X
 
Nyitólap | Kapcsolat : info@peptidek.hu ; +36(30)-998-7341
Egyéb termékek:

Kövess minket Facebook-on is!

Tájékoztató dokumentumok:

Tartalmi nyilatkozat:

Hivalatos weboldal:
http://npcriz.ru/'!

Termékek - Peptid bioregulátor - Peptidek.hu

- A termékek megrendelésének nem előfeltétele a regisztráció!

peptidek peptidek peptidek
peptidek
Folyékony peptidek
Lingval peptidek
Kapszulás peptidek

Szintetizált kapszulás peptidek
peptidek
peptidek peptidek peptidek
Orr- és szemcsepp peptidek
Mesotel termékek belső használatra
Mesotel termékek külső használatra
Étrendkiegészítők
peptidek peptidek peptidek peptidek
Fitoteák
Ájurvédikus teák
Reviline peptid nanotech sejt-kozmetika
Fog- és szájápolási termékek
peptidek peptidek peptidek peptidek
Hajápolás és tisztálkodás
Dekoratív kozmetika
Revilab termékek
Reviline Pro Kompliment bőr krémek
peptidek
Testsúly normalizálás

 - Kapszulás peptidek - Leírás

Ugrás a kapszulás termékekre>>

Természetes rövid peptidek

Legújabb ismereteink szerint, a szövet specifikus rövid peptidei összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel, előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását. Az idővel és az élet múlásával kialakuló peptidhiány jelentősen felgyorsítja a szövetek elhasználódását és a szervezet öregedését. A helyzet az, hogy a sejtek és szövetek adekvát működéséhez adekvát peptid mennyiség szükséges, amelyek fenntartják a gének működését optimális üzemmódban. A különböző sejtekben működő peptidek azokban is szintetizálódnak.

Ezért az életkor előrehaladtával a sejtek működése megbomlik, ezáltal megbomlik a peptidek újratermelése, aminek következtében a sejtfunkciók újfent kárt szenvednek. A szövetek degenerációja erősödik, ami végső soron klinikai esetet jelent. Ezért a rövid peptidek használata az egyik legfontosabb innováció a gyógyászatban és jelentősen képes lassítani az öregedés folyamatát, köszönhetően a szövetek proliferációjának és regenerációjának ösztönzése, valamint sejtszám növelésük révén. Még egy fontos előnye a peptideknek a daganatellenes hatás. 

Jelenleg a peptidek használata a legjobb kompromisszum nélküli megoldás a daganatos betegségek megelőzése  és  revitalizációja  területén, mivel lehetőséget teremt a sejtek és szövetek megújítására. Nemcsak a ciklikus folyamatok szabályozásával és összehangolásával éri ezt el, hanem a szövet-újjáépítő rendellenesség nélküli sejtosztódás bővülő lehetőségével is.

Gyakorlatból tudjuk, hogy a rövid regulátor peptidek nem transzformálódnak az emésztő rendszerben, ezért könnyen és nyugodtan használhatja szinte bárki, mivel a szernek nincs mellékhatása. 

A természetes peptidek hatásukat egyenletesen fejtik ki, mivel a szövetek irányából jövő visszajelzésekhez bizonyos mennyiségű peptid felhalmozásra van szükség (homing hatás) a hiány feltöltése céljából. A sejtek csak ezután kezdik visszaállítani normális működőképességüket „megállítva a hintázást és az összes folyamatot az arany középútra terelve” (V. Kh. Khavinson, 2009)

- Kapszulás peptidek - Termékek

peptidek

Bonomarlot


Ár: 18 401 Ft - 20 db (Egységár: 920 Ft / db)
Ár: 45 051 Ft - 60 db (Egységár: 751 Ft / db)

Kiszerelése: 20 vagy 60 db kapszula

Leírás

A BONOMARLOT fiatal állatok csontvelőjéből nyert komplex peptid frakció. Az izolált peptidek célzott és szelektív hatással lehetnek a vérképző rendszer sejtjeire, normalizálhatja az anyagcseréjüket, ezáltal javíthatja azok funkcionális aktivitását. A BONOMARLOT hatékonyságát klinikai vizsgálatban bizonyították. A BONOMARLOT nagymértékben hozzájárult a vérképző rendszer helyreállításához különböző eredetű sérülések esetén (szélsőséges környezeti tényezők, betegségek után, vérszegénység, alultápláltság, valamint az öregedés).

