszorúér betegség
• visszér
• aranyér
• különböző eredetű angiopáthiák (kis és nagy verőerek károsodása) esetén

- Kiszerelés: 20, 60 kapszula

- Használat: Szedése kóros állapot esetén ajánlott: negyedévente, 3-4 héten át, 1 kapszula naponta kétszer evés előtt. A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosa véleményét!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Vladonix


Ár: 12 700 Ft - 20 kapszulás
Ár: 30 700 Ft - 60 kapszulás

Természetes peptid frakciók komplexuma, mely kiválasztott peptidek szelektív hatással vannak az immunrendszer sejtjeire. Regenerálják és szabályozzák az immunrendszer sejtjeit, optimalizálják a szövetek sejtanyagcseréjét, funkcióját, valamint az immunrendszer funkcióit is.

- Összetétele: PEPTIDES komplexum "A-6"(timus peptidek), mikrokristályos cellulóz, laktóz, Ca sztearát

A Vladonix nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő természetes peptid hatóanyag a következő problémák esetében javulást idéz elő:

- primer és secunder immundeficiencia (első és másodlagos immunhiányos állapotok),
- daganatos betegségek preventív és utókezelésénél,
- krónikus mérgezések,
- szívroham és stroke utáni rehabilitáció,
- műtét utáni rehabilitáció,
- kúraszerű szervezet fiatalítási programok esetén.

- Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben

Ugrás a lap tetejére>>