Alkalmazható:

  • Különböző eredetű vérszegénység esetén
  • Rákos betegek kiegészítő kezeléséhez
  • hiányos táplálkozásból adódó problémák esetén

Használata: napi 1-2 alkalommal, 1-2 kapszula étkezés közben. Kúra időtartama 30 nap. A kúrát 4-6 havonta célszerű ismételni.

 

Összetétel:

A-20 (csontvelő peptidek) peptid komplex, mikrokristályos cellulóz (E460), zselatin (a kapszulázáshoz), cukorrépa (töltőanyag), laktóz (segédanyag nedvesítőszer), keményítő (stabilizátor), Tween 80 (emulgeálószer), titán-dioxid (E171, kapszula színezék).

A napi adag 2 kapszula tartalmaz: 20 mg A-20 (csontvelő peptid) peptid komplexet.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Bonothyrk


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Kiszerelése: 20 vagy 60 db kapszula

Leírás

A BONOTHYRK fiatal állatok mellékpajzsmirigyből nyert komplex peptid frakció. Az izolált peptidek célzott és szelektív hatással lehetnek a mellékpajzsmirigy sejtjeire, normalizálhatja az anyagcseréjüket, ezáltal javíthatja azok funkcionális aktivitását. A BONOTHYRK hatékonyságát klinikai vizsgálatban bizonyították. A BONOTHYRK nagymértékben hozzájárult a különböző eredetű mellékpajzsmirigy rendellenességek helyreállításához beleértve hyperparathyreosis, beleértve a csontritkulást, vesekő, izomgyengeség, valamint hypoparathyreosisban, beleértve hypocalcaemia, izomgörcsök, izommerevség.

Alkalmazható:

  • csontritkulás esetén
  • csont ásványianyag-vesztés esetén
  • ha a mellékpajzsmirigy hyperplasia izomgyengeséget okoz
  • a hasfájás, izomgörcsök, zsibbadás, hypocalcaemia okozta izom görcsök esetén

Használata: napi 1-2 alkalommal, 1-2 kapszula étkezés közben. Kúra időtartama 30 nap. A kúrát 4-6 havonta célszerű ismételni.

 

Összetétel:

A-21 (mellékpajzsmirigy peptid) peptid komplex, mikrokristályos cellulóz (E460), zselatin (a kapszulázáshoz), cukorrépa (töltőanyag), laktóz (töltőanyag), keményítő (stabilizátor), Tween 80 (emulgeálószer), titán-dioxid (E171, kapszula színezék).

A napi adag 2 kapszula tartalmaz: 20 mg A-21 (mellékpajzsmirigy peptid) peptid komplexet.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Glandokort


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

A komplex peptid frakciót fiatal állatok mellékveséjéből nyerjük. Az izolált peptidek szelektív hatással lehetnek mellékvese sejtjeire.

Normalizálhatja a sejtek anyagcseréjét, fokozhatja azok funkcionális aktivitását. Az NPCRIZ orosz professzorai klinikai vizsgálat során állapították meg a "Glandakort" hatékonyságát.

Segíthet helyreállítani a hormon háztartás állapotát és az endokrin rendszer működését, amit különböző eredetű behatások érték (szélsőséges környezeti tényezők, fizikai vagy érzelmi stressz, egészségtelen táplálkozás, öregedés).

Összetétele: (1 kapszula)
peptid komplex A-17 (mellékvese peptidek), mikrokristályos cellulóz, zselatin (a kapszulához), cukorrépa (kötő-, töltőanyag), laktóz (excipiens nedvesítő szer), keményítő (stabilizátor), Tween 80 (emulgeálószer), titán-dioxid (E171, kapszula színezék). A napi adag tartalmaz: (2 kapszula) 20 mg peptid komplex A-17.

Ajánlott:
Fizikai és érzelmi stressz okozta problémák leküzdésére Egészségtelen táplálkozás hatásainak csökkentésére sérült hormonháztartás megsegítése Használata:
felnőttek napi 1-2 alkalommal 1-2 kapszula étkezés közben. Kúra időtartama - 1 hónap. Évente 2-3x ismételni.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Testoluten


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

A peptid komplexumot fiatal állatok heréiből nyerik. Az izolált peptidek, szelektív hatással rendelkezhetnek a férfi reproduktív rendszerre. Javíthatja a funkcionalitást és a kapacitást. Növelheti spermiumok mozgékonyságát. "Testoluten" segíthet helyreállítani a komplex férfi reproduktív rendszer működését, miközben csökkentheti a tesztoszteron szintet a vérben, és ezt az idősebb korosztály számára is biztosítjat.

Összetétele: peptid komplex A-13, mikrokristályos cellulóz (E460), laktóz, kalcium-sztearát sztearát (E470)

Kiszerelése: 20 db, vagy 60 db kapszula

Hatása:
- fokozhatja a funkcionalitást
- normalizálhatja a férfi hormon háztartást
- növelheti a libidót
- növelheti a spermiumok mozgékonyságát

Szedése: 1-2 kapszula, napi 1-2 alkalommal étkezés közben 1 hónapig.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Gotratiks


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Fiatal állatok tricepsz izmából nyert peptid frakció. Az izolált peptidek szelektív hatással lehetnek a szívizomsejtekre, normalizálhatja az anyagcserét, növelheti a funkcionális aktivitást.

Növelheti az izomszövet kapacitását és csökkentheti az izmok terhelés alatti fáradságát. Beleértve a sport és különböző nagy fizikai aktivitást igénylő feladatokat.

Kiszerelése: 20, 60 darab kapszula

Összetétel: A-18 peptid komplex, mikrokristályos cellulóz, cukorrépa, laktóz, keményítő, Tween-80.

Ajánlott: sportolóknak és egyéni fizikai munkák alatt, hogy növelje az izomszövet tartalék kapacitását és csökkentse annak fáradtságát.

Használat: napi 1-2 kapszula étkezés közben. Ajánlott kúra időtartama 1 hónap.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Taxorest


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Hörgők nyálkahártyájából származó peptideket tartalmaz.

Az izolált peptidek szelektív hatással lehetnek a hörgők nyálkahártyája sejtjeire. Normalizálhatja az anyagcserét, növelhetik a sejtek funkcionális aktivitását.

Klinikai vizsgálatok igazolták a "Taksorest" hatékonyságát. Segíthet helyreállítani a hörgők funkcionális aktivitását a különböző eredetű károsodások esetén ( akut és krónikus betegségek, a légúti rendszer fertőzések és nem fertőző eredetű betegségek, beleértve a krónikus hörghurut és bronchitis dohányosok a bronchiális asztma), hogy fenntartsák a légutakat funkcióját.

Kiszerelése: 20 db

Összetétele: A-19 peptid komplex, mikrokristályos cellulóz, cukorrépa, laktóz, keményítő, a Tween-80.

AJÁNLOTT:
• krónikus bronchitis
• bronchitis dohányos
• bronchiális asztma
• krónikus obstruktív tüdőbetegség
• krónikus szívelégtelenségben
• A hörgők és a tüdő különböző betegségei

Alkalmazása: napi 1-2 kapszula étkezés közben. A kúra időtartama 1-3 hónap, érdemes évenként több kúrát is elvégezni.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Chitomur


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Fiatal állatok hugyhólyagából nyert készítmény. A peptidek szelektíven hathatnak a húgyhólyag sejtjeire és normalizálhatják azok anyagcseréjét, javíthatja a záróizom tónusát. "Chitomur" hatékonyságát klinikai tanulmány bizonyította. Visszaállíthatja a húgyhólyag funkció csökkenéseit ( menopauza nőknél, prosztata betegségek férfiaknál, szélsőséges környezeti tényezők, alultápláltság, és öregedés).

- Összetétel: peptid komplex A-12 (hólyag peptidek), mikrokristályos cellulóz (E460), cukorrépa, a laktóz, a keményítő, Tween-80.

Az alábbi betegségek esetén ajánlott:
- Krónikus cystitis,
- vizeletürítési gondok prosztata betegség esetén,
- menopauza,
- hólyag problémák,
- Vizelet-inkontinencia,

- Kiszerelés: 20, 60 kapszula

- Használat: felnőtteknek napi 1-2 kapszula 1-2 alkalommal étkezés közben. Kúra időtartama 1 hónap.

A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosa véleményét!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Chelohart


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Fiatal állatok szívizomzatából nyert készítmény. A peptidek szelektíven hathatnak a szívizom sejtjeire és normalizálhatják azok anyagcseréjét, javíthatja a szívizom tónusát. "Chelohart" hatékonyságát klinikai tanulmány bizonyította. Visszaállíthatja a szívizom funkció csökkenéseit (kardiomiociták, a myocardialis hipertrófia, a szívkoszorúér-betegség, magas vérnyomás).

- Összetétel: peptid komplex A-14 (szívizom peptidek), mikrokristályos cellulóz (E460), cukorrépa cukor, laktóz, keményítő, Tween-80.

Az alábbi betegségek esetén ajánlott:
- Szívkoszorúér-betegség,
- Hypertonia betegség,
- Szívizomgyulladás,
- cardio postinfarctusos,
- szívizom különböző eredetű betegségei,
- Szívelégtelenség,

- Kiszerelés: 20, 60 kapszula

- Használat: felnőtteknek napi 1-2 kapszula 1-2 alkalommal étkezés közben. Kúra időtartama 1 hónap.

A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosa véleményét!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Zhenoluten


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Fiatal állatok petefészkéből nyert készítmény. A peptidek szelektíven hathatnak a petefészek sejtjeire és normalizálhatják azok anyagcseréjét, indukálhatják a petesejtek érését, stabilizálhatja a ciklust. "Zhenoluten" hatékonyságát klinikai tanulmány bizonyította. Visszaállíthatja a különböző petefészek betegségek okozta funkció csökkenést (menstruációs zavarok, menopauzás rendellenességek, női terméketlenség okozta hormonális zavarok, optimalizálhatja a reproduktív rendszer működését idősebb hölgyeknél is. Összetétel: mikrokristályos cellulóz (E460), cukorrépa, a laktóz, a keményítő, peptid komplex A-15 (petefészek peptidek) Tween-80-

Az alábbi betegségek esetén ajánlott:
- Zavar a petefészkek,
- menstruációs szabálytalanságok,
- endometriózis,
- női terméketlenség,
- menopauzás rendellenességek,
- hormon-függő betegségek, a női reproduktív rendszer,
- Csökkent libidó,

- Kiszerelés: 20, 60 kapszula

- Használat: felnőtteknek napi 1-2 kapszula 1-2 alkalommal étkezés közben. Kúra időtartama 1 hónap.

A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosa véleményét!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Libidon


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Fiatal állatok prosztatamirigyéből nyert készítmény. A peptidek szelektíven hathatnak a prosztata sejtjeire és normalizálhatják azok anyagcseréjét. "Libidon" hatékonyságát klinikai tanulmány bizonyította. Visszaállíthatja a különböző prosztata betegségek okozta funkció csökkenést ( jóindulatú prosztata-megnagyobbodás, prosztata adenoma, krónikus prosztatagyulladás, valamint segíthet fenntartani a reproduktív rendszer működését idősebb férfiaknál).

- Összetétel: mikrokristályos cellulóz (E460), cukorrépa, a laktóz, a keményítő, peptid komplex A-16 (prosztata peptidek), Tween-80

Az alábbi betegségek esetén ajánlott:
- A krónikus prosztatagyulladás,
- BPH,
- Merevedési zavar,
- Csökkent sperma minőségére,
- Csökkent libidó,
- Férfi meddőség,

- Kiszerelés: 20,60 kapszula

- Használat: felnőtteknek napi 1-2 kapszula 1-2 alkalommal étkezés közben. Kúra időtartama 1 hónap. A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosa véleményét!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Endoluten


Ár: 30 701 Ft - 20 db (Egységár: 1 535 Ft / db)
Ár: 75 801 Ft - 60 db (Egységár: 1 263 Ft / db)

- Termék leírása: Komplex polipeptid frakciókat tartalmaz. Alkalmazásakor szelektív és célzott hatást gyakorolhat az epifízis sejtjeire, normalizálhatja a melatonin szintézisének folyamatát és a neuroendokrin rendszer működését, szabályozhatva a szervezet összes ciklikus folyamatát, helyreállíthatva az antioxidációs és immunstátuszt. Ez az egyetlen készítmény, amely 42%-al hosszabbíthatja meg a szervezet sejtjeinek élettartalmát.

- Javaslat: • a neuroendokrin rendszer működésének normalizálása
• az összes ciklikus folyamat szabályozása a szervezetben
• a szervezet „biológiai órájának” szinkronizálása
• a reproduktív rendszer működésének normalizálása
• a menopauza késleltetése és tüneteinek enyhítése

- Kiszerelés: 20,60 kapszula

- Alkalmazása: Felnőtteknek 1-2-kapszulla naponta 1-2 alkalommal evés közben. 30 napos kúra javasolt, amely 4-6 havonta ismételhető.

- Ellenjavallat: egyéni érzékenység, terhesség, szoptatás.

- Tárolás: gyermekektől elzárva, száraz, fénytől védett helyen, hőmérséklet +2C° és +25C° között.

- Szavatossági idő: a gyártástól számított 5 év.
A készítmények nem gyógyszerek!
A szer használata előtt kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Pielotax


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Komplex polipeptid frakciókat tartalmaz. Szelektív, célirányos hatása lehet a vese sejtjeire. A készítmény használata normalizálhatja az anyagcsere folyamatokat és szabályozhatja a vizeletkiválasztó rendszer működését.

- Javaslat:
• normalizálhatja a húgyuti funkciókat
• krónikus vesemedencegyulladás
• interstitialis nephritis, glomerulonephritis
• különböző eredetű tubulopatia
• húgyuti rendellenességekvese
• kövesség
• veseelégtelenség

- Alkalmazása: felnőtteknek 1-2-kapszulla naponta 1-2 alkalommal evés közben. 30 napos kúra javasolt, amely 4-6 havonta ismételhető. Mellékhatása nincs!

- Ellenjavallat: egyéni érzékenység, terhesség, szoptatás.

- Tárolás: gyermekektől elzárva, száraz, fénytől védett helyen, hőmérséklet +2C° és +25C° között.

- Szavatossági idő: a gyártástól számított 5 év.
A készítmények nem gyógyszerek!
A szer használata előtt kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Stamakort


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Komplex polipeptid frakciókat tartalmaz. Szelektív és célzott hatása lehet a gyomor nyálkahártyáját alkotó sejtekre, normalizálhatja az anyagcsere funkciókat.

- Javaslat:
• a tápcsatorna funkcióinak normalizálása
• a gyomorhurut és a gyomorfekély megelőzése
• felgyorsíthatja a gyomor nyálkahártyájának gyógyulását
• a gyomorban képződő polip kezelése
• gyomorrák megelőzése (anatsidnom gastritis)
• gyomorégés, böfögés és egyéb emésztési problémák esetén

- Alkalmazása: felnőtteknek 1-2-kapszulla naponta 1-2 alkalommal evés közben. 30 napos kúra javasolt, amely 4-6 havonta ismételhető. Mellékhatása nincs!

- Ellenjavallat: egyéni érzékenység, terhesség, szoptatás.

- Tárolás: gyermekektől elzárva, száraz, fénytől védett helyen, hőmérséklet +2C° és +25C° között.

- Szavatossági idő: a gyártástól számított 5 év.
A készítmények nem gyógyszerek!
A szer használata előtt kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Vizoluten


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Polipeptid frakciókat tartalmaz. Szelektív és célzott hatással lehet a retina, a sugárizom és a kötőhártya sejtjeire. Normalizálhatja az anyagcsere funkciókat, szabályozhatja a vizuális elemző rendszer működését.

Javaslat:
• a vizuális elemző rendszer működésének normalizálása
• görcs enyhítése
• zöld hályog és szürke hályog kialakulásának kezdeti szakaszában
• cukorbetegség és magas vérnyomás okozta retinopathia
• látómező beszűkülés
• degeneráció és retina leválás
• látóideg sorvadás

- Alkalmazása: felnőtteknek 1-2-kapszulla naponta 1-2 alkalommal evés közben. 30 napos kúra javasolt, amely 4-6 havonta ismételhető. Mellékhatása nincs!

- Ellenjavallat: egyéni érzékenység, terhesség, szoptatás.

- Tárolás: gyermekektől elzárva, száraz, fénytől védett helyen, hőmérséklet +2C° és +25C° között.

- Szavatossági idő: a gyártástól számított 5 év.
A készítmények nem gyógyszerek!
A szer használata előtt kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Cerluten


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Természetes peptid frakciók komplexuma, mely kiválasztott peptidek szelektív hatással lehetnek az agy és az idegrendszer sejtjeire, regenerálhatják és szabályozhatják az agy és az idegrendszer sejtjeit, optimalizálhatják a szövetek sejt-anyagcseréjét, funkcióját, valamint az agy és idegrendszer funkcióit.

- Összetétele: PETIDES komplexum "A 5"(agyi peptidek), mikrokristályos cellulóz, laktóz, Ca sztearát

A Cerluten nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő természetes peptid hatóanyag a következő problémák esetében javulást idéz elő:

- idegrendszeri és agyi eredetű betegségek (agyi aktivitást normalizálhatja, szabályozhatja működését),
- károsodott memória és koncentrálóképesség zavara,
- agyi érelmeszesedés,
- stroke utáni kezelés,
- Alzheimer- és Parkinson-kór,
- krónikus fáradtság szindróma,
- depresszió,
- idegfájdalmak és ideggyulladás

- Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Sigumir


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Természetes peptid frakciók komplexuma, mely kiválasztott peptidek szelektív hatással lehetnek a porcos és csontos szövetek sejtjeire regenerálhatják, és szabályozhatják a porc, ízület és csontszövetek sejtjeit, optimalizálhatják a szövetek sejt-anyagcseréjét, funkcióját, valamint az ízületek és gerinc funkcióit.

- Összetétele: PETIDES komplexum "A 4"(porc peptidek), mikrokristályos cellulóz, laktóz, Ca sztearát

A Sigumir nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő természetes peptid hatóanyag a következő problémák esetében javulást idéz elő:

- Gerincbetegségek,
- reuma,
- csontritkulás,
- köszvény,
- ízületi gyulladások (arthritis),
- ízületi kopás és gyulladás,
- osteochondrosis

- Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Suprefort


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Természetes peptid frakciók komplexuma., mely kiválasztott peptidek szelektív hatással lehetnek a hasnyálmirigy sejtjeire, regenerálhatják és szabályozhatják a hasnyálmirigy sejtjeit, optimalizálhatják a szövetek sejtanyagcseréjét, valamint a pajzsmirigy funkcióit.

- Összetétele: PEPTIDES komplexum "A 1"(hasnyálmirigy peptidek), mikrokristályos cellulóz, laktóz, Ca sztearát

A Suprefort nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő természetes peptid hatóanyag a következő problémák esetében javulást idéz elő:

- hasnyálmirigy funkció zavar,
- krónikus hasnyálmirigy-gyulladás,
- hasnyálmirigy-elégtelenség,
- a lipid és szénhidrát anyagcsere normalizálása,
- cukorbetegség,
- emésztési folyamatok korrekciója

- Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben.

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Svetinorm


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Természetes peptid frakciók komplexuma., mely kiválasztott peptidek szelektív hatással lehetnek a máj sejtjeire, regenerálhatják és szabályozhatják a máj sejtjeit, optimalizálhatják a szövetek sejtanyagcseréjét, funkcióját, valamint a máj funkcióit.

- Összetétele: PETIDES komplexum "A 7"(máj peptidek), mikrokristályos cellulóz, laktóz, Ca sztearát

A Svetinorm nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő természetes peptid hatóanyag a következő problémák esetében javulást idéz elő:

- különböző máj-epe anyagcserezavarok korrekciója,
- csökkent májfunkció,
- különböző eredetű krónikus májgyulladások,
- mérgezés,
- krónikus mérgezések,
- különböző eredetű bőrbetegségek,
- sárgaság, korrigálhatja a kórós zsíranyagcserét,
- ezáltal gyógyítja az érelmeszesedést,
- elhízást,
- cukorbetegséget

- Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Tireogen


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Természetes peptid frakciók komplexuma., mely kiválasztott peptidek szelektív hatással lehetnek a pajzsmirigy sejtjeire, regenerálhatják és szabályozhatják a pajzsmirigy sejtjeit, optimalizálhatják a szövetek sejt-anyagcseréjét, valamint a pajzsmirigy funkcióit.

- Összetétele: PETIDES komplexum "A 2"(pajzsmirigy peptidek), mikrokristályos cellulóz, laktóz, Ca sztearát

A Thyreogen nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő természetes peptid hatóanyag a következő problémák esetében javulást idéz elő:

- pajzsmirigy betegségek (az ezekből eredő másodlagos betegségek)
- anyagcserezavarok,
- metabolikus zavarok (hormonális problémák, hormonszabályozás visszaállítása),
- pajzsmirigy csökkent vagy fokozott működése (hypo-és hyperthyreosis),
- golyva,
- autoimmun pajzsmirigy-gyulladás,
- pajzsmirigy betegségek megelőzése

- Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Ventfort


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Természetes peptid frakciók komplexuma, amely a fiatal állatok érfalából nyert kivonat. Szelektív hatással lehet a különböző érfal sejtekre, szabályozhatja a sejten belüli anyagcserét, valamint az érrendszer működését. A klinikai kísérletek eredményei igazolták a "Ventofort" jótékony hatását az érrendszer helyreállításában a különböző megbetegedések után: pl. kóros állapotok során, amelyek érrendszeri zavarhoz vezetnek, szélsőséges külső környezeti tényezők károsító hatása ellen, alultápláltság esetén, az öregedési folyamat lassításában valamint dyslipidaemia –ban (zsíranyagcsere zavarban) szenvedőknél.

- Összetétele: PETIDES komplexum "A 3"(érfal peptidek), mikrokristályos cellulóz, laktóz, Ca sztearát

- Az alábbi betegségek esetén ajánlott:
• magas vérnyomás
• érelmeszesedés a végtagokban
• endarteritis (érelzáródás, érszűkület következtében keletkezett gyulladás)
• agyi erek és agyi keringési zavarok, agyi érelmeszesedés
• szívkoszorúér betegség
• visszér
• aranyér
• különböző eredetű angiopáthiák (kis és nagy verőerek károsodása) esetén

- Kiszerelés: 20, 60 kapszula

- Használat: Szedése kóros állapot esetén ajánlott: negyedévente, 3-4 héten át, 1 kapszula naponta kétszer evés előtt. A peptides bioregulátorok kompatibilisek egymással, ezért fogyasztható egyszerre többféle is. Kérje orvosa véleményét!

Ugrás a lap tetejére>>peptidek

Vladonix


Ár: 14 301 Ft - 20 db (Egységár: 715 Ft / db)
Ár: 34 801 Ft - 60 db (Egységár: 580 Ft / db)

Természetes peptid frakciók komplexuma, mely kiválasztott peptidek szelektív hatással lehetnek az immunrendszer sejtjeire. Regenerálhatják és szabályozhatják az immunrendszer sejtjeit, optimalizálhatják a szövetek sejtanyagcseréjét, funkcióját, valamint az immunrendszer funkcióit is.

- Összetétele: PEPTIDES komplexum "A-6"(timus peptidek), mikrokristályos cellulóz, laktóz, Ca sztearát

A Vladonix nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő természetes peptid hatóanyag a következő problémák esetében javulást idéz elő:

- primer és secunder immundeficiencia (első és másodlagos immunhiányos állapotok),
- daganatos betegségek preventív és utókezelésénél,
- krónikus mérgezések,
- szívroham és stroke utáni rehabilitáció,
- műtét utáni rehabilitáció,
- kúraszerű szervezet fiatalítási programok esetén.

- Használat: naponta 1, maximum 2 kapszula ajánlott, étkezés közben

Ugrás a lap tetejére>